Diskusia k téme Fun Rádio
Sucasne fun je mozno lepsie ako pred 3 rokmi - ale v com? azda v tom, ze organizuju veci na zaklade presnych prieskumov. Ale. Odchadzaju a odisli najlepsi moderatori, len otazkou casu je kedy po Minovi odide aj Adela - bude mat dobry job v TV, to iste Pyco a asi aj Sajfa. Suska sa, ze Slavo pojde za Minom do Okey a kto tam uz ostane? Nie som ani fun-neg. ani fun-pozit., len si myslim, ze to pada na hubu. Mozno sa mylim.
ak ti fun tak chyba v noci, tak nechaj zapnuty comp aj s netom a zapni stream. hawk! :)))
Tusil som ze mi toto niekto povie. Ale _FM nie je pre mna. Lebo v noci je to privelka alternativa. Potrebujem fun. Fakt nikto o tom nic nevie ?
Neviete nahodou co sa deje s vysielacom Dubnica nad Váhom - Kremenica ? Uz od soboty je vypadnuty. Neviem co mam pocuvat ked nefunguje fun. Ak mate niekto nejake informacie o odstavke tak prosim napiste :) vdaka
Toto leto ešte neskončilo. Toto leto ešte bude Fun. Už o dva dni... No vážne neviem o čo ide, o dva dni budeme múdrejší...
Suhlasim s lubosss-om. Ja akurat vecer prepnem na _FM, ked xcem pocut nejaku tu alternativu.
Btw. Sucasne FUN je daleko lepsie nez to co bolo takto pred 3 rokmi...
Pocuvam fun uz 10 rokov, zmenu som samozrejme pocitil, no zatial nemam chut castejsie preladovat na ine stanice...
Takych ale okrem Radia_FM vela nie je :)))
ludia odrastení na starom FUN budu zrejme preladoval na radiu, vktorych budu posobit ludia ktori " im sedia"
takto som sa na to nikdy nepozeral, ale je to velmi rozumny nazor :) mas pravdu ;)
neodzilo,zije ich stale len nestarne s posluchacmi a to je rozdiel...
aj ja si myslim, uz to bude mat len v nazvoch, ze fun.
(puke) uz ma to radio nebavi - svoje najlepsie roky si podla mojho nazoru uz odzilo..
Miro, ja som urcite nezacal s nejakymi vztahmi, neviem kde si to nabral, skus mi to pastnut do mailu a tam sa mozeme bavit dalej, tuna by som to uz rad uzavrel..naozaj. :)
Majak,neviem prečo takto reaguješ? Nie je tu napísané nič zlé,alebo hrubé,okrem tvojho posledného príspevku...Nič v zlom.O tom,kto je s kým v akom vzťahu ste začali riešiť práve vy dvaja,tak sa nečudujte,že sa vás ľudia na to pýtajú...A nie je na tom nič zlé. Tak by si nemusel urážať ostatných,normálne diskutujúcich ľudí... Nemyslím to vôbec v zlom,len by sme sa tu nemuseli navzájom urážať.Diky.
co hovorite na to, ze funko bude prizvukovat, ze je fun?
Bo podla mna uz davno nie je fun :) Noo, teda obcas. Ked slavo nieco treskne aj s minom alebo adelka so sajfom. Som zvedava na ich posobenie v kokoriku.. (som zvedava na novy nazov)
..povodne som mal velmi vyhrazny text spravy pripraveny pre vas, ale pochopil som, ze s vasou inteligenciou by ste to ani na takej nizkej urovni nemohli pochopit, preto sa ja sam nebudem znizovat na vasu uroven. Ako som uz povedal, do janky si tu nebudete dovolovat, a to myslim tak, ako som to povedal! a kto ma s kym aky vztah tu naozaj nemate co riesit, nie je to chat, ale diskusne formu na urcitu temu. Co sa tyka mna osobne, je mi skutocne jedno, za koho ma pokladate, ci za dajakeho 13 rocneho chalaniska, ktory sa chodi vzrusovat na pokec.sk do chat-room flirt alebo za dakoho ineho, je to na vas. Ale na mojich kamaratov, vratane Janky, si nezelam, aby tu hubu dakto otvaral; to mozete praktizovat doma so svojou rodinou. Tymto je to z mojej strany uzavrete. Dufam, ze sme si rozumeli...
co ku komu aky vztah mam, to vas zaujimat nemusi.. ja sa do vas v tomto nestaram. Tak sa laskavo starajte o svoje veci.
12: hlavne ty si konstruktivny ako to co ma dedo v trenkach..
Co ma toto spolocne s tymto forumom? Nie sme na pokec.sk...
co ku komu aky vztah mam, to vas zaujimat nemusi.. ja sa do vas v tomto nestaram. Tak sa laskavo starajte o svoje veci.
12: hlavne ty si konstruktivny ako to co ma dedo v trenkach..
Ja si tiez myslim, ze tato diskusia je naozaj uplne od veci. Co to ma z Fun radiom?
Janula, preco si myslis, ze si seru do huby? Na zaklade coho si na to prisla?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň