Diskusia k téme Fun Rádio
Funradio = druhy okruh Expresu (radio Expres 2).
Hehe, toho snehu je u nas stale na rozdavanie ( vraj ). Takze jingel Let it snow bol min. tyzden este furt aktualny :)))))
Teraz som si vsimol "more music more fun" ... moze byt
A este asi chceli sneh ... ale zajtra uz prvy jarny den
Hej, vsimol som si, este pred 2 tyzdnami mali jingle " Let it snow".
Jingel "Viac hudby, viac zabavy" hraju zatial kvoli koncertu Depeche Mode pred kazdou ich pesnickou. Ale jingle su celkom v pohodke take jarne ... skoro ako pocasie :)
Co hovorite na ix novu sadu jinglov??? Dnes som si naladil FUN po nete po asi 2 tyzdnox a zapocul som nove jingle typu: Viac hudby, viac zabavy.
Tak je to tým procákom,čo používajú...Inak takýto veľmi podobný zvuk malo na začiatku,prvého polroka aj rádio Naj..
Inak taký sound nemá žiadne iné rádio, to sa im ako podarilo namixovať? Žeby tajný recept deda vševeda...
Moderátori tí praví echt faňacký, len repertoár sa zmenil. Dá sa to zjesť, aj keď teraz už neviem či počúvam fun, ale oni majú taký svojský špeciálny sound podľa toho ich spoznám skôr.
Normalne to je....ide o inu pesnicku a 2 hodiny su dve hodiny.
No bud rad ze nesla opat MADONNA - SORRY.:-))))
TO JE SILA.O 19:02 ISLA MADONNA - SORRY,A TERAZ O 21.00 ISLA OPAT MADONNA - HUNG UP.NO JE TOTO NORMALNE?PRE MNA NIE
Ja som vnímal medzi rádiom Expres a funrádiom podstatný rozdiel. Ak sa rádio Expres profilovalo ako mainstreamové komerčné rádio zasiahnuť čo najväčšiu cieľovú skupinu a mať tak čo najlepšie postavenie na trhu a zisk, tak funrádio bolo kultové rádio, ktoré malo svoju vlastnú poslucháčsku základňu niekoľko rokov. Fanúšikovia funka, keď si ho naladili, tak vedeli čo chcú a čo dostanú. V súčasnosti sa funrádio nechalo zlákať na cestu mainstreamovej komercie podstatne brutálnejšie ako rádio Expres. Expres je Expres a funrádio malo zostať funrádiom. Dnes sa už skutočne nedá ničoho držať a na nič sa spoľahnúť. O to ide. Ešteže nezrušili rádio_FM, lebo neviem čo by počúvali fanúšikovia inej hudby ako tej mainstreamovej. Ja patrím skôr do cieľovej skupiny mainstreamových poslucháčov, tak preto som aj obhajoval Expres, ale občas si rád vypočujem aj inú hudbu. Lenže chcem, aby svoju ponuku dostali aj ostatní a našli ju v étery, aby bol pestrý a rozmanitý. Ja tiež nepotrebujem desať rádií čo budú hrať top40, stačia dve.
dominik - to je presne ten typ poslucháčov, na ktorých sa orientuje súčasné FUN, no pekne sme dopadli, tí, ktorí boli vychovaní na starom dobrom FUN-e s progresívnou a nikde inde nehranou hudbou. Do kelu aj s maping study, či ako sa to píše :-)
ahojte vsetci,zdravim fun-ko,najlepsie radio na svete,chcel by som len aby obcas zahrali mambo5 od Lou Bega....proste peckova pesnicka,a strasne sa mi paci.....vopred diky
Ze to tvrdis prave ty, ktory tu tak horlivo obhajoval Expres...
Radio je ine preto,lebo skoncili casy ked si ludia v radiu povedali toto sa nam paci,tak to sa musi pocuvat. Dnes sa pusta to,co chce pocuvat vacsina v ich cielovej skupine. Pre mensinu je tu FM-ko, preto by nemal byt problem naladit si to,co chcem prave pocut.
Funrádio je už iba obyčajné komerčné rádio určené pre konzumnú spoločnosť. Lubos TS, ak Funrádio stále vysiela vo formáte EHR, tak prečo pred niekoľkými mesiacmi vyzeral ich hudobný výber úplne inak ako vyzerá dnes. To sa ani nedá porovnať ako sa zmenil hudobný výber
Mne osobne sa naformatovane radia velmi nepacia. Ja mam radsej radia, ktore sa na nic nehraju a maju vlastnu tvar. Viac ocenujem originalitu, ako len nejaky nudny format. Ale viem, ze vsade v Europe su radia, ktore sa snazia nejak zaskatulkovat. Vysledkom je to, ze hraju stale tie iste hity dookola. Skus si vecer zapnut radio _FM a sam zistis, kolko kvalitnej hudby sa do bezneho vysielania vobec nedostane. Ale Madonnu mozes pocut aj 5 krat za den. Ja viem, ze toto nie je problem len Funradia, ale vsetkych "velkych" radii, ktore uz nevysielaju pre ludi, ale pre masy. Ja Funradio ani velmi nekritizujem kvoli ich formatu, ale skor pre ich nocne vysielanie, ktore je velmi nevkusne a zle. Lovin Fun a K-Fun povazujem za najvacsie odpadky v slovenskom etery.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň