Diskusia k téme Fun Rádio
By ma zaujímalo,že čo majú tie Majakove príspevky spoločné z názvom tohto fóra?... Podľa mňa si to aj on pomýlil z Pokec.sk...
@Valdo- tak tak, nejakeho konstruktivnejsieho prispevku sa tu asi tazko dockame.
Maják sa mi zdá,že ty si riadne na bandasku... :-)
Čo k tomu dodať. Asi len: aká cieľovka, také problémy... bohužiaľ.
Janula, to ze si Milova dcera ( ak nou skutocne si a nevymyslas si) este neznamena, ze sa tu mozes spravat ako neobmedzena sefka...
Táto diskusia mi príde trocha odveci,hlavne zo strany Majaka a Januly...
Janula: mam svoj nazor ale ked ho chcem napisat napisem ho zrozumitelne a nie tak ako ty že vo funku neni ani jeden clovek normlany a to teda znamena že je nenormalny to z toho co si napisala vychadza
skoda vobec reagovat :) nevedia, kto sa za nami skryva.. :D ;) Ale to si nechame pre seba :)
a to iste plati preteba, pubertiak z pokecu. ax jaj
Lubosko na Janku si nedovoluj, lebo ti omylom padne do oka horuca pajkovacka, a to ty nexces, vsakze..
vyckocte mi.. mam vas rada. :)))
..este nieco andy.. ty sa tvaris ako najmudrejsi na svete, zamysli sa nad sebou. Nemas vlastny nazor.
teba na tom pokeci stretnut nechcem.
Janula, myslim, ze si si pomylila stranky, skus www.pokec.sk.
Janula: ach zas si prilis mudra si napisala: Uz tam neostal snad jediny normalny clovek a to znamena že su tam nenormalny hej?
Asi zle citas.. nedovolila som si povedat, ze kto je nenormalny, takze najprv citaj a potom pis!
Človek má právo na názor,ale dávať tu že kto je a kto nie je normálny... Neviem s kým komunikuješ ale ja s takým Bohušom nemám problém, Miňo a Joly mi veľmi neodpisovali. Ale nikdy si nedovolím povedať že niekto nie je normálny. Z Funka ani z konkurencie.
..moj osobny nazor ;) Nehovorim, ze sa neda pokecat s niektorymi, ale hovorim, cisto moj osobny nazor a postoj. :) Ty mas iny nazor, ten ma iny nazor, henten ma iny nazor.. kolko ludi, tolko nazorov, no nie? :)
Celkom by ma zaujímalo na základe čoho určuješ či je človek normálny alebo nie. Ja nemám pocit že by tam niekto nebol normálny a s niektorými sa dá celkom dobre popísať.
hlavny hudobny dramaturg je uz dost davno Bohus.. takze to robi Bohus.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň