Diskusia k téme Fun Rádio
Ešte som chcel doplniť, že celé formátovanie stanice je len v začiatkoch. Definitívnu podobu programovej štruktúry a hudobnej dramaturgie môžme očakávať približne v júni budúceho roka.
Narážam na denné vysielanie Rádia_FM, ktoré je podľa mňa ešte dosť ťažkopádne-tým som ale nechcel naznačiť,že je zlé. Treba na ňom ešte popracovať, lebo takto mladých moc neoslovíte. Ale to sem nepatrí...
Liana - FUN sa nebude kompletne preformátovávať, iba sa bude formát upravovať tak, aby sa stal atraktívnejším. Rotácie zhustli preto, lebo dnes je jasné, že rádio sa počúva priemerne 3 hodiny denne.
Ja len nechapem, preco sa musi FUN preformatovat? Mali vzdy jasne miesto na trhu a poziciu ktoru nemal sancu obsadit nik iny. Teraz svoj format opustaju a to najlepsie z neho uz asi zmizlo navzdy. Asi experti z Ameriky vedia, ale ja ako laicka som skepticka. Ad Pyco - jeho program je o novinkach, trendoch,jednoducho o MUZIKE - praveze v _FM si daleko skor viem predstavit MFiles - FM pocuvaju hlavne ludia ktori hudbe rozumeju a zaoberaju sa nou na inej urovni ako bezni prisluchovi konzumenti.
Takzvaný "hluchý vysielaci čas" Ti nič nehovorí? Skús si vypočuť zahraničné rádia a zistíš, že aj mnoho ultrahitových rádii má v čase, keď ich veľa ľudí nepočúva špeciálne relácie zamerané len na úzku skupinu ľudí. Music Files mali vysokú počúvanosť, boli pozastavené z dôvodu Pycovej dlhodobej neprítomnosti. Ich formát sa však v priebehu roka môže upravovať. Všetko záleží od prieskumov.
Mimochodom, Pyco by do pomerne ťažkopádneho Rádia_FM moc nezapasoval- čisto môj názor :)
Stiahni si ich prezentáciu vo formáte MPP. Na tej stránke to je, záleží od toho ako ovládaš angličtinu :)
To, že Pollack je z USA ešte nemusí znamenať, že nedokáže naformátovať rádio vo formáte EHR. Sú to ťažkí profesionáli, pre ktorých nie je problém žiaden formát. Na Slovensku pôsobí momentálne asi 1 maximálne dvaja ľudia priamo z Pollacku, ktorí si vytvoria team zložený z ľudí zo Slovenska.
Budúci formát Funradia môže byť EHR ale aj nemusí. Záleží od toho, čo chcú poslucháči. Hodne bude záležať aj od trendov v pop-music. Možno sa FUN vydá cestou CHR s vysokým podieľom hip-hopu a r'n'b.
V horsej verzii. Pesnicky na hovno stale tie iste dookola. Uz ked pocujem My Humps alebo Gasolinu tak skacem z okna.A coraz viac preladujem na lepsiu hudbu.
FUN rádio je hnoj,to sa už počúvať nedá !! kde je ten FUN pred 10 rokmi ???
Zeby som sa zahral na PR managera pre styk s verejnostou? Ranna show je najdolezitejsi program v kazdom radiu ktore nieco znamena. Analyzovat a na zaklade toho sa bude aj Kokoriko. A este pre Andyho: Analyza len zacina,takze vsetky zmeny od 1.1. urcite nebudu,takto o rok vsak Fun radio by malo byt ine. Nejake zmeny by vsak mali byt hned po Novom roku (Music Files) A este naznacim jednu vec,Pollack Media je z USA a tam im EHR vela nehovori. Tak hadajte ako bude Funko formatovane?
kokoriko by mohlo trvat aj cely den. aspon by bola stale sranda.
ani mne sa ranne vysielanie vobec nepaci, je to uplne bez koncepcie, vyplnene dost nezaujimavymi temami, hala bala, skor na odlakanie posluchaca. Mino uz nie je to co byval, slavo tam nema ani co robit... kokorico v dnesnej forme doziva... upada. Rano potrebuje clovek nieco uplne ine, to im isto ti americania povedia..
A kedy maju zacat tieto programove zmeny ? Od 1.1.2006?
Zatial nikto nema lepsiu rannu show ako Funko. Niekedy sa zamyslam,ake by to bolo,keby Kokoriko robili Sajfa a Adela. Mino by robil Free Time a Slavo by sa viac venoval sportu. To su len uvahy... Inac Music Files nebude 3 hodinovy program,bude to...vcas sa dozviete.
to uz nie je take kokoriko ako bolo.mino,marcel,adela.ja ho uz vobec nepocuvam.ziadny smiech,smiech len akoby nasilu,hudba otras,preto som preladil na _FM.hra dobru hudbu a aj hovorene slovo je fajn
Dnes som po dlhom čase počúval kokoriko. Ranné vysielanie si však predstavujem viac dynamicky, publicistické príspevky z rôznych oblastí nielen z hudby. Človek by mal mať pocit, že ranné vysielanie pripravuje tým ľudí a nielen dvaja akoby nadšenci vysielajúci z regionálneho rádia topiaceho sa vo finančných problémoch. Aspoň taký pocit som mal z dnešného ranného Kokorika.
Kritik,tu stranku si pozeram ako sa len da a ten zoznam nemozem najst. Inac sa mi zda,ze mame aj s kexxxom dost podobny nazor na radia a na Funko zvlast.
Clovek nemusi robit pre PollackMedia aby vedel, ze Music Files by bol krok dozadu. Progres v radiu, ktore ide cestou este vacsej komercionalizacie, ktora logicky prinesie cisla...to nejde dokopy. Fun momentalne nema program, kde by sa uplanil Pyco. Nechcem byt zlym prorokom, ale uplatnenie by nasiel asi skor v Radiu FM.
Ja som narazal na to oslovenie vrchny...
Moj zdroj je Pato. Myslim si ze on je doveryhodny. A ze je on v krcme... Co Pato povie to plati. On urobil kus roboty,ma doveru este vyssich,ale stale to nie je ono. Raz vsak hadam bude. Dajte tomu cas.
Ty robíš pre Pollack, keď tu tak svätosvete tvrdíš, že návrat Music Files by bol krok späť? Akú inú reláciu by mal Pyco moderovať, keď nie MF?
...vrchny je akurat tak v krcme. Ja myslim, ze o programovych a dalsich veciach uz skor rozhoduje firma robiaca mapping study, ako vrchny. Music Files by bol krok dozadu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň