Diskusia k téme Fun Rádio
a hraju dookola 25 pesniciek, aspon clovek pozna vsetko.tiez excelentne
FUN opat exceluje vo svojej kreativite, coho dokazom je aj remix hviezdnej roty
konkurencia sa minuly rok na nic podobne nezmohla
Zaujímavé tvorbu zo superstar, že nechcú dávať a toho pripečeného Bezdedu tam stále počuť. Br nemusím ho.
A hedlajny su co? Asi uz si dlho nemal zaplnute radio, alebo si sedis na usiach... Momentalne na formate Fun podla clankov robia amici a urcite sa to odrazi aj na pocuvanosti.
podla mna fun uz nebude nikdy najpocuvanejsie.uz je na trhu dlho a myslim si ze do uz nedotiahne na vrchol.A myslim si ze vekovy priemer od 20 hore zaujima aj spravodajstvo co na funku chyba.
tvorba zo stajne SK superstar je pre mna nezaujimava
Jaros je dobry tak pre par jeho fanyniek a nejake lokalne radio:) Ja som za dalsiu ingoraciu:)
Mám nápad čo tak zahrať z albumu Mira Jaroša Exoteriky nejakú skladbu, ako je Šamanka, Rošambó atd. Nepáči sa mi ako jeho pesničky ignorujete. Ďakujem za pochopenie.
Bolo aj vo vysielanie okrajovo spomenute, ze Katika mala dovolenku, ked si bol zaveseny na radiu tak si ju nejaky cas nepocul...:)
Posledne dve vydania Kofola On Air moderoval Bohus. Zeby Katika s Kofolou skoncila? Kto bude vysielat Kofolu tuto nedelu?
Ale zo sucasnyx slovenskyx veci, ktore rotuju je to vysoky nadpriemer... aj ked Pajaci mali aj lepsie kusky- to uznavam...
lebo je priemerny...nie vsetko, co naserviruje le payaco sa da zjest.
Sice s mesacnym oneskorenim oproti _Fm, ale predsa: Novy singel Le Payaco- vsetko sa da zjest...
jaj- dnes konecne Freetime vysiela duo Cypha- Adela... konecne to ma zasa stavu :)))))
about fun. Punk s not but FUN is already dead.
Ide piesen dokola jak v exprese.
ako skoncil Hotline Music Files este som pocuvala fun kvoli freetime-u ale ako skoncili aj tematicke freetime-y tak u mna funko trochu padlo, a tzeraz vyvoleni. stare funko, kde si?
Vsetci dobre vieme,ze z Funka sa stalo obycajne komercne radio.Ale to nieje ziadna novinka.Muselo to urobit,aby bolo viacej pocuvane.Stratilo pritom velke mnozstvo skalnych posluchacov,ale na druhej strane aj vela ziskalo.Sice este nie dost,aby dobehlo Expres.Ten ma podla prieskumov dost velky naskok.Funko bude mat co robit,aby ho dobehlo.Zeby mu pomohla propagacia Vyvolenych a Superstar?Uvidime,mozno sa tak stane.Urcite by sa mu hodilo aj zrusenie radia FM.Prave to zacali pocuvat posluchaci,ktorym uz Funko svojov komerciou lezie poriadne na nervy.
radu má asi na myslí tzv. vyvolovinky "zmysluplné perličky" tých debilov v dome. Minule napríklad Linda hovorila ako si jeden chlap ******* (sebaukájanie) a ona si myslela že chytá ryby na takú tenkú udicu. Takže tak.
Konkretizuj, lebo ja to tu v CR pocuvam len obcas- studium nedovoli a obcas blbne aj stream...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň