Diskusia k téme Fun Rádio
To si nenapisal!!!! Ale ved to je jedno !!! A povedz mi co je na Dubnickovi take skvele co napr Zajo nema ???
bez názvu
12(pravy), 16.01.2006 16:39, icm6-orange.orange.sk
Andy:Predstav si ze ten clovek zahlbeny do Ex pozna aj moderatorov inych radii. "Zaja som uz spominal".
Kexxx: Stojim si za tym. Minule som si ich zmylil :-)). A ked hovoris ze Dubnicku nepoznas, preco ho hned zatracujes?
Nevies citat? Ak si to este stale nepochopil tak do tretice vravim ze je to Zajo!!!!
Ale stale si nepovedal kto je horsi ako Dubnicka!!! Stale sa vyhybas otazkam ... stale si hovoris svoje frazy ... to mas z toho tvojho radia :)
Neboj tych Ex moderatorov poznam dokonale.
Markizaci a Okeyaci mi absolutne nesedia tym ix afektovanym stylom moderovania... zmylit si Adelu s Efou pokladam za ulet, ale co uz... mozno sa Ti to stalo... cloveku zvyknutemu na expresacky stereotyp sa to asi myli :))))
Andy:Predstav si ze ten clovek zahlbeny do Ex pozna aj moderatorov inych radii. Zaja som uz spominal.
Kexxx: Stojim si za tym. Minule som si ich zmylil :-)). A ked hovoris ze Dubnicku nepoznas, preco ho hned zatracujes?
Prosim ta povedz mi kto je na funku horsi ako Dubnicka !!! Preboha ako to moze vediet clovek zahlbeny do ex ? Povies mi to ?
Zajo patri naozaj k tym slbsim moderatorom, ale urcite je lepsi nez nejaky Okeyak :)))
A ze Efa = Adela, tak to si snad myslel len zo srandy :))))
Napr Zajo. Efa je podla mna ok, nie je podla mna horsia ako taka Adela.
Hej, tak menuj tyx horsix moderatorov...
Toho Dubnicku fakt nepoznam, ale kombinacia Markiza-Okey nevesti nic dobre :((
Len na Efu som si zvykal 3 roky a to bola podla mna jedina moderatorka z Okey, ktora ako-tak usla....
Suhlasim s Riderom :
jano sa hodi hlavne k chlapcom
Jano bude podla mna robit najprv vikendy a Muzikoly a neskor ho mozno daju do Free Time-u. To ak by Cinky nevydrzal... Su to len moje uvahy,ale myslim ze Jano sa hodi k Efe.
V terajsom Funradiu su podla mna aj horsi moderatori ako Dubnicka. Mal by to byt prinos. Jeho prejav je celkom v pohode. A nepaci sa mi ak ho niektory odsudzuju len preto ze robi v Markize.
Ak sa do Fun dostane Dubnička, tak ma tým poriadne nasrdia!
A aky by malo zmysel ich zlucenie! Podla mna su to v pohode relacie. LovinFun je velmi dobry ked sa chystas spat hravaju tam skvele skladby ktore normalne nepustaju.
relacie ako Telefun a LovingFun by mali zlucit, jediny rozdiel medzi nimi je ze v prvej hraju aj rychlejsie a v druhej relacii len pomalsie pesnicky
Ma tato rubrika este nejake pravidlo,ze kedy sa vyskytuje? Byvalo to vzdy v kazdej parnej hodine a v sucasnosti to zachytim menej ako bezne hravane skladby. Ako tato rubrika byva?
Jano Dubnička je moderátor rádia OKEY a TV Markíza, kde uvádza DOMA S Markíziou, predtým robil súťažnú show CESTOVINY. Inak som prekvapený, že ho nepoznáš.
Len co mu daju moderovat ... to by som chcel vediet vsak uvidime !!! A mozno je to len kacica :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň