Diskusia k téme Fun Rádio
Este napis,ze aj dopravne spravy davali na exprde skor.
Preco? Potrebujes spolocnika na fetovanie? Nie dakujem!
Expres je pred Funkom v nasadzovani noviniek popredu! A jedna pesnicka od Ringside to nezmeni. Nikdy som nepovedal ze moderatori su perverzni ale moderator z K-Funu mozno aj ano.
No ako pre koho je Bezdeda žiadaný..... veď on nevie poriadne spievať.... všetci ho nemajú radi nemysli si. Len pojašené pubišky, ktoré si myslia, že je neviem čo.
Ešte jedna zaujímavosť: Erotickú reláciu má aj Rádio SiTy. Dokonca ju dáva od 22:00 !!! Ale proti tomu už nikdo neprotestuje. Asi, to bude tým, že to SiTy naozaj nikto nepočúva :)
Jaroša hrávajú hlavne na želanie. Z playlistu som to počul raz. Bezdeda rotuje častejšie-preto, lebo skončil v SHS tretí a je poslucháčkami dosť žiadaný. To, že chodí s Adelou, nemá žiaden vplyv na jeho hranosť. O tom rozhoduje výlučne Joly.
12-ešte Ti nedošlo, prečo _FM obhajuje FUN a naopak. Je to logické, keď ich šéfredaktor bol dlhoročným speakrom práve FUNRADIa. A aj množstvo bývalých moderátorov z FUN-ka prešlo práve do _FM.
Čo sa týka toho nasadzovania noviniek, v tom FUN ďaleko vedie pred EXPRESom. Ten Ringside hrali už v decembri :)
Ináč efem to napísal trefne :) Začnite s akonečne baviť o niečom rozumnejšom ako FUN vs. EXPRES. Pre "Expresáka" bude FUN vždy rádiom, ktoré hrá divnú hudbu, moderátori majú puberťácký prejav a sú (vraj) perverzní. Aj keď to vôbec nie je pravda. Zasa pre "Fuňáka" bude EXPRES vždy rádiom, kde sú slizskí moderátori a hrajú tam shitnú hudbu. Takže milí moji, navrhujem konečne zmeniť tému!
Ahojte,
máme na Vás veľkú prosbu - prosbu o adresné darovanie krvy pre 6 ročného chlapčeka MARTINA ČULENA, ktorý leží na onkológii na Kramároch, ide o A1+ krvnú skupinu.
Prosím, pomôžte mu.
Ďakujeme.
Kolektív Wustenrot poisťovne
Dúfam, že teraz nebudete stále dávať toho trápneho Bezdedu..... možno si ho bude Adelka vyžadovať!
Zahrajte Mira Jaroša singel Yalla Yalla vôbec ho nedávate, prečo????
Ja sa vobec nechcem hadat! Len by som od cloveka z FM cakal trochu konstruktivnejsi prispevok. Jednoducho ak niekto z FM napise takyto prispevok tak mi z toho naozaj vychadza iba to ze dotycnemu radiu zavidi.
ako pises,kazdy ma svoj nazor.a ty co robis v efemku?
nikto sa nechce hadat, ale uz to tak funguje - kto ma iny nazor, je nepriatel.
nemusime sa tu vzdy len hadat
clovek FM sa iba zapojil do temy a pise , skusim ti to dat mily Tucet (12) po lopate: Fun sa da pocuvat, Expres nie. Tak si bud daj sprchu (ladovu) alebo frote rucniky alebo si uz najdi babu.
Lenze myslim ze nejaky Dj s radia FM by sa mal predovsetkym zaujimat o svoje radio.
ja viem ze vzdy sa to neda. :-)))
ale oni nech si ryju kde chcu.to je ich vec.myslis ze im je ako ked im klesa pocuvanost!do smiechu?ver mi ze nie
Ale musis uznat ze tu sa neda drzat temy Fun radio !!!
Lenze Oni zacali vyryvat. A vobec nehovorim ze Fm je zle. Ja len konstatujem ze s pocuvanostou to ide s nimi dole vodou to je vsetko.
ty daj Radiu_FM pokoj.aj tak pa3 medzi najlepsie rozhlasove stanice na slovensku.zial Expres patri na posledne miesto aj s Kiksom,aspon v nasej oblasti,a neviem ze ho moze niekto pocuvat na ostatnom slovensku
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň