Diskusia k téme Fun Rádio
Dík za info, no fakt si ma nepotešil :-( Ale priznám sa Ti, že som to očakával. Hoci ešte mohli skúsiť masívnejšiu kampaň - veď majú na to tváre: Adela, Pyco, Bruno. Mladí ich žerú, a FUN chce práve mladých poslucháčov. Vyzerá to tak, že sa rozhodli ísť na to z druhej strany, pre mňa ťažšie stráviteľnej. Viditeľne sa obmedzujú relácie s progresívnym drive-om a nasadzujú zväčša hity - a tie ja nemusím. Uvidíme, čo bude ďalej ... dúfam, že zostanem pri FUN-ku, ale negarantujem :-)
Xcem len reagovat na Tvoj prispevok na inom fore ohladom hustej rotacie na FUN-ku. No,nepotesim Ta, ale pravdepodobne tieto niekedy az sialene rotacie sa asi budu este zvysovat, sudiac podla mailu, ktory mi poslal hud. dramaturg. Hold, je to cesta, ako zaujat novyx posluxacov- t.j. vyrazne obmedzeny playlist, v ktorom budu len tie najnovsie hity a pesnicky, ktore hitova kariera este len caka... som zvedavy, ci bude FUN pokracovat ako EHR alebo sa zmeni na CHR.
Hmmm, tak FUN rozbehlo sutaz o milion + kopa dalsix sutazi- no z toho nejakyx novyx posluxacov urcite vydoluju :)))
dnes som hore uz od 05.00 ale hraju vyborne.musim ich pochvalit.ste super
Ja si funko rád vypočujem, musím však priznať, že nie vždy mám chuť na progresívnu hudbu. Niekedy mi stačia melodické kalerábiky popíky a som spokojný. Niektorí moji známi-rovesníci, teda nie starci považujú funko rádio, kde hrajú nepočúvateľnú hudbu. Ja si však vypočujem všetko a preto viem pochopiť obidve strany. Niekto považuje za dobrú hudbu chemical brothers a iný to zase považuje za nepočúvateľné.
Dnes hraju dost dobre, dokonca aj novyx Gorillaz pustili....
Keď som ju upozornil na tie kresťanské sviatky, tak sa vynašla - jej odpoveď znela: "Ako správny kresťan mi odpustíš" ..... Mne je jedno, že na to kašle, veď ona sa zhadzuje pred poslucháčmi.
lubosss, Dida akurát číta aj emaily. Ja mám veľmi zlé skúsenosti z komunikáciou cez maily. Serú na to, čo im kto píše, a to vo viacerých médiách. Ty si dostal aj nejakú odpoveď ako napríklad: "Oj, dakujem ti lubosss, ze si ma upozornil, si zlatý, už si budem dávať pozor, Dida"?
A este nieco- Para bola tak pred 3 mesiacmi v TOP 10! najhranejsix- skladba Matamatomatahari je vask uz dost stara- nehraju ju uz dobre 2 mesiace....
Okrem Kmetobandu su v TOP 20 najhranejsix aj IMT Smile- Besame Muxo....
Tej slov. produkcie neubudlo, akurat nema take vysoke rotacie ako zahr. hity.
Rádio nik nemôže hudobne programovať podľa hitparády:) To by rovno mohol aj podľa koncertu na želanie atď... To by nedopadlo dobre.
Ja som si vsimol akurat tak znizenie podielu slovenskej produkcie.
V top 20 najhranejsich je akurat kmetoband,teda ziadna slava.
Mozno by mohli trochu prihliadat v hranosti aj na poradie top funu,ved tam su uspesne skupiny ako puding p.e. para(a tu vobec nehraju s matamato...) a kmetoband je posledny.
A este zrusenie 2 songov na zac. hodiny v pondelkovej musicole.
Inac vsimli ste si aj vyrazneho narastu podielu hip-hopu v hud. dramaturgii????
Chcel by som si s Didiankou aspon raz zavysielat.Je super.:-)
Dida obcas tara:-))) ale podla mna je stale v musicole cislo 1.
Všetci sú dobrí, to je fakt. Na Didiane mi však prekáža to, že veľakrát do éteru vypustila nesprávne informácie (napr. pred Veľkou nocou pomiešala kresťanské sviatky - ak neviem, radšej som ticho). Samozrejme, nikto nie je neomylný, ju som však musel na chyby emailom upozorniť už viackrát. Ináč je v pohode moderátorka.
Dovolím si tvrdiť, že je lepšia (minimálne pre mňa počúvatelnejšia) ako Didiana :-) ... Aj keď Didiana má INÉ PREDNOSTI - ale o tie pri Musicole asi veľmi nejde ... :-)
Moderovanie sa dá, ale má aj o triedu lepšie kolegyne v musicole.
Pato to má teda vo funko teraz všetko pod palcom? Škoda, že povinnosti nedovolia počúvať toľko rádio, koľko by som chcel. Najmä funko môžem počúvať len po 16:30, a keď prídem s práce domov nie vždy mám chuť na rádiá. V práci počúvame väčšinou Expres alebo SRo, musíme sa prispôsobiť väčšine. A pri práci by som aj tak nemal čas vnímať čo hovoria. Najlepšie sú víkendy a popoludnia, keď monitorujem rád rádiá.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň