Diskusia k téme Fun Rádio
Ved prave o to ide, FUN nasadzuje skor novinky v rychlejsom tempe, hlavne z r'n'b a hip-hopu... v tom sa lisi EHR format od AC...
Liana nech píše, ale niečo inteligentnejšie ako "grc" ...
Si porovnaj cesky rozhlas a slovensky..vlastne co to splietam,to je neporovnatelne.. :-)
Precitaj si pozorne rozhovor s Patom Zimanom. Komercne radio na Slovensku s altenrativou neuspeje.. A o co ide komercn.radiu? O pocuvanost predsa!;-)
Nie je celkom pravda,ze Funko hra novinky skor. Mozno B.E.P a pod. ale inac nie.
Si robte srandu :-D Ide o to, že či zahrajú Nelly Furtado na FUNku dnes a na exprese o týždeň neskôr ma vôbec netankuje ;-) Z môjho pohľadu niekoľkoročného skalného poslucháča progresívneho FUN je to dnes na jednej úrovni, už aj Elán hrávajú akoby sa nechumelilo a to nikdy nebývalo. Preto tá moja poznámka, že sa jedná o totožné rádiá. Nemyslím to doslovne, ale dúfam, že sme sa pochopili ;-)
Suhlasim s Lubom. Aj v Spisskej hra FUNKO lepsie veci ako EXPRES. :-D
Neviem ako u Vás ale u nás Fun rádio ponúka niečo iné ako Expres. Funko hrá viac aktuálnych vecí,novinky zaraďuje skôr ako Expres,pred chvíľou hrali novú Nelly Furtado. U nás Expres na rozdiel od Funka hrá dosť z 90-tych aj 80-tych rokov. A aj program je u nás dosť rozdielny. Škoda že u Vás to tak nie je. Ktovie ako to je v Rožňave.
No, aj som skôr myslel, že je zbytočné sa tešiť z niečoho, čo tam už existuje pod názvom Expres. Teraz dostali rovnako "kvalitné" rádio pod hlavičkou FUN :-)))
Expres je slizka samohrajka. Fun je fun!:-)
Čo má frekvencia Fun rádia spoločné s Expresom?
Moc sa neteš, veď jeden expres tam už máte :-)))
Hurááááááááááááá! konecne Funko aj v RV!
Vysielač FUN RADIA Rožňava 102,8 MHz bol spusteny do prevadzky v sobotu 13/05/2006 o 21:00 hod..
Môžeš uviesť aspoň jednu tú sprostosť? Môj názor je v diskusii k článku. Ale jednu vec napíšem. Tí čo chodia na tieto stránky,berú rádiá ináč ako bežný ľudia ktorí si pustia rádio k nejakej inej činnosti. Preto čo je tu kritizované je ináč veľmi počúvané. @kexxx: Písal niekto pod mojím menom,toto už som však ja.
Janula, xapem tvoje rozhorcenie,ale uvedom si 1 vec: radio nestoji a nepada na vizii 1 cloveka...
mne uz je to jedno.. aj tak si myslim svoje. a tento nazor, co ja zdielaju mnohi.
Praveze nenakecal... aj ked niektore veci logicky zatajit musel...
..ze otec.. skoda sa vyjadrovat k tomu clanku.
Inak precitajte si ten rozhovor, co je na medialne.sk. Myslim, ze Pato vsetky zmeny, ktore sa udiali vysvetlil dost zrozumitelne. Navyse sa ukazal ako xarakter, ktory sa nexce vyjadrovat ku konkurencii a ociernovat ju, narozdiel od "vsemudrej" pani Babitzovej....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň