Diskusia k téme Fun Rádio
Inac ak pojde FUN takym smerom ako sa teraz vydalo, tak do roka tu mame 1. skutocne CHR radio...
... si mimo, vidno, ze do toho vobec nevidis...
No vyzera to tak že su tak naformatovane takmer všetky.Všetci idi iba jednym smerom
LuboTS: podla mna tak ako vyzera Expres a Funko
Ako by malo vyzerať rádio naformátované ako európske hitové rádio?
Dnes je v Telefun-e "môj" človek. Niežeby to bol môj veľmi obľúbený človek,ale trošku ma to teší, o Juniorovi ako Majlovom náhradníkovi som sa pred časom bavil s Paťom.
no zmenili sa ale že by boli uplny odpad to určite nie
FUN RADIO-Sučasny radio odpad,to najhoršie čo na Slovensku je!!!
ano kludne ho mohli nahravat a pustit ho co je na tom nelogicke?
A prečo nie ... s 2oj-hodinovým oneskorením, tzv. takmer naživo.
zaznam prave prebiehajuceho koncertu...to dava "logiku"
netušim ale nebolo to nič moc bol to iba zaznam s koncertu neviem z ktoreho roku ja som si neviem sice prečo že to bude zaznam z toho BA koncertu
Nevie niekdo ,kolko trval zaznam koncertu DM.Vysielal sa od asi 23h.Ja som bol na koncerte tak neviem.... Bolo super
Dnes som vyhral lístky na Stinga... Yeah ;-]
Dubnicka je z Markizy out, pisali to v Bleskovkach. Nic mu neponukli, bude sa venovat len Fun radiu a svojej agenture.
ani nie, ja som presiel na _fm, hudobne podla mna nieco podobne ako stare funko
som jubilejny 1000 prispievatel do tejto diskusie:-)) Funko bolo kedysi fajn (fajne relacie, muzika...) :-) teraz ho uz nepocuvam...
Prisiel som o nieco?
vraj nevyhodili ho len sa ho elegantne zbavili, je pre markizu velke riziko a naviac slabsi priemer.
neviem ci ho vyhodili lebo doma s markizou moderoval ale počul som že tu relaciu maju zrušit ale či vyhodia aj moderatorov to neviem.
Dubnicku vyhodili z Markizy ? Preco ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň