Diskusia k téme Fun Rádio
No mne by tie veci v playliste nielenze neprekazali, ale naopak, velmi by som sa potesil :)))
Ale napr. Prodigy su pre sucasny fromat FR len velmi tazko prijatelni v pravidelnej rotacii.
Apropo, som zvedavy, ci niekedy spusti Fun aj alternativny stream.
Na FR-Rock z tej alternativnej sceny hraju toho uz dost, ale pochopitelne sa jedna o indies/alternative rock... chybaju ine zanre...
a co to ma s tym spolocne???
To akoze to co je vo WCHS by malo byt aj v playliste FR ked uz to teda tam hraju? Alebo ked to ma v playliste _FM tym je lepsie???
Ked to tak zoberiem z ineho uhla, ...v podstate, to co sa hrava vo World Chart Show vo Fun radiu...sa casto objavuje aj v hranosti Radia_FM. Napr. Empire of the Sun - Walking on a Dream, Prodigi - Oman, U2 - Get on your Boots, Royksopp - Happy up Here....a pod.
Su to samozrejme Kings of Leon. Inak Powerplay znamena podla mna skor nasadenie novinky. Inak na Slovensku tuto vec okrem _FM este nikto nehra a aj vo WCHS ma skladba stale stupajucu tendenciu...
Možno o rok dajú do powerplay Kings Of Leon - Reverly.
Neviem čo presne je v Powerplay, ale ak skladba Use Somebody od Kings Of Leon, tak je to síce dobrá skladba ale tá boduje vo svetových rebríčkoch a aj vo World Chart Show, preto by sme to nemuseli brať tak že v Powerplay je niečo čo je skvelé a nikto to nepozná. Ale je to fakt dobrá skladba. Ak je však v Powerplay niečo iné, neviem posúdiť
Este by to chcelo Snow Patrol, skoda, ze sa nenasadila skladba Take back the city, ktora sa hra len na rock streame, snad sa dockame aspon Crack the Shutters. :)
Vyborna powerplay, pridavam sa :) funko potesilo.
Tak za dnesnu powerplay palec hore :)
Uz som sa bal, ze pesnicka Use somebody ostane domenou vylucne rockoveho streamu :)
Tusim, ze Flo Rida- Right round :)
Co islo dnes okolo 15:00??poradte
23.4.2009
Konečne aj v apríli niečo zaujímavé z 80-tych rokov a nie Elán :-) Vašo Patejdl nám zaspieval :-)
teraz uz mozem naisto potvrdit, ze nove jingle uz rotuju on air...:D
veru, mam aj ja ten pocit, zda sa mi ze dnes cosi po 7:00 po Headlinoch bol prvy krat jeden novy...
Ale do 12:00 uz viac sa neobjavil, boli len stare. potom neviem...
Ved to, trva to akosi dlho, byvavali rychlejsi :-))
napr. co sa pamatam ked sa zacal pustat v marci PyroTeknix jingle, rotoval stale, v jednej hodine aj 5x...
A este k vikendu a uputavkam na rannu sou - mam ten isty postreh, akurat ze tu uputavku s hlaskou na konci "...uz dnes" som prvy krat zachytil az v nedelu pocas WCHS. Dovtedy som pocul len tu spravnu - teda "...uz v pondelok" :-)
Kazdopadne "chybicka se vloudila" :-))
Nie som si celkom istý, ale tuším som dnes počul aprílové jingle z Reelworld One CHR. Majooo, nevšimol si si čo sa mi dobre zdá? :-) Bolo by už načase, v iných mesiacoch bolo Funko rýchlejšie :-)
Celý víkend, teda už od piatku nám púšťajú čo bude v rannej show už dnes. Ide zase o technický problém, lebo verzia upútavky kde sa spomína že ranná show bude dnes, sa má púšťať až od polnoci, ináč sa mala púšťať verzia, kde sa hovorí o pondelku. Zaujímavé že si to celý víkend nikto z rádia nevšimol...
Moj postreh je podobny. Az na 2 pesnicky od Elanu som od zaciatku aprila nepocul ziadnu inu vec z 80-tych rokov. Naopak, tych progresivnejsich vyrazne pribudlo :)
Tú reklamu som počul aj ja, myslím že na 104,0, či to len "zabudli" odpojiť alebo to bola celoslovenská reklama, to neviem... A ešte niečo k hudbe, myslím že som už dlhšie nepočul "perličky" z 80-tych rokov od Bon Jovi, Eurythmics a Tublatanky, z 80-tych je tam momentálne snáď iba Elán. Má niekto iné postrehy v súvislosti s 80s?
LuboTS: no tak to som rad ze si to pocul... uz to bezi pomerne dlho ale az teraz som si uvedomil ten datum 13. jun a teda nechapem ako to bude s tou narodeninou party ci teda nejaka bude alebo to spoja opat s nejakym koncertom...
a ten kontakt... hej hej je mi to jasne :-)))
biscuit: tak to som si az tak nevsimol ci sa prepina na regionalnu reklamu... ale tak asi hej ked to pises :-)))
Tak Flo Rida sa konecne na FR dockal A-rotacie :)))
A dokonca aj s introm :)))
Ale zatial len odpojovane na 94,3 :)
Asi prišla na nás jarná únava, ale chvíľku som počúval pozorne a tú reklamu som už počul :-) A s tým kontaktom... Všetko treba s mierou :-)
vy co pocuvate jemne melodie alebo cooo??? ved na FUNku uz bezi normalne reklama.... neviem o com vam ide teda :-)))
LuboTS a nemyslis ze ty by si mohol vediet viac ved ty si v kontakte s ludmi z FUNka a nie ja :-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň