Diskusia k téme Fun Rádio
S tým Elánom by mohli prestať.......Vôbec sa do playlistu Funrádia nehodia.
Funko bolo oznacovane ako EHR mozno od zaciatku,ale prave EHR je to prave teraz. A take dufam zostane. Mame kopec inych radii,ktore hraju dost starsej hudby,Fun nech je odlisne tym,ze bude hrat najma sucasnu hudbu.
Jozo Raz - voda,co ma drzi nad vodou.
Aj ked je to telefonicke zelanie,do Funka to nepatri...
Nemyslel som presne rok 97.Mali by hrat viacej hudby z rokov devedesiatych.Podla mna ju hraju stale menej a menej.Tebe to vobec nechyba? Ja tie novinky prilis nemusim,aj ked sa medzi nimi najdu aj super veci.A ta Katka nieje nic moc skladba
Phew, lenze doba je ina- myslim, ze prave FUN sa odlisuje od inyx radii tym, ze hra najviac noviniek.... btw. ja ho pocuvam od r. 1994. A preco prave pesnicky z r. 1997??? Nemyslim, zeby v tomto obdobi vysli nejake extra veci...
Pocuj kexxx,odkedy pocuvas Fun?Ja asi od roku 1997.A prave z tohto obdobia by funko malo hrat najviac hudby.Jasne,ze aj novinky,ale nie v takom velkom mnozstve.
Ti preskocilo, ze viac strej hudby???? Format EHR ti nic nehovori????
Btw. Co mate proti tej pesnicke od Koscovej... nahodou je v pohode...
Ako moze Funko hrat tu blbu skladbu od Koscovej?Nechapem to.Hudobny dramaturg by sa mal nad sebou vazne zamysliet.To nie je skladba pre tento playlist !Hrajte ovela viacej starsej hudby !
prosim Vas, pesnicku od Katky Koscovej radsej nie, radsej nie....
Omyl xlapce, vysielajuci personal az na Telefun nema s vyberom hudby nic spolocne a nemoze ho nijak ovplyvnit ...
Vsetky dotazy a staznosti tykajuce sa hudby musis adresovat hud. dramaturgovi...
mas pravdu kexxx.neviem ci to dal drobec zahrat didiane,ci sa mu nahodou nepaci.ved diduska je madona.ci nie?
Ja Gigorova tiez nemusim, ale vzdy lepsie nez Elan... Inac neviem, preco ho teraz opat vyhrabali, ved vacsina ludi uz nanho asi zabudla....
dnes hrali opat grigorova o 11:00.pesnicku ona je madona.neviem ci sa drobec pomiatol alebo neviem co.
Phew, poculi ste uz vec Snake od Rob'n'raz??? Dost dobra vecicka- od FUN-ka by som to ani necakal... :))))
podla mna bolo Funko najlepsie v rokoch 1999 - 2003,vtedz hrali asi tu najlepsiu hudbu a boli najlepsi moderatori.
v rokoch 1998/2000 sa mi celkovo FUN zdalo lepsie v globale, aj co sa tykalo moderatorov aj hudby
v obdobi 2000-2002 bola najlepsou relaciou to najlepsie z hudby vysielana vo vecernych hodinach
Podla mna zasa v rokox 2000-2002, ale ani teraz to nie je az take zle...
podla mna FUN-ko bolo najlepsie v rokoch 1998-2000
Ja počúvam Fun Rádio lebo ráno je KOKORIKO
fun na druhom mieste v mojom rebriku počuvanosti...
Inac zeby bol ten Elan vysledkom call- back telefonatov??? ved doteraz ho hrali akurat na zelanie a v LF... a aj to raz za uhorsky rok...
Hej, v Kokoriku nehravali moc dobre ani v r. 2001- vzdy tam hrali asi najhorsie zo vsetkyx realcii a nie je ziadne tajomstvo, ze Mino a Slavo zrovna najlepsi vkus nemaju- napr. Slavovi sa pacili O-zone... to hovori za vsetko...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň