Diskusia k téme Fun Rádio
neboj, ziadne predsudky nemam, ved som napisal, ze to az taka zla piesen nie je :) len mi jednoducho kmetoband nereze, musim si zvyknut na nich...
kexxx, vsetky otazky napis do jedneho prispevku ;)))
kmetoband som pocul viackrat, avalanches isli niekedy pondelok doobedu :)
pesnicka tyzdna bola asi JEM/24, ked sa dobre pamatam...alebo MOBY? ja uz neviem ;)
kexxx, presne ako pises, meradlom vkusu sa zacina stavat_FM
Len tak mimo recou, nevie niekto, co bolo pesnickou tyzdna vo Fre Time za min. tyzden????
A ti Avalanxes sli teraz cez den alebo vcera v Telefune????
Btw. Ta vecicka je uz aj v rotaciax FUN-ka.....
Zatial som ju nepocul... Bubamara je shit- ale ked Amen savore hraju aj na_FM, tak asi nebude az taka zla....
Amen savore s fesakom z KF je uplne v pohode pesnicka, lubosss. NO prejudice.
kmetoband na fun? nechcel som verit vlastnym usiam....netvrdim, ze je to totalne zla pesnicka, ale.....este ze ma potom potesili the avalanches :)
ako mozem poslat email do live vysielania.Som v zahranici a nemam sa koho nato opytat.Dik,Robo
Presny datum zatial neviem, napisem omegacovi...
A nevieš náhodou kedy by to mali spustit , aspoň približne
Dannyel- ked spustia to H.S., tak budes mat signal az moc dobry :)))
Btw. Spustit by to mali uz coskoro...
Palo, pokial viem, tak ked este SRo vysielal z Krizavy v norme OIRT tak vysielali vertikalnou polarizaciou. Zrejme preto si mal signal lepsi (najma ak prijimas na beznu prutovu antenu)
Tu Dubnicu resp.Horné Srnie by už mohli konečne rozfachať, lebo tu v Srní je signál dosť mizerný. Chcel by som ale vedieť, že kedy konečne to bude šlapať, lebo v zoname vysielačov je napísane iba "plán" a žiadny termín kua
aj ja som sa len pytal :)
zaskocilo ma to, lebo som o Majlovom odchode nic nepocul/necital
len sa pytam...
pocul som ze niekto pocul...to je asi tak doveryhodne ako ked jedna baba povedla....
No ešte toľko: keď sa za predošlého systému vysielalo na OIRT-vých.norma ,tak v CA nebol tak veľký problém naladiť Krížavu.
EVOSONIC máš pravdu.Tu v Čadci je signál mizerný.Stereo šuští a mono taky nic moc.FUNko môžeš naladiť iba na 1 sídlisku smerom na Žilinu.ja mám to "šťastie"že bývam na piatom poschodí a naše sídlisko je na kopci a tak mám aspoň slabošuštiace mono.Pretosi aj niektoré súkromné stanice individuálne koordinujú frekvencie pre CA. Kedysi som ale mal celkom dobrý signál na 104.0 z BB.Ale vtedy ešte nevysielali RADIO ORION/CZ/ na 103.9 a poliaci na 104.2
OKEY si radšej hľadá vlasné frekvencie npr.RK,ZA,MT.Aj OKEY som kedysi mal z BB na 106.0,ale prekryl mi ho LUMEN na 105.8.Ak chce FUN viac získať,musia si hľadať vlastné frekvencie.Nemám tým na mysli Čadcu/aj keď by som to uvítal/,ale aj iné väčšie mestá,kde nie je signál,alebo je veľmi slabý.npr. NR
No, Čadca je kapitola sama o sebe. Je strááášne nešikovne zakrytá za kopcom, a napriek blízkosti Krížavy je tam signál mizerný. Inak je Krížava vynikajúci vysielač s mimoriadnym dosahom - v Brne stereo. FUN-ko by už ale malo naozaj niečo poriešiť s tým pokrytím, lebo tých pár (hoci výborných) frekvencií je slabota. Už spomínaná roky nepokrytá Nitra je pre mňa dodnes záhadou. Tam je podľa mňa obrovský potenciál. Trochu by som si dovolil oponovať, čo sa týka praženia tých 100kW frekvencií. Myslím, že toto je inak výhoda FUN-rádia, že vlastní takéto vysielače, lebo pokrýva aj okrajové časti miest, tiež vidiek a spojnice medzi mestami. Samozrejme, len tam, kde má vysielače :-) Neraz som spomínal, že skôr si cestou naladím FUN a vypočujem dopravné správy ako na Exprese, ktorý mám v týchto častiach problém chytiť. Čerpám z cesty medzi MT a NR. Expres chytím kvalitne iba v mestách. Opakujem ale, že FUN-u chýbajú ďalšie vysielače, aby z toho dokázalo vyťažiť maximum. Vynikajúca frekvencia, ktorú FUN vlastní je 104 v BB - obrovské pokrytie z jednej kóty. No zaspali na vavrinoch.
Ono FUN-ku sa lepsie oplati vysielat z Radiokomunikacii, ako stavat vlastne vysielace- preto idu furt len po "zenevax" aj tie 2 co si skoordinovali este nespustili.... a prave to je xyba-napr. z Kamzika hulia 100kW do luftu a uz v okoli Piestan, Nitry ci NZ je problem so signalom na 94,3... kym taka Krizava je viac efektivnejsia, aj ked napr. Cadcu, ktora je len za humnom nepokryje...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň