Diskusia k téme Fun Rádio
Ked uz je rec na temu Katika je len dobre,ze z Fun odisla. Keby boli majstrovstva sveta v kecani dlho a o nicom tak vyhra. Uz dlho stagnovala a nepripravenost priam kricala z eteru ked vysielala.
Nepomoze ti ani argument co si napisal take nieco sa jednoducho nerobi......a sam to dobre vies
Expresáci sú jednoducho šmejdi.
No naozaj taka drzost. To si priam pyta podnet na ustavny sud.
je polutovania hodne a velmi smutne, ze naj..naj...stanica sa sputa k takymto činom....klesli na najspodnejsi stupen rebricku ako nejake amaterske zacinajuce lokalne radio
nieco take ako"dobre ze pocuvate Expres a nie take hluposti ako FUNRADIO"......................tetus ka bola zrejme cela happy, ze vyhrala 20litrov...samozrejme si neodpustila tu poznamku.... a stupidaci aby si prihriali polievocku tak to pustili do eteru.......ale co sa cudujem slizkost a chvala su u nich na prvom mieste
akoze presne si to vystihol... keca dobre, ale do funka sa nehodi...
pomylil si sa ... pezinok najdes pri bratislave a nie na internete a na tejto page ;-) ale vsak ked niekto bezi este na dialupe, necudo, ze ma psychicku vadu :)))
Dobry den!
Prosim Vas, neviete kolko je hodin?
Trochu to pribliz.Co mala tetuska za problemy?
neviem. nepocul som ho. ale nejak sa mi nezda velmi zazivny na funko. hodil by sa uz do relacie pre ludi od 35 vyssie .. na mladych dojem neurobi.
no dobre-dobre a co ty hovoris na dubnicku vo funku?
kazdy mame svoje nazory, ale preco hned vycitat? kolko ludi, tolko chuti ... a ked uz, mali by byt len namety. niektori maju vela reci a pritom sa do toho prd rozumeju. kazdy robi to co vie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň