Diskusia k téme Fun Rádio
Je to fajn hitparada. 2. aj 4. miesto ma Bezdeda. SHS sa trosku trapia, ale NoName este urcite zabojuju, "Cim to je" musi ist hore.
Pozeral som si staré emaily a zisťujem že Paťo je už viac ako rok šéfom Fun rádia. Dosť dobrý dôvod zhodnotiť jeho prácu. Tak teda ako hodnotíte rok Paťovho pôsobenia vo funkcii riaditeľa Fun rádia? Okrem kritizujúcich by sa mohol ozvať napr. Kritik,ten mal dobré príspevky koncom minulého roka.
Po dlhšej dobe počúvam Top Fun a musím povedať,že všetky obsadené novinky boli ok. Kým Funko hráva aj takéto hity tak to nie je také zlé ako niektorí píšete.
Prejavujes sa podobnym sposobom ako vyvoleni. Pravdepodobne to casto pozeras a mota ti to hlavu.
Ok,tak ale potom nikomu nepíš,aby sa na sebou zamyslel.. To potom vyzerá,ako keď vodu kážeš a víno piješ...
A? mozno su podrazdene.. A co ako? hovorim si svoj nazor, nie? Ja som neni nestranna.. som stranna..
Vie niekto kde na nete by som našiel taký rebríček aký býval v Kofola On Air? Zaujíma ma hranosť v Európe. Našiel som nejaké rebríčky,ale v každom sú také veci,ktoré by v Kofole určite neboli.Poradí niekto?
madam liana je z tého rádia co je hóre kopytáma, FM.
Práve si čítam túto diskusiu a trocha sa čudujem nad tvojimi reakciami.Sú fakt podráždené.Podľa mňa sa zamysli ty nad svojimi reakciami.Nepoznám ani teba a ani Anonyma,som nestranný a vôbec nemám pocit,že by spustil,ako keby sa zrútil svet,alebo ako keby čakal na nejaké chyby...Sa to normálne iba spýtal a ty si naňho vybehla..Ako nechápem,čo je na tom,keď sa to niekto spýta? Sa zamysli nad tým...
viem co je samohrajuci system.. od pol noci do siestej rano tam fakt ze v studiu nikoho nie je.. akurat ze na doprave tam jeden clovek je. Zamysliet nad sebou by si sa mal ty. Aj ja som hovorila o telefune..
Vy ste všetci mimo:
ešte raz všetkým.. JA NIKOHO DEŠTRUKTÍVNE NEKRITIZUJEM, JA SA LEN ZAUJÍMAM O SITUÁCIU A VY TU HNEĎ VŠETCI PO MNE ŠTEKÁTE!!!
janule.. sú situácie, kedy v štúdiu nikto nie je(Audio Vault je samohrajúci systém; len si spomeň na niekdajšie nočné vysielania FUN-ka) a takisto si spomeň na môj prvý príspevok: nehovoril som o K-Fune, lež o TELE fune. Mimochodom, prečo by človek, ktorý počúva FUN RADIO od 1994 každý jeden deň brýzgal na tak skvelé rádio??? Zamysli sa trochu nad sebou a svojími urýchlenými, podráždenými a hlavne nezmyselnými reakciami...
dievca a ty si odkial.. A ta vhodna formulacia je akaaa??? :))))
anonymovi.. v studiu vzdy niekto je..
Andy.. super. ;) mas u mna plus. :)) A ta chyba bola nielen vcera pri k-fune, ale aj predvcerom, ked vysielal telefun.
Milujem ludi , ktori cakaju kym niekto urobi chybu, a potom mu mozu za to vynadat. Jeremy hovoril ze tam mali nejaku chybu , ale tak za to sa nezruti cely svet.
najprv hovoríš "..preco by sme mali prepacit.." a potom po mne začneš štekať. Ja som sa to vôbec nepýtal vyčítavo, ja som sa to pýtal len preto, že som poriadne nepočul ten úvod o pol.
A tú webkameru som tam spomínal len preto, že bolo evidentné, že niekto v štúdiu je...
Co teba do toho, co je na webkamere nie je najvhodnejsia formulacia Janka.
..preco by sme mali prepacit..
Vies, stava sa to aj v lepsich rodinach. A technik bol Jeremy. No, tebe sa nieco po ceste nikdy nestalo, ze by si nemohol(a) dojst presne na cas? Alebo ze by ti vseeetko fungovalo tip top? Vies, niekedy aj technika zlyhava.. Takze tak. Hned tu spustis, jak keby sa zrutil svet alebo co..
A co teba do toho, kto je cely cas na webkamere, nie je to jedno? Si ma pobavil(a) :))))
prepáčte, ale čo mala znamenať včerajšia prvá polhodina TELEFUN-u? Nikto sa absolútne neprihlásil k mikrofónu a cca o 19.30 sa spustila hlavná zvučka. Mimochodom na webkamere boli celý čas v štúdiu technik a 2 baby...
..a nemyslim, ze by mal uuuuuuuuuuplne volne ruky minuly rok v tom case, ako si pisal. Volnejsie mal, ale uplne volne nie.. ;)
uplne ze super az tak do toho nevidim.. ale joly je moj blizky clovek a ma ruky zviazane AJ vedenim.. ;)
Paťo na tieto stránky chodieva ale sa nezapája. A ako ďalej? Analýza prebieha a za taký polrok to môže byť aj trochu ináč. Všetko závisí na výsledkoch analýzi.
:-) thanks.K tym MF.Minuly rok malo FR ma svojich strankach otazku:"Aku relaciu by ste chceli pocut na Fun radiu?",v kazdej 2.odpovedi bolo Music files alebo Hot line,tak som zvedavy ako to dopadne. laco jasne a tiez Sprite night Alebo Koncert na zelanie,Stara natoc gramofon,Coca cola planet live,..:-) Nostalgia,nostalgia.
Ja som tých hudobných noviniek presýtená....v akomkoľvek obchode som, stále nejaká novinka a už mi to lezie aj ušami:) si zapnem potom radšej HIT FM, tam hrajú dobré veci a nee stále hity i keď niekedy to v tom playliste ujde a zahrajú živelnú katastrofu:) no jednoznačne NEHUSTITE STáLE LEN HITY!!!!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň