Diskusia k téme Fun Rádio
ako to bude zajtra ?
od 5 do 7 iba vo funku
od 7 do 9 funko a jojka
a od 9 do 10 iba funko alebo sa ta posledna hodina rusi ?
Mne sa strašne páčia tie hity Roman, čo si menoval. Teraz sa neviem dotancovať z obrovského tanečného hitu Basement Jaxx - Raindrops, ktorý hrávajú na Rádiu_FM. Neviem, či ho hráva aj Fun radio, ale povedal by som, že nie než áno. Kto viete, dajte vedieť. Pre Funko by to bolo príliš alternatívne. Ale však prečo?
Nepočul som tento hit ani na žiadnom lokálnom či regionálnom rádiu, ani na tanečnom metropolitnom Rádiu SiTy. Na Exprese ho určite nikdy nezahrajú. Keď tak, tak nanajvýš na Fun radiu. Funko zvykne zaradiť do vysielania i progresívne hity. Rozhodne viacej než Expres, to si buďte istí.
Páči sa mi aj hitovica Moloko - The time is now. Hráva ju Rádio_FM. Kedysi ju hrávalo progresívne Fun radio. Možno ju zahrá aj nejaká tá regionálka, či lokálka. Zisťoval som, či majú túto pesničku v archíve v takom Rádiu Frontinus, a zistil som, že nie. Takže aby ste boli v obraze.
Samozrejme, nemôžem dopustiť na úžasný hit Keane - Spiralling, ktorý vznikol minulý rok. Možno niektorí viete, možno niektorí nie, že sa až doteraz drží v rebríčku v poslucháčskej hitparáde Top_FM na Rádiu_FM. K ostatnému kolu hitparády (sobota 8. 8. 2009) sa tam nachádza už, a to sa podržte, neuveriteľných 46. týždňov od svojho nasadenia minulý rok, asi tak v septembri 2008.
Viete o tom? Počúvali ste túto hitparádu? Dajte vedieť. Páči sa vám táto pieseň? Je naozaj taká dobrá, že si zaslúži byť v hitparáde už až 46 týždňov? A to zvykla byť väčšinou na popredných miestach, v prvej trojke, či v prvej päťke. Niekoľko týždňov po sebe (aj nie po sebe) sa nachádzala v prvej trojke. Viackrát rovno na prvom mieste, potom párkrát na druhom mieste, párkrát na tretom, štvrtom, piatom...
K minulej sobote to činilo 15. miesto v tomto rebríčku. Predtým týždeň to už bolo na vypadnutie, bola na 24. mieste tejto jedinej progresívnej a alternatívnej hitparády na Slovensku. Už sa to dá chápať, že táto hitovica poklesla do druhej desiatky, keď tam je tak dlho.
Neviem, či sa dá ešte čakať, že by sa opäť dostala do prvej desiatky. Ale možné je všetko. Nechajme sa prekvapiť. Ak sa nájdu nejaké dobré duše, čo budú za ňu hlasovať, tak tento hit sa opäť dostane tam, kde právom patrí, na výslnie.
ešte tak : MOBY Pale Horses, BASEMENT JAXX Raindrops, FRANZ FERDINAND Can't Stop Feeling, RÖYKSOPP The Girl And The Robot, KEANE Spiralling, LA ROUX Bulletproof, Moloko Time Is Now, Gus Gus Starlovers, Roisin Murphy Let Me Know + ktomu tie odrhovačky Akon,Rihaňa + málo Desmodu a Elánu + celodenné moderovanie a snáď by som im to aj zožral...
Ale ved to je jasne, ze ich nemozem davat na 1 ciaru s Madonnou, R. Williamsom ci Rihannou. Ale v 90-tych rokoch ich albumy tie rekordy podobne ako Nirvana ci Soundgarden lamali. :)
Inak nechajme rozhodnut posluchacov v call-outoch, ci skladba The fixer pojde dalej. Ked sa mohli presadit napr. Kaiser Chiefs, ci Mando Diao, mozno sa dockame prekvapenia :)
Všetko čo sa predáva je v podstate komerčné... Pearl Jam nikdy neboli masovka ako Rihanna, Britney, Justin Timberlake, preto alternativa tak či tak. Na jednu čiaru spolu ich s Pearl Jam dať nemôžeš... Ani svetovými hranosťami, ani predajom. Znejú ako alternatíva, aj ich predaj nikdy nelámal rekordy.
Ale desiatky milionov predanych nosicov ich zas radi do kategorie komercna hudba, btw. v kategorii alternative rock som videl zaradenych aj Nickelback :)
Pozri si wikipediu: Genre(s): Alternative rock, grunge, hard rock... http://en.wikipedia.org/wiki/Pearl_jam - sám sa nedaj vysmiať:)
Pearl Jam a Noissettes alternativa? Nedaj sa vysmiat! Tomu sa hovori kvalitny mainstream :)
To vyzera skor na alternativnejsie casy, co je dobre akurat tak pre alernativnu pocuvanost... Vyber hudby velmi nevhodny.
Tak tento tyzden fakt solidny vyber-najskor Pearl Jam a teraz Noissettes :) Zeby v hudbe FR svitalo na lepsie casy? :)
Prosím ak máte niekto ten singel od Layly- Urob to, pošlite mi to na mail...budem vám hrozne vdačná.
Ano, vsetko v pohode funguje. Normalne prebehla aktualizacia, ako kazdy mesiac a ja to mozem pocuvat, preto sa divim, ze vam to nejde.
Ahojte, nemate niekto pesnicku Urob to od Layly? Ak ano, prosim,prosim, poslite na gabrielahrossova@gmail.com.Dakujeeee m
A môžeš normálne počúvať aj nové augustové jingle?
Chalani, neviem ako je to mozne, ale mne ten reelworld ide. Ani mi neprestal ist, ako pisete vy. Neviem, v com je zrada.
mne ten reelworld nejde vobec, neviem...
inak vo funku su nejake dva novo pouzivane podmazy /jeden som pocul uz koncom jula, bol v popoludni, neviem ho priradit k nicomu,mam ho aj zachyteny, tu je http://rapidshare.com/files/266296509/Popo_2009_07… a iny zas min. tyzden v rannej sou. Postrehol si aj ty daco?
Najvycsim letnym hitom na tento tyzden je September - Until I Die.
caute
ako to bude po 17. 8. ranna sou od 5 do 7 s juniorom alebo kavou od 7 do 9 s adelou a sajfom vo funku aj na jojke a potom este hodinu len vo funku alebo uz nie ?
Vie niekto co je tento tyzden za hit ?
Vyborna prva tohtotyzdnova powerplay a to Pearl Jam - The Fixer
Skús nejaké vyhľadávače, ak Ti to nenájde, znamená to že to na nete nie je. A je tu aj iná možnosť, môžeš si pustiť stream Fun rádia cez real player, keď niekedy náhodou pôjde a pesničku si jednoducho vystihnúť a nahrať
ahojte ma uz niekto tu pesnicku urob to .... chcem ju velmi sa mi paci ked ma niekto moze mi poslat na email
Tak sa mi podarilo zaregistrovať sa na stránkach reelworldu pod iným nickom a mailom, ale môžem počúvať iba čo tam je do mesiaca február. Aktuálnejšie jingle od apríla sú až na konci zoznamu a pri nich mi píše "Contact to upgrade account privilege" neviem či s tým môžem ako obyčajný človek niečo urobiť alebo pokúsiť sa niečo urobiť, asi nám počúvanie jinglov v predpremiére už skončilo... Sú tam už augustové jingle "Gotcha" a "Pulser", ale žiaľ neviem ako znejú, to budeme vedieť asi až potom, keď sa objavia vo Funku...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň