Diskusia k téme Fun Rádio
Mam tomu chapat ze pesnicky ktore su v EMS Expres nehrava? Cize EMS vysiela ale pesnicky nehrava? To je trosku cudna logika! A dal somsitu stranku a vypisalo mi asi toto:
Error Occurred While Processing Request
Error Diagnostic Information
ODBC Error Code = 37000 (Syntax error or access violation)
[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 3: Incorrect syntax near '69462'.
SQL = "SELECT a.SectionID FROM dbo.em_vArticle a WHERE ArticleID = 10002 69462"
Data Source = "KULTURA"
The error occurred while processing an element with a general identifier of (CFQUERY), occupying document position (130:2) to (130:121) in the template file D:PROJECTSKULTURANEWWEBMODULESDEFAU LTGRAPHICSBODYOBJECT.CFM.
Date/Ti me: 08/16/05 15:32:49
Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Remote Address: 213.151.217.71
Query String: module=a%20rticles&page=ArticleShow&Arti cleID=10002%2069462
Alebo pozri na tuto stranku a zistis kolko hrava z toho expres http://www.kultura.sk/index.cfm?module=a rticles&page=ArticleShow&ArticleID=10002 69462
Zrataj pesnicky ktore hrava nie ktore su v ems !!!!!!!!!!!
Preco by som nemal ratat EMS? A okrem toho expres nedava pesnicky 6 krat denne uz by si to mahol pochopit!
V minulosti davali v Expres party aj 50 centa ale to bol tak pred dvoma rokmi. Velmi rad by som aj ja videl hranost expresu. Myslim ze by tam bolo dost prekvapenia. Ale on sa za svoj playlist hanbi , lebo by stratil vela posluchacov ktori by zistili ze su aj ine radia Expres ktory hrava jednu pesnicku 6-krat za den :))))
Ale Expres hra slabu hudbu . Skus ist na www.funradio.sk do sekcie Kofola On air a spocitaj si kolko pesniciek s tadial hra expres (ale nerataj ems) !!!
No je duskutabilne kto dava hudbu skor! Myslim ze na Exprese ja dost veci ktore Funko zacalo davat az po 2-3 mesiacoch. Na Funku su tiez nejake skadby ktore zacali hrat skor. Takze je to naozaj velmi diskutabilne. Ale aj tak mi to pripada ze Expres nasadzuje viac skladieb skor. Skoda ze na nete nie je dostupny playlist vsetkych radii.............Netvrd mi ze Expres nikdy nezahral 50 Cent lebo somto tam pocul. Za tymi mixami si stojim........A este mi zacni hovoit ze taky Miro Jaros je kvalitna slov hudba. :-)))))..........Ako to myslis ze nehravaju iba hity??? Povedz mi aspon jeden priklad!!!
Ten song znie Ringside - Tired of being sorry (spanish faster)
Je to na ich net stranke
len taky mali detail. Ten song od Ringside sa vola Spanish Faster a Andy ma pravdu v tom, ze na Fun to bola najhranejsia skladba uz niekedy vo februari.
Musim sa aj ja zapojit. Mily 12 . Dohodnime Fun a Expres su uplne odlisne radia. Jedno je skor liberalne druhe konzervativne. Jedno pre mladych (ktory radio beru pre zabavu a hudbu) a starsich (ktory beru radio jednych uchom dnu a druhym von) !!! Ale jedno musis uznat, ze fun hra ovela viac slovenskej hudby kvalitnej ci menejkvalitnej (ako hovoris ty ale to ti neberem). A este na margo toho kto dava hudbu skor. Taky Ringside - Tired of being sorry hralo funko uz asi pred pol rokom. A pokial viem tak miklu na funku nehravaju a Sindlerovu hravali najme preto lebo ten tyzden ju hrali len ako jedine radio na slovensku. A myslis si ze ake robi mixy expres take iste . Okrem 50cent ktore nikdy! nehrali a nie je to jediny interpret . to je smutne na to ze je to radio takehoto formatu a nehravaju "iba hity" ako to hovori slogan!
Inac kexxx drzim palce :-)))))))))))
Pochybujem ze to hrali pred polrokom a teraz sa to vysvihlo tak vysoko v hranosti :-)))). A na Exprese to hrali ale tam nehraju vsetko 7 krat do dna ako si ty mylne myslis!!! Neprekaza mi ked da Funko Paru alebo PPA ale nasr*t ma vie to ked tam hodia napr Mira Jarosa resp Sindlerovu zahraju 38 krat za tyzden. Zato taka Peha sa pohybuje niekde v strede. To ma vie poriadne vytocit. Este nech tam hodia Bezdedu a Miklu a pos*ru si to u mna uplne. Vobec hudba ktoru hraju je uplne podla mojho gusta(a nemyslim len svk music). Nemam rad ked zahraju Natalie Imbrugliu, po nej Mira Jarosa, a nakoniec 50 cent, Takyto mix je uplne proti mojej chuti. Nech si vyberu akou cestou chcu ist. Bud cestou ktorou ide Expres alebo cestou ktorou ide FM. Lebo takto je mozne ze nejakych posluchacov stratia. "Vacsine sukromnyx radii ide iba o cisla v prieskume pocuvanosti" Tak preco to zazlievas Expresu??? Btw Prajem uspesnu skusku :-)))
Btw. Buduci tyzden ma caka pomerne tazka skuska, takze sa na 2-3 tyzdne odmlcim...
Co sa tyka tej hudby- Sunset Strippers hrali uz pred polrokom- btw. poxybujem, ze to hrali na Exprese, lebo v TOP 40 najhranejsix na Slovensku to nikdy nebolo.Tyx par starsix veci je tam preto, lebo FUN neni CHR radio, ktore hra pesnicky len vtedy ked su v hitparadax a potom ked z nix zmiznu, ix vysadi...
Stale sa smejem na tom, ako posluxac radia, ktore hra zo vsetkyx slov. radii najviac konzumneho popu ide kritizovat, ze ine raduio, ze hra menje kvalitnej hudby... co s atyka slov. tvorby- kedze tebe sa paci ELan a podobni smejdi, tak Le Payaco, Para a atd... podla teba kvalita nie su, ale podla mna su...
@Martas&Ikser: Vacsine sukromnyx radii ide iba o cisla v prieskume pocuvanosti- Expresu najviac- to je fakt... keby ste vy sefovali celoplosnemu radiu, uspokojili by ste sa s pocuvanostou 3% ???? Poxybujem, ze ano... Zda sa, ze vacsine posluxacov vyhovuje suc. format a styl, co svedci narasatjuca pocuvanost... ano aj ja som mal radsej FUN v style z rokov 2000-2002, ale bohuzial doba sa zmenila- hadajte kvoli ktoremu radiu??? Kazdopadne na SLovensku aspon pre mna zatial toho nie je vela, co sa da terestricky pocuvat- okrem FUN a _FM... Nehovorim, ze nepocuvam aj ine radia, ako tieto dve, ale tie sa daju pocuvat len obcas- EXpres a okey vobec.......
FUN nikdy nemalo blizko k ANO- Ruska skor vzdy zosmiesnovali... lebo s Milan Kralikom bol na noze kvoli znamej kauze z r. 1999.
Co s atyka toho K-Funu, nazor som uz vyslovil- ja tu relaciu pocuvam len velmi zriedkavo, ale su ludia, ktori nemaju problem ist so svojim sexualnym sukromim do eteru... btw. ked uz hovorime o nexutnostiax- napr. na Ceskom rozhalse Plzen som pocul daleko silnejsie slova a vyrazy- a to je podotykam verejnopravny rozhlas...
"Mládež sa v škole tiež musí stretávať z rôznymi nechutnostiami, aj keď nechcú." To je dovod aby sa s nimi stretavali aj v radiu???
miesto "bez názvu" má byť názov "k-fun"
Túto reláciu si občas vypočujem, hoci len krátko. Myslím si však, že nikto na Slovensku nepočúva FUN od 00:00-02:00 v noci ak nechce počúvať k-fun. V rámci slodoby prejavu a tolerancie by som teda túto niekedy až brutálne nechutnú reláciu určite nerušil. Keď niekomu k-fun vyhovuje, tak nech si to pokojne vypočuje. Mládež sa v škole tiež musí stretávať z rôznymi nechutnostiami, aj keď nechcú.
Kexxx
"ale je to free style radio, v ktorom su uvolneni moderatori, ktori sa na nic nehraju"
Tak s tymto absolutne nemozem suhlasit. Podla mna, je tam dost vela pretvarky a neuprimnosti. Nie vzdy su az taki free, ako by mozno chceli. A mozes si vsimnut aj reklamne rozhovori, ked sa snazia prejavit nadsenie pre nejaku "lakavu" ponuku. Hlavne Mino je niekedy az smiesny, ked sa pri tom pretvaruje. Mne az tak nevadi, ze nevysielaju spravy, lebo ich vysielaju ine radia. Ale vo Fun-news v istom obdobi, mali sklony zneuzivat zabavu na prezentaciu ANO. Ku K-Funu sa uz vyjadril 12. Ja som o tom pisal na tomto fore asi pred mesiacom.
Martas
Zmenilo sa asi to, ze uz nevysielaju pre posluchacov, ale preto, aby mali co najvacsie zisky. Posluchacov beru uz iba ako cisla v prieskumoch pocuvanosti. Ja som tiez niekedy velmi rad pocuval Fun, ale teraz mam z toho podobny dojem ako ty.
Netvrdil som ze moderatori Expresu su vtipni povedal som len ze moj oblubeny moderator Mato Fencak je pohotovy a vtipny a za tym si stojim! (takze fakty tu prekrucas len ty). O moderatoroch Expresu som povedal ze su prijemni a za tym si tiez stojim. Tych shitov bolo minimum ale je ich coraz viac!!! To uz vidi aj male dieta! Ked si uz zacal vyryvat s aktualnostou piesni tak(vid Boro Boro) tak si este raz pozri tu hranost a uvidis tam piesne ako Out of touch, Falling stars, Beatiful, Treat me like a woman, atd. To su piesne ktore rotovali na Exprese asi pres 2-3 mesiacmi. Co sa tyka sprav OK dozviem sa ked niekde vybuchnu bomby, lenze ja toho potrebujem viac. Napr aj spravy zo sportu.........Citam dobre??? Na k-fune nevidis nic zle? Minule som si poprvy krat vypocul aj to iba polhodinu ale mal som dost. Hlavne som bol znechuteny z moderatora. Sex by mal byt kazdeho osobna vec. Ked tak tak mozno este neaka sexualna poradna ale toto? Ved tam si nedavaju zabrany pred nicim!!! Niektore pribehy tam boli fak nechutne! Veci ako k*nda alebo d*bat by sa nemali objavovat ani po 22. A to ze sex je aj v casopisoch to je naozaj slaba vyhovorka. To akokeby by si niekoho zabil a ospravedlnoval by si sa tym ze aj iny vrazdia!!! Co sa tyka tej slov hudby ano hraju ju ale tej kvalitnej hraju coraz menej. Bohuzial! A este sa vratim k tej zaujatosti! Dost davno si na inom fore pisal ze sa chces pomstit Expresu a budes na nich kydat kde sa da!!! Len preto ze nejaki moderatori sa opovazili nesuhlasit s tvojou mudrlantskou kritikou!!! Tak ak toto nie je zaujatost tak potom uz fakt neviem co!!!
Pozri si najnovsiu hranost: 7 veci z TOP 10 nie su ziadni hitparadovi lamaci a su to velmi dobre skladby, 5 z nix je az velmi dobryx...
K spravam som sa uz vyjadril nizsie...
Daj pokoj s Jarosom, Arash ti nestaci???
@all. Nie som zaujaty proti EXpresu- to radio mi ale absolutne nereze a jeho modratori maju extremne slizky prejav a 12 tvrdil, zevraj su vtipni, no ja si po tom, co to radio obcas niekde zapocujem myslim opak...
@Ikser- tyx shitov, co hra FUN- da sa to spocitat na prstox 2 ruk... mozno, ze tebe vadi napr. hip-hop, mne absolutne nevadi. V porovnani s EXpresom je tyx shitov minimum- navyse FUN hra daleko viac dynamickej hudby a kvalitnej slovenskej hudby... _FM pocuvam tiez rad... co s atyka sprav, ked s astane nieco dolezite- tzv. breking news, tak to ide do vysielania ako moderatorsky vstup, takze o atentatox, havariax lietadiel, ci inyx vyznamnyx svetovyx udalostiax sa zakl. info dozvies...samozrejme tyx vaznyx informacii je malo, ale ja sa nepotrebujem pri radiu zatazovat informaciami o vrazdax, lupeziax a inej kriminalite... Co s atyka toho zivotneho stylu, ktory FUN prezentuje, je to typicky mestsky a styl- takze ja sa tomuto necudujem- podla mna sa snazia oslovit hlavne posluxacov, ktori su na to, financne lepsie, preto takyto image... Co s atyka K-Funu, na tej relacii nevidim nic extra zle... v novinax a casopisox su hole baby, bezne sa o sexe pise, televizie davaju eroticke thrileri casto aj pred 22:00... ta relacia je obcas perverzna, ale este je to v norme- uz som pocul aj daleko silnejsi hardcore...
Netrvdim, ze FUN je radio absolutne bez xyby- tie reklamy napr. lezu na nervy aj mne, ale je to free style radio, v ktorom su uvolneni moderatori, ktori sa na nic nehraju- smaozrejme, nie kazdemu to vyhovuje...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň