Diskusia k téme Fun Rádio
jsem z moravy, ziju venku a po ceste na vylet do/nadhernych/tater ve ctvrtek 04.juna jsem poslouchal radio, myslim ze to bylo RFM a djka tam delala rozhovor s nekym a pak hrala pisnicku coz bylo nadherne dance electro s textem...destroy... a nezny divci hlas jmenoval veskere slovenske interprety. Prijem nebyl nejlepsi a jelikoz jsem se smichy pomocil/jsem jiz pokrocilem veku/ a ten song povazuju za fantasticky,nutne ho hledam kdo a co to je a. Bohuzel hledani na internetu to jde do chaosu/jsem uz zase mimo Evropu/, muzete nekdo pomoct?Vdaka, Zdenek
hraju perfektne... takto by mohlo hrat aj klasicke funko... nebol by som proti
vysvetli mi tu niekto ako sa daju stiahnut tie vyzvanajuce mp3jky,z webovej stranky funradia,lebo zaregistrovat som sa zaregistrovla,len sa akosi neviem vysomarit z tej ich bohovskej stranky jasomfunradio,dik moc.
tak dve slovenske skladby zasebou... to dlho nebolo... zdenka predna a robo papp
BBC Radio 1 ma siroky hudobny zaber, ktoremu sa maloktore radio v Europe vyrovna.Su to hlavne vecerne relacie.
Takze este raz: Ako som uz nizsie napisal, BBC radio1 povazujem za dobre radio. Ale nevadi mi, ze _FM nie je ako BBC.
Tak Rick Astley či Modern Talking ak sú na Exprese tak buď cez pracovné dni po deviatej alebo v nedeľu po šiestej večer. V bežnom vysielaní určite iba veľmi minimálne a určite menej ako skladieb od Elánu na Funku :-) Ináč Elán je vo Funku častejšie ako na Exprese a to je už čo povedať :-)
Tak Ti unika dolezity detail, BBC R1 nie je Expres a _FM v jednom :)
Urcite tam nebudes pocut Ricka Astleyho ci dokonca Modern Talking, ako hra X.
Cez den je BBC R1 taky mix Fun a _FM, (samozrejme bez SK a CZ hudby) a vecer podobne ako _FM alebo FM4.
To je pravda. Vacsinou pocuvam _FM, ale obcas, len tak pre zmenu, pocuvam napriklad aj Expres. Ale to este neznamena, ze by som chcel pocuvat _FM a Expres v jednom:-) Mimochodom, tie pojmy "komercia" a "alternativa" pouzivam len preto, aby sme sa mohli nejak dorozumiet. Inak v tom naozaj rozdiely nerobim.
Aaaa, pozeram, ze uz si asi zabudol na svoj vyrok, ze nerobis rozdiely medzi komercnou a alternativnou hudbou :) Zeby skleroza? :)
ma nejak osobitne neoslovuje. Ako aj cely BBC. Kvoli tomu som si prirobil poziciu 28,5 E, ale som dost sklamany. Mal som vacsie ocakavania.
Povazujem za velmi rozumne, ze _FM preslo na celodennu alternativu.
Niektori mozno az prilis precenujete BBC radio1. Samozrejme, je to dobre radio, ale nemyslim si, ze by sme ho mali Anglicanom zavidiet. Ja naozaj nevidim dovod na nejake sklbovanie komercie a alternativy. Naco by to bolo dobre?
Neviem či majú v Anglicku dôvod závidieť nám _FM, tam je voči komerčným rádiám celkom dobre fungujúca alternatíva v podobe BBC Rádio One, ja osobne skôr závidím Angličanom že u nich to celkom dobre funguje, že tam ide skĺbiť komerciu s alternatívou. U nás keď išlo _FM po vzore BBC Radio 1 s čierno-bielym formátom, ukázalo sa že čo funguje tam, nemusí fungovať na Slovensku..
Skus radio FM.To je radijko.Aj v anglicku nám ho zavidia...Nie trapne Fun radio...Dokola to iste nazgrcanie...
Som v anglicku a staaale pocuvam funko cez net je to suuuuuper...naj radio ake len moze byt
diky za info new jingloch, su velmi vydarene, ocakavam ze by sa uz mohli aj buduci tyzden objavit v Funku...
Prípadne ak máš Sony Ericsson, možno tam máš funkciu Track ID, ak nemáš pri sebe iné nižšie spomínané zdroje
No predsa priamo na ich webstranke, prip. na radiu s funkciou RDS.
kde si možem zistit ako sa vola pesnicka co prave hra??
To bude sila, keď možno v blízkom čase bude víkend s Pet Shop Boys :-) Majú skladbu v Power Play
Keď už spomínaš jún, môžeme spomenúť že určite pribudnú jingle Hellacious a Boom Boom. Opäť môžeme tipovať aká bude hláška pri Boom Boom vo verzii ramp. Tipujem že tam bude Vaše Fun rádio, ale veď uvidíme. Teda budeme počuť
tak myslim ze tento rok nas ziadne extra zurka ako napr minuly rok vstup zadarmo a rozdavanie penazi necaka... bude asi len nejake extra vysielanie kde sa budu rozdavat darceky...
aaaale tak dufam ze o rok teda tu 20 oslavia velkolepo ci bude kriza alebo nie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň