Diskusia k téme Fun Rádio
Budme vdacni aj za Galvanize,pretoze zacinam mat taky pocit...
Ty koxo, oni pustili Hey boy, hey girl od Xemical brothers a to dokonca cez den... konecne aj nieco ine nez Galvanize...
najskor nehravali Gorilaz-Dare a teraz to celkom pekne rotuju, dockame sa aj dalsich omeskanych hitov ?
Nemozem pocuvat Katiku. Ma strasne maznavy hlas a vytaca ma. Vzdy ked ju pocujem, pripada mi to, ako keby som pocuvala jednotkarku kockacku, nudneho sprta. Hovori, len aby hovorila, taky kolotoc zbytocnych slov. Menej je viac.Esteze tam mate Slava a Mina.
Mozno aj tyx Ferdinadov tam napokon zaradia...
Ten stredny pop-rock tam je: Nickelback, Lifehouse atd... mne xyba novy singel Franz Ferdinand a im pod. skupiny...
Myslis Uniting Nations, Sunset Stripers atd???
Ti mi moc nevadia... hraju teraz napr. aj Myla, co je celkom cool vecicka... toho rockou je tam ale fakt malo, pribudol hip-hop a raegeton...
zda sa mi ze hustia dost "disco " hudby aj na ukor kvalitnej hitovej trochu rockovej stranky, predtym to tak nebolo
Mam pocit, ze rozsirili playlist- cez leto hustili 200 pesniciek furt dokola- aj 2 roky stary Summer Jam tam siel 2x za den :)))
Som zvedavy, co prinesu call-outy, snad sa hudba nezoshiti...
Co to znamena cudne???
Ja som ho pocuval dost cez vikend ( po nete) a bol som celkom spokojny...
fun v poslednej dobe celkovo nejak cudne hra...
Dnes pocuvam FUN po nete a zda sa mi, ze hraju akosi menej noviniek, alebo sa mylilm???
No cakal som, ze to stupne viac, bude treba este ludom xvilu tlst do hlav cez televizie, ake spravne radio maju pocuvat :))))
Este to nie je oficialne aj ked som ratal s tym ze fun sa nerozbehne nejako zhurta. Ale vsak zacina robit medialnu kampan tak uvidime co s tym :)))
jedno je iste, s takymto humorom ho aspon nezoberu do Expresu :-))
tak ako neviem,ale Zajo nie je nic moc... a tiez to po..b hovori tiez nieco... doteraz ma nepresvedcil,ze je dobry,ma len urazlivy humor... a suhlasim s kexxx-om
Aj mna Zajo dost prekvapil v negativnom slova zmysle. Si xytrak mysli, ze ked je tam rok, ze uz moze vyskakovat. Navyse nemam pocit, zeby to bol nejaky svetoborny moderator, skor tazi z toho, ze Adelu, Cyphu a Bruna zamestnavaju TV projekty...
Myslim, ze Zajo aj ked je vo Fun len relativne kratko, prinasa to , co ja si predstavujem pod znackou Fun Radia. Ma sice mozno drsny humor, ale napriklad moji kamosi ho miluju, za narazky na chulostive temy ,tym nemyslim sex. Ak vysiela Free T. tak viem, ze to vysielanie bude stat za to. Takze ci niekoho, niekam , poslal, ci co, je mi uplne ukradnute.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň