Diskusia k téme Fun Rádio
keby bol Duro vo Freetime bol by urcite ovela vtipnejsi...
A ludia ako Katika,Efa,Zajo su vo freetime dost trapny s tym nacvicenim humorom
Duro je uplne bomba. Je ho skoda len v tych spravach. Je uzasne vtipny
To je jasne, ale do telky sa asi takto nedostane :))))
Maja ma celkom prijemny hlas- pripomina mi prejavom Belanyiovu, co vsak uz o vyzore nemozno povedat :)))
obidvaja su dopravaci - duro + maja, aj ked maja kasiarova je skor (do)lavacka ako (do)pravacka
viem ze ich robi duro,a este nejaki dopravaci.tak sa mi to zda
Dik za info a nevies, kto ix cita, resp. pripravuje???
su to normalne spravy,su o tom co sa udialo doma a vo svete,priblizne 2 minutove.idu v kokoriku o 6,00,7,00,8,00,vo freetime 16,00,17,00,18,00
Tie headliny su akoze normalne spravy, alebo nejake pikosky???? Teraz som v CR a mam obmedzeny pristup k netu a tym aj k FUN-ku ako takemu...
2all: Nevie nahodou niekto,co za ulet su ti Africanism- a aka je kvalita tej veci??? znie to akoze hodne undergoundovo, len ci ta pesnicka je aj kvalitna...
Ako vidieť, vzniká krásne priateľstvo skalného fanúšika rádia EXPRES s fanúšikmi rádia FUN, a to si pred časom nevedeli prísť na meno. Za chvíľu začne SuperStar 2 s mediálnou podporou FUNRÁDIA čo môže zvýšiť počúvanosť dosť radikálne aj vďaka stars Bruno, Adela a Pyco.
co poviete o novych spravach tzv.Headlines?
Dalsi "super" prispevok "Ala Milan". Kup si nejake ho plysoveho maca a nadavaj jemu.
Keby si to nenapísal, tak nám sem nikto nevolá! Ty si taký debo, Vlado. Narobil si nám problémy!
nejako im blbnu odpojovaky. Prave isiel na bratislavskej frekvencii reklamny blok, ktory bol urcite adresovany posluchacom na frekvencii 92.2. Reklama na Trencianske noviny a pod. je asi pre ostatne regiony zbytocna :o)
je to len debata o sexe.... a decka do 13 to neppocuvaju,starsie ano,ale to uz poznaju er, stranky,rozpravaju sa o tom v skole....sex je jednoduchi vsade....
takze ta pokuta nema ziadny vyznam...
BRATISLAVA 30. augusta (SITA) - Funradio dostane pokutu 200 tisíc korún za nočný program K-fun, ktorý bol odvysielaný 6 januára. Dnes o tom rozhodla Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR). Ako pre agentúru SITA povedal riaditeľ Kancelárie RVR Andrej Holák, spoločnosti RADIO, a.s. (Funradio) uložili pokutu za vysielanie K-fun, pretože porušilo ustanovenie zákona o ochrane ľudskej dôstojnosti, ľudskosti a maloletých. Relácia podľa Holáka je síce vysielaná po 22:00, ale jej obsah môže narušiť psychický vývoj maloletých, čo je protizákonné.
Aky mate na to nazor? Btw nechcem vyryvat chcem len vediet vas nazor.
konecne nam funguje radiotext.som velmi stastny
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň