Diskusia k téme Fun Rádio
Vies to urcite, alebo iba tipujes????
ako obvykle vo funku po nestastnom prieskume pridu turbulencie v programe,nechapem.
skoda ze telefun je len cez víkend :-(( a smútim za relaciou to to najlepsie z hudby !
No vyzera to tak, ze zatial sa xvalabohu nic nezmenilo- mudrejsi ale budem az po vikende...
Ale zas pustili aj The Cure- Close to me... zatial je to v poho... pockam na Freetime...
Pocuvam, no prejavilo sa to :(((( Hrat vykopavku od Madonny- Like a prayer- no to som po nastupe Jolyho uz dlho nepocul- do kelu s prieskumami!!!!!!
Btw. Dufam, ze novy prieskum sa neprejavi na hud.dramaturgii FUN-ka. PO 3 rokox konecne Xemical Brothers na 13.mieste v hranosti + vikendove telefuny, kde sa hra presne to, co sa hralo v r. 2000-2002. Nexcem spat rok 2003...... :(((((((
FUN ma vzdy pokles v 3. vlne- nexapem preco- ale mozno je to tym, ze si uz dlho nerobilo ziadnu kampan a xcelo by to nejaku bombasticku sutaz pred a na Vianoce akou bola "Rocna mora" v r. 2001....
bohuzial teraz kleslo,aj ked nemyslim,ze je to realne cislo.
Este doplnim, ze Joly je tam od septembra roku 2003 a odvtedy ma FUN stupajucu pocuvanost...
kto je momentálne hudobným dramaturgom FUN RADIA ??
v tejto rubrike nerozoberaj SRo...toto je oddelenie FUN, treba zaklopat do vedlajsej kancelarie:-))
Branko- troxu odveci prispevok- ja mam vacsinu moderatorov FUN-ka rad, ale Tomasovi som nevedel proste prist na xut uz od jeho zaciatkov...
...nepočúva a prilepší si na dôchodok. Dajme však aj šancu mladým a talentovaným
Tiež ide o to, ako vie modrátor narábať so slovami, ako pôsobí na psychiku a tak. Neviem ako niekomu nemohol brať Mravec, alebo Tomáš, no ale možno že ti zase viac berie Ivan Štrbík z rádia Regina. Moderovanie niektorých moderátorov v Sro pôsobí dosť neflexibilne a spomalene, ako keby som počúval báčiho niekde na stanici. Minule som v sobotu počúval nejakú raláciu na nejakej frekvencii SRO. Bolo to na Slovensku, neviem čo to bolo za rádio v Rožňave, nemal som RDS, a hľadať podľa frekvencie som mal v paži. Takže k veci, starý pán moderátor sa rozprával o pestovaní kaktusov, kvetináčov a kvetov. Bol ako ten najpomalší film, nevedel hľadať správne výrazy a tak. Ale to je všetko úplne v poriadku, však nech v SRO fungujú aj starý báči, šak ho nikto npočúva a prilsšpe
co ja viem...Tomas sa stal popularnym asi iba k voli dlzke posobenia vo FUN...a na Mirca a Nokodýma ??
Aj ten bol v poho... nopak nikdy som nevel moc prist na xut Mravcovi a Moje meno je Tomas, tak toho som tiez moc nemusel....
Hej, Pato bol dost dobry- tusim, ze potom robil v Plus 7 dni alebo tak nejak...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň