Diskusia k téme Fun Rádio
Mato, ty nechapes, ze maju vyhradu svedomia? :)
Ako by podla Vas malo vyzerat radio vo formate EHR? Podla niektorych zdrojov napriklad nemecke radia Energy patria do formatu EHR a ne myslím si ze Funko je nejako mimo. Ako ma teda vyzerat Europske Hitove Radio?
Coo??? To uz ani Lumen nehra Sex pistols? Mozno ti to zahraju na Funradiu, ked sa im to hodi do hudobneho formatu.
Na strankach FR pisu,ze im pocuvanost stupla na 10,2%.Na jar v r. 2001 mali kampan:".....nech robite co robite FR je stale najpocuvanejsou sukromnou rozhlasovou stanicou.FR denne pocuva 10% posluchacov...."Lenze potom prisla cisterna s nazvom expres a vypustila do pokojnych vod sk eteru plnu nadrz mocovky.No snad FR stala ta zmane zato.
18:45 Lee Fields - Jealousy .... a neprešiel ani mesiac
Áno, áno, ty to najlepšie vieš....
FUN uz pocuvam pomenej, takze som neskorsie zaregistroval tento song...vdaka za presny nazov
Martin Solveig - Jealousy uz hraju ale pekne 2-3 tyzdne ... takze pozorny posluchac
dnes po dlhom čase som počul na FUN počul poriadnu pieseň, bolo to ráno po FUN news cca 6:32 : Martin Skeler-Jelousy
nevie niekto preco je taky slaby signal Funradia zo Suchej Hory 104FM.......este Rebeca lepsie hra...teda b1 po novom....
a za chvilu mozu pustat uputavku v zmysle "chcete pocut nasich moderatorov-pozerajte TV"
Tak,Cinky uz skoncil, som teda zvedavy ci sa stane to co som uz pisal,ze Johnyho mozno daju do Free Time-u. A asi Sajfa nebude stihat ani Top Fun,neviem ale Free Time urcite nie. Alebo len minimalne...
vo vysielani FR patri medzi tych lepsich moderatorov! urcite ju nemozte porovnavat s juniorom,katikou a pod... dida je o dost lepsia.. co sa tyka katika,mohla by menej rozpravat a bolo by fajn...
Vychvaľuješ ju, lebo je v _FM (o čom som ani nevedel). Keď k vám nebodaj prejde Didiana, Jeremy či Junior, tak som zvedavý na tvoj komentár....
To by ma fakt zaujimalo, co take sa vo Funradiu da vnimat. Ved okrem rek. rozhovorov tam skoro nic na vnimanie nie je. Co sa tyka obsahu vysielania, tak ten je velmi slaby.
Otazka vkusu.kazdy mame pravo na svoj :-) podla mna je Katika fajn.
V kazdom radiu su aj lepsi aj horsi moderatori. Katika patrila medzi tych horsich.
V tomto pripade 100% suhlas s leou. Katika aj ked rozpravala "o nicom" - ako je vacsina vstupov v Muzikole (co sme hrali, co budeme hrat, pikosa z TASR, self-promo), ktore v podstate ani NEMAJU mat vysoku informacnu hodnotu, kedze ich primarnym cielom je "robit spolocnost" a zbytocne "nerusit", boli asi tak o 50-70% pocuvatelnejsie, ako od spominanych panov z FR, kde je EVIDENTNE citit, ze sa este musia veeeela zamoderovavat :-), aj ked uz vo FR posobia nejaky ten piatok. Didiana je podla mna "iny film" - jej sposob moderovania mnou pracovne nazvany "mam vsetko na salame" NEMUSI kazdemu sadnut (mne teda fakt NIE), ale v Muzikole sa to da prezit :-).
tak popocuvaj aj didianu alebo spickove kusy junior a dzeremy. katike ani po paty.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň