Diskusia k téme Fun Rádio
videli ste uz ich novu internetovu stranku?je fakt dobra
co spravil vlastne ten zajo, sori ale neviem o com je tema.
Kto z vas volal do antifun - u ? Aj sajfa o tomto vie ! :)
No to bolo od teba dosť odvážne......Mal som o tebe inú mienku....
neviem preco,ale nepracoval by som asi u teba.napr aj preto,lebo ty kritizujes mna a ja zasa teba.mozno ze aj preto
A som zvedavy ci by bol ten Zajo taky "frajer" a bol to schopny povedat aj do eteru. Zrejme by potom letel s plnymi gatmi.
Poviem ti bolo to naozaj vtipne! Venuj sa prosim ta dolezitejsim veciam napr ako zachranit FM!
tomu verim.urcite by som nechcel pracovat u teba.:-)
Ver tomu ze az take ambicie nemam. :-))))
ver tomu ze nikdy nebudes jeho riaditelom,a nikdy mu nestrhnes polrocny plat,a ani nikoho nebudes menit.aj zajo je super aj duro je super
keby som bol 12 a hlavne pravy12 tak sa davno obesim.
Keby som bol tvoj riaditel tak ti za toto strhnem polrocny plat :-)))). Popr. by som ta vymenil za toho Dura!
Cafte vsetci :) Duro ,si myslim , je velmi dobrym spestrenim moderatorov Fun radia. Ja uz len cakam kedy sa jeho hlas ozve vo freetime - myslim ze tam by zapadol. A expres skoda slov akurat tak v inej miestnosti :)))
Mne sa Duro pacil aj v Travelfun-e. Tie rozhovory mali prvky humoru Smoljaka a Sveraka. Ale na tento humor asi vacsina nebude. Vo Freetime-bol ok, doprava nemala konkurenciu, myslim ze sa na nu nechytal ani Expres /taku vtipnu dopravu som nepocul na ziadnom radiu/-nema chybu. V spravach tiez ok. Fr
Neviem, mne Duro moc nesedi- len v tej doprave ujde...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň