Diskusia k téme Fun Rádio

Čoskoro by mal byť spustený vysielač v Dubnici na 92.2 FM a potom by Ti malo hrat bez problemov, zatial skusaj dialkovy prijem na 94.3.

Som z Trenčína a nejde mi nájsť frekvencia. Nie je niekdo z okolia Tn?

No xvalabohu nevyzera to zatial na nejake drasticke zmeny ako v r. 2002. Ale som zvedavy, ze aku music budu hrat v Telefune...
Btw. Dost ma prekvapuje husta rotacia noveho singlu Support Lesbiens- ja som tej veci uz prejedeny, lebo tunajsie radia v Plzni to hustia 10-krat za den....

Hlavne, aby nezmizli tie progresivne veci... ale ti Blue tam nemaju co hladat...

Blue/Curtain Falls (prerabka prerabky...) doteraz nehrali...dnes som to uz pocul, ale neverim v drasticke zmeny, som optimista :)

Dnes som pisal mail JOlymu, tak dufam, ze on mi poda presnejsie info... mam pocit, ze hud. dramaturgia s amoc menit nebude... dufam, ze vik. telefuny ostanu v duxu tej progresivnejsej hudby... v Music Files podla Pyca maju byt len same perfektne kusky... skor si myslim, ze tentokrat si vedenie poda sposob moderovania, a skrati vstupy moderatorov napr. vo Free Time, comu by som bol velmi nerad...

tu madonnu som pocul aj ja....ale inac nejake drastickejsie zmeny som nezaregistroval...zatial...

2Faust- Biba a Tomas su teraz v RADIU_FM... momentalne tiez velmi dobra stanica na slov. pomery- pod vedenim Marcela F. a par ludi z FUN sa stalo z tohto nepocuvatelneho shitu tiez dobre radio...

Ako?? Mas stranky, he,he)) Znacka: o jedno poschodie nizsie

co sa stalo s Bibou?? TeleFun bol najlepsi s nou, a ani Tomasa uz nepocut:((

OK. som si aj myslel, mali inak vymisliet, aky nadpis, inak to mali nazvat. nie???????

Hej, Faust- pis is to Faust do kolonky meno a nie do nadpisu, lebo potom to vyzera, ze to pises v mojom mene, O.K.????

Vies to urcite, alebo iba tipujes????

ako obvykle vo funku po nestastnom prieskume pridu turbulencie v programe,nechapem.

skoda ze telefun je len cez víkend :-(( a smútim za relaciou to to najlepsie z hudby !

No vyzera to tak, ze zatial sa xvalabohu nic nezmenilo- mudrejsi ale budem az po vikende...

Ale zas pustili aj The Cure- Close to me... zatial je to v poho... pockam na Freetime...

Pocuvam, no prejavilo sa to :(((( Hrat vykopavku od Madonny- Like a prayer- no to som po nastupe Jolyho uz dlho nepocul- do kelu s prieskumami!!!!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň