Diskusia k téme Fun Rádio
Je to vec nazoru- Time to party ma pre proste zaujimavy text...
Ale kazdemu sa paci nieco ine- je to prirodzene :)))
hmm..a mne sa najviac pacili tie hlasy posluchacov z vysielania ..:-)))
Vidis, mne sa zasa viac paci Time to party... Everday is FUN day bolo sice dobre, ale vadili mi tie afektovane hlasy posluxacov z vysielania, ktore boli do tejto pesnicky samplovane...
B3+Misha-Every day is FUNday bola podla mna lepsia hymna ako Fun United Time To Party
Bud to bolo neumyselne, ako v pripade _FM asi pred mesiacom alebo zeby to bolo v playliste??? Treba potom sprdnut Jolyho :))))
Zacina sice uhorkova sezona, ale Elan by som z fun uz viac nechcel pocut (tak ako aj 19.06.05 o 14:08)
LET´S FUN in DCA 92,2 FM - now! :-)
Myslim, ze sa len bude pokracovat v dobrych reformach, ktore zacali. Nabralo to spravny smer k osloveniu viac posluchacov. Navyse konecne sa zacalo pracovat na rozsireni pokrytia a vraj sa uz hladaju dalsie frekvencie...
FUN potrebovalo hlavne zaujimavu kampan, ktora pritiahne spat posluxacov...a to sa im aj podarilo. co sa tyka hudby a programu, najblizsie mesiace ukazu, akym smerom sa bude radio uberat...
Netuším, ale mám pocit že zmeny v poslednej dobe Fun len prospejú. Uvidíme až v ďalšej vlne MML. Táto, čo vyjde teraz to ešte nezachytí.
Inac co sa tyka suc. kampane a sutaz o milion, tak to urcite pocuvanost zdvihne...
No tie zmeny boli take divoke- do polky februara tam hrali napr. aj Ramstein- potom sa postupne zacal playlist ucelovat- teraz sa mi zda, ze pridali hodne black music... Co sa tyka strategie hrame najnovsie hity, tak ta zacala nejak v polke aprila a od maja bezi naplno- nevies, ci nahodou nezacali uz s tou mapping study????
veď možno v ďalšom bude ešte vyššie práve kvôli tomu, čo spomínaš:) Zmeny sa diali priebežne určite v hudbe, ako pozorný poslucháč si musel registrovať.
Je to dost velky narast v porovnani 3. vlnou v min. roku. Zeby Adela a Pyco ako moderatori SHS zdvihli pocuvanost????
Ved do maja tohto roku FUN este kampan nemalo a hud. dramaturgia v style najnovsix hitov sa takisto zacala menit az od konca aprila tohto roku...
Fun bude mať v najbližšej vlne prieskumov MML, ktoré oficiálne budú na svete o pár dní cez 9 percent:)
Lovin FUN pocuvam len zriedkavo- ale v pondelok som pocuval- mali hosta Misa Kascaka... a zahrali fakt veci, ktore by som od nix teraz uz necakal...
Myslim ze zmena moderatorky tento program ozivila.A tiez tam cosi priniesla babka z Trnavy,dobre sa to pri zaspavani pocuva.
neboj , cvrkam od inych veciii......:-))))
Tak, ja zase až tak často neprispievam :-))) len keď už skutočne potrebujem vyjadriť svoj postoj k danej téme. Sem-tam to už nevydržím :-)))))
No áno, ja mám na CD, ale lepšie ich bolo vyhrávať zadarmo. A teraz čo?
A este nieco- Ty sem patris tiez, tak vitaj v klube :))))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň