Diskusia k téme Fun Rádio
už ju chcem počuuuuť:-) Laylu našu krasnu, takže kde si to a kedy možem vypočuť na funku?nemate priamo link nejaký na tu pesničku pls.
neviete niekto plosiim kde by sa dali stiahnut tie zvučky z funka napr ako rytmus a to (viac hudby viac fun) dikees
Len tak pre informaciu Marcel s Juniorom vysielaju letnu rannu show az do 14. augusta.
Skús ísť na stránky reelworldu.. Nevieš čo sa asi deje?
Neviete náhodou niekto email na Martina Švarca alias Klingaca co kedysi pracoval vo Funku? Ak hej dajte mi prosim vediet na moj mail (jphotosk@gmail.com) Vdaka, Jurry.
Nebude to nahodou tato spevacka menom Layla ? http://www.funradio.sk/cs
No ved aj ja som cumel jako puk :) Ze si na chvilu pustim Fun, co tam hraju kvoli tomu specialnemu vikendu a na mna sa vyvalilo zrovna toto :)
Tina to asi nebude, tipujem to skor na nejaku "rychlokvasku" :)))
PS.Skoda, ze som si to nepustil cez realplayer, tam sa nazov skladby zobrazuje...
aku pesnicku hrali o 21:23.. spieval osa tam nieco ako : urob to viac nez vies urob to neolutujes---- alebo nieco take....slovenska pesnicka.. este v zivote osm ju ale nepocul.. znelio mi to kao tina.. ale.. proste mi to na nu nesedelo.. neivete nahodou co to bolo?
Zuzka Smatanová má hit vo vysokých rotáciách a ak bude mať niečo nové Zdenka Predná a bude to dobré, Funko určite nebude mať problém zaradiť to... No a takú Rihannu hrávajú rádiá v celom svete, je logické že keď Funko chce prinášať to čo najväčšie svetové rádiá, musí prinášať hudbu ktorá boduje všade vo svete.
v pondelok bude fun radio zase o niečo nepočuvatelnejšie...
chcelo by to ešte Prednú + Smatanovú
bleeeeeeee,bleeeeeee,bleeeeeeeeeee
rihanna v powerplay-i a madonna v popoludni
bud to bude Te amo,alebo jej spolupraca s kanye westom-run this town,obe su perfektne a obe uz hra jedno slovenske radio.
neviem ci som zle pocul.. ale.. nepvoedal junior na konci top funu ze od pondelka sa mozeme tesit na novinku od rihanny? Mozno to bude nejaka exkluzivna premiera... zaujimave.. lebo dnes som na exprese pocul ze v premiere tam maju v pondelok madonu...
možeš mi to poslať na moj mail: skadiaľ som ti to ja posielal.
už som ti napísal na mail, čo chcem ,tak mi to možeš poslať.
Chcem všetky jingle z funrádia a pesničku.
ale aj ten uvod na rannu sou co hovori corporate voice je perfektny...
taky vydareny breptik:)
Pozri čo píšu na mediálne.sk, článok máš tu: http://medialne.etrend.sk/televizia/sprava.php?spr…
nevie niekto, co sa chysta na 17.08.?
mas tam vytvoreny odkaz - si klikni na moje meno a otvori sa ti outlook, resp si ukaz na meno myskou a v spodnej liste to vidis...
dnesna uputavka na zajtrajsiu Rannu Show ma tiez pobavila. Marcel a Junior su celkom vtipni, ked dostanu na humor vo vysielani priestor:)
Vcerajsia uputavka na dnesnu Rannu Show ma velmi pobavila. Chcel by som pochvalit autora napadu:)
A aký máš mail ? , Lebo tie nové jingle z funrádia by som fakt chcel, a tú pesničku - Wolf Laurent - No stress intro tiež.
napis mi na moj mail, mam takmer vsetko co vzniklo v tomto roku :-))
tiez aj starsie veci ....
v skratke pre info - k dnesnemu dnu rotuje vyse 70 roznych jingov (kazdy druh jinglu ma spravidla 3 rozne verzie) a intier ku skladbam bolo v tomto roku doteraz cez 60 roznych verzii - normalne aj specialne...
A aj wolf laurent je:))
@LuboTS - fakt na to treba mat trpezlivost...:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň