Diskusia k téme Fun Rádio
najvacsim hendikepom FUN Radia oproti ostatnej celoplosnej konkurencii je dost nedokonale pokrytie uzemia SR. Preto tie cisla v pocuvanosti zaostavaju. Stotisicova Nitra, hlavne cestne tahy atd nie su pokryte pocuvatelnym signalom. Z BA do KE sa nedostanete bez toho, aby ste Fun nemuseli preladit, lebo sa vam signal strati. Kym toto nebude doriesene tazko sa aj doprava vo Fun dostane na uroven Expresu, ktore chytite na vsetkych dolezitych cestnych tahoch a bez problemov aj vo vsetkych vacsich mestach, co sa o Fun povedat neda. Radiu navyse chybala kampan-o exprese clovek cital vsade, videl plagaty atd... Okey rozsirilo pokrytie a malo kampan, Fun nie. To, co som tu spominal len odraza stav pocuvanosti aky je. Vzhladom na to je ta pocuvanost velmi dobra, ale Fun ma na viac. Preto si myslim, ze je nutne pre zlepsenie pocuvanosti nerobit velke zasahy do programu, ale investovat do novych vysielacov a kampane. S pokrytim rastu aj posluchaci, lebo nik nebude pocuvat to, co nechyti v 100 percentnej kvalite.
v naších podmienkách a našom mediálonom prostredí doslova platí: C ´est la vie - C ´est la FUN
co to je PPE? :)
podla mna je to tak, ze ostal povodny format + sa pridalo par shitikov, aby vedenie neprotestovalo :)
Ale po dnesku mam pocit, ze s hudbou je to stale ako-tak OK... to len my sme tu hned zacali bit na poplax- z eteru zatial nezmizol ani Fatboyslim, PPE, Xemici- no akurat, ta lacna komercia by tam memala byt, ale hold- staci sa pozriet na prieskumy a kazdemu rozmyslajucemu cloveku je jasne, preco hra FUN tak ako hra....
Relacia SK eter je tusim opat na RADIU_FM...
Btw. Toho noveho Mobyho hraju na FUN-ku aj cez den???
A novu Jem uz hraju, lebo akosi tam maju hranost zpred 2 tyzdnov s datumom, ze je aktualna...
dikes, dakedy som to cital na inzine alebo na teletexte markizy....
funko hraje noveho mobyho, takze az tak zle to asi nebude :)
Tutok hla... http://www.ifpi.sk/ (Linke: SK ETER)
Ale akosi nemaju cas aktualizovat... mozno existuje aj ina stranka, niekedy to bolo na Inzine a XLSko chodi aj do radii.
ked sme uz pri tom, kde najdem rebricek hranosti vo vsetkych radiach? kedysi tomu bola urcena relacia na RockFM, ale teraz neviem, ze kde to je :)
Zda sa, ze o hitox leta si dost dobre informovany... :)))))
Kazdopadne, ta vec mi je ukradnuta- mne sa nepaci a ani pacit nebude a to, ze sem-tam ju na FUN-ku pustia je dosledok komercnej kvoty, ktora sa musi v playlistox naplnit...
Natasha Tomas-Save Your Kises For me tak táto vec je stará už viac než pol roka bol to hit leta 2004 a konec už to len raz za čas zahraju niektoré rádia a v TOP10 určite nieje pretože ju tam nevidim nikde a myslim,že sa tam ani nikdy nedostala to skvôr tá jej prvá-myslim,že sa volala It´s Over Now.
Este k tej pesnicke- Save your Kises- vraj to je v akejsi reklame na parfem a v hranosti slov. radii je tusim v TOP10...
Akasi Natsha Thomas- tu vec som ale pocul uz pred 2 tyzdnami... ked o najnovs. prieskumox nemohla byt ani rec- ale v rotaciax to nie je
Neviete nahodou kedy spustia ten vysielac v Dubnici?
Diki za pomoc!!! Už mi trochu ide 94.3. Sice trochu susti ale je to do pohody!!!
save your kiss for me/to co za babenka spieva? velky "hit" na exprde som uz pocul aj na fun....
Prd makovy, prave pustili Briana Mc Fadena- no dokelu!!!!
No dnes pocuvam opat vyselanie FUN-ka po nete a az na Toxic od Britney som nepocul nic, coby ma nejako vytocilo....
Máš pravdu, ono, asi dosť záleží na tom, kto sedí za mixom. Niekedy je to úplne "iné" FUNRADIO než obvykle - ak vieš čo tým myslím. Keď zahrajú niečo od GusGus, viem, že bude dobrá muzika najbližšiu hodinku :-)
A este nieco- ono zalezi, kedy FUN zapnes- niektore dni a v niektoryx hodinax hraju fakt dobre veci a to aj cez den- normalne aj 4 hodiny vkuse som nezaznamenal pesnicku, ktora by ma vytocila, inokedy ide po sebe aj 5 pre mna nepocuvatelnyx songov.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň