Diskusia k téme Fun Rádio
Tak nech sa ozve, hoci ty tiež asi všetko vieš...
No neviem chlapci co tu riesite ... myslim ze najlepsie by to vedel povedat sam Bohus a je to trosku inac ako si myslite.
nezalezi len od bohusa... ale mne s aj tak bohusov vkus nepaci. joly je tam stale, ale proste bohus je hlavny hudobny dramaturg. len tolko ti poviem.
Ale....a čo je s Jolym? A Bohuš zase nemá zlý vkus...
trochu odbocim.. hlavny hudobny dramaturg vo funku je bohus. preto tie playlisty aj tak vyzeraju.
Tak to druhé poznám a dá sa to počúvať :]
Inak ak si xces stiahnut tu 2.vec- spravne sa to pise: The Source feat. Candi Staton-You got the love, ak by si si ju xcel stiahnut :))) Ak mas rad Hooverphonic, tak myslim, ze sa Ti to bude pacit...
No, ja som tej veci tiez prisiel na xut, az ked som to pocul, po3.krat :))))
No jeden som si už stiahol /Crazy/ a .... mám zmiešané pocity...
O velmi kvalitnyx-aspon podla mna :))))
:-)))
Ale su proste skladby, ktore mi nevadia aj ked ix pocujem aj 6-7x za den... samozrejme len par tyzdnov...
Este k tym Shapeshifters. Ono nezalezi na tom, aku bude mat poziciu v EU xarte, ale ako dopadne v call-outox. Ja by som bol rad, keby nasadili The Surce feat. Candy Staton- U got the love a Gnarls Barkley- Crazy. Tieto veci sice hrava _FM, ale ak mam povedat pravdu, na tieto pesnicky som tak namotany, zeby mi nevadilo, keby ix hravali na FUN-ku aj kazdu hodinu... co v pripade _FM asi nehrozi :)))))
Jamiroquai, New Order aj Polemic sa stale hravaju, v TOP FUNe nie su asi preto, ze momentalne nemaju ziaden singel ( teda hitovy singel som myslel)
Nejak mi citas myslienky :)))))
Prave aj ja som xcel polozit otazku na fore, ze ako hodnotitia ludia z tohto fora rok posobenia Pata Zimana vo funkcii gen. riaditela...
Ak bude tá vec mať ambíciu byť európskym hitom,nebude problém. Zatiaľ to neurobilo a asi ani neurobí dieru ani do UK chartu. Po troch týždňoch to bolo číslo 33. A dnes... Uvidíme.
Nechcem porovnávať,len som reagoval na niektorých interpretov. Medzi Fun a _FM je rozdiel,o tom som sa nikdy nehádal. Fun je typické európske hitové rádio, idú cestou EHR dôslednejšie ako kedykoľvek predtým a _FM je alternatíva ku komerčným rádiam. A takto to je dobré.
Aspon Shapeshifters - Incredible by mohli nasadit.
Lubos neporovnavaj playlisty a hranosti fun a fm. Dnes to fakt nema zmysel.
Jamiroqai a New Order nie sú ani v hranosti _FM, Polemic tuším keď boli obsadení a nie tak dávno tak to ďaleko nedotiahli. A Jamiroqai sa nie tak dávno hrávali a boli označení jinglom Najnovšie hity iba u nás. Takto sa teraz hráva Eminem,toho zatiaľ nehráva ani _FM a nie to Expres...
No ja neviem pre mna su z tohto chartu momentalne fakt kvalitne 2-3 veci. Kde sa podeli veci od New Order, Jamiroqai, Polemic atd. ktore Funko este pred pol rokom v pohode hravalo a koli ktorym som si par krat preladil. To uz aj na Exprese si mozem vypocut kvalitnejsie songy.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň