Diskusia k téme Fun Rádio
Kým k nám dorazila len rumunská tvorba, je dobre. Zaujímavé by bolo keby Funko a ďalšie naše rádiá hrali hit známy z bulharskej televízie City Miro-Gubia Kontrol Kogato. Len potom by to bolo fakt zaujímavé :-)
Madcona hrával Expres fakt dosť dávno (viac ako mesiac dozadu). Z Morandiho mi už začína byť dosť zle. Rumunský dancefloor v SK rádiách nemá obdobu. Najprv Ozón, potom MORandy no fúj.
tak FUNko nejak zaspalo s terajsou power play Madcon - Beggin ved ta skladba neni ten mesiac stara ???
tak sa ani necudujem ze zacali opat hravat morandiho a september... okrem toho ze ide o letnych interpretov tyto autori vystupia na fun radio summer feste v novych zamkoch :-)))
No ja viem, ze to hravali, dokonca to bol NHL. Celkovo sa mi ta struktura zda byt ina, lebo sa hraju pesnicky ktore som dlhsi cas na Funku nepocul, mozno je to tym, ze ide leto.
Ale skladbu No stress v lete hravali :)
A teraz sa zas vratila do hranosti, ide presne o ten isty pripad ako Para-Abstinent :)
dnes som pocul Laurent Wolf - No Stress a este nieco co sa nehralo, ale neviem si spomenut co to bolo. Zeby nova hudobna struktura ?
Diki marcel, je to ono, je to dost dobry prirastok v playliste :) hej songster nejako v poslednej dobre hapruje.
najpravdepodobnejsie Bucketheads - The Bomb
Keby fungoval songster.net, tak sa to da lahko zistit. Ale v poslednom case ta stranka nejako blbne :(
Asi to bude otazka do vetra, ale spytam sa. Prosim vas neviete ako sa volala pesnicka co isla dnes cca 7:45 po dopravnom servise? Na funku som ju este nepocul a nemozes si spomenut na nazov. Ak nahodou to niekto zaregistroval.
Veľmi zaujímavý postreh, medzi Včelami a American Boy-om nebol ani vstup, ani jingel, po jednej skladbe išla ďalšia skladba. Niečo čo je v amerických rádiách úplne bežné sa v našich najväčších slovenských rádiách len tak nepočuje. Žeby sa pomýlili, alebo predsa len dorazí trend dvoch skladieb za sebou bez prerušenia z USA do Funka? :-)
ja som napr opat pocul pesnicku Bliss od neho
Dík za info ohľadom aprílovej aktualizácie reelworld one CHR, už som popočúval. Keď budeš vo Funku počuť jingel Sayonara alebo Winterburn, daj vedieť. Z aprílových beatmixov by som vo Funku rád počul Britney Spears-If U Seek Amy, aj keď s tými intrami je to tak, že nie všetko Funko používa a používa aj také intrá, ktoré na týchto stránkach nie sú, tak uvidíme..
nieco pribudlo-nieco ubudlo...
napr. nepamatam sa zeby som bol v uplynulom mesiaci dakedy pocul Michael Gray Weekend. Dnes bol....:)
Pribudlo aj intro k Killers - Human a taktiez su uz aj dalsie jingle na Reelworld One CHR, takze by mali byt coskoro aj on air vo Funku.
Z playlistu sa vytratila moja obľúbená speváčka Kelly Clarkson, na Exprese sa to však hráva, preto by ma dosť potešilo keby to dopadlo podobne ako pred časom so skladbou Disturbia, ktorá sa vrátila. Verím že Kelly Clarkson sa vráti, keby sa to ľuďom nepáčilo, Expres by to nehral :-)
Dnes som mal zapnuté Funko po dlhej dobe a keby mi to jingle a RDS neoznamovali poviem, že počúvam Expres, proste čosi strašné. Dookola obohraté pesničky...a navyše to nemoderovanie ma ubíjalo. Na Zetku to riešia aspoň predohratými "konzervami", hodinovým spravodajstvom a aktuálnymi upútavkami na ďalší program (nahrávané každý deň).
dispecing je aj na Suchej Hore tam maju stanoviste cize na Suchej su skoro stale
Nie je pravda, ze v Krizave stale niekto sedi. Vsetky vysielacie strediska Towercomu (aj Kralova Hola, Velka Javorina, Dubnik...) s vynimkou Kamzika su uz bez personalu a vsetka obsluha je zabezpecovana na dialku. Dispecing je na Kamziku, v pripade poruchy je o tom sluzba informovana a mozu podniknut dalsie kroky.Ci je podobne monitorovany aj TX Velka Luka, to je tazko povedat... (a
Základným rozdielom medzi Krížavou a Veľkou Lúkou je, že vo vysielacom stredisku Krížava stále niekto sedí a teda dokáže operatívne zasiahnuť, kdežto na Veľkú Lúku je potrebné sa vytrepať, čo je v zimných poveternostných podmienkach celkom zaujímavá úloha :)
to hej keby to chceli hrat tak to daju do powerplay... je malo skladieb ktore preisli cez funsidera a potom cez power play a teraz sa uz bezne hravaju ale je taka skladba napr najnovisa maria cirova - zbierka hriechov
To nie je trápne, to je práveže jediné šťastie, keby to bolo v rebríku Expres Airplay, znamenalo by to, že tá skladba je pravidelne nasadená v rotácii a to by som asi psychicky nezvládol, pretože to nie je hit, ale katastrofa a myslim si, že v eteri Expresu to nemá vôbec čo hladať...koniec koncov, to, že to nehrajú pravidelne má aj svoj dôvod: poslucháči na to kašlú, čiže pravdepodobnosť, že sa to objavi v top 20, je zdá sa, mizivá...našťastie.
A rovnako nepredpokladám ani to, že to FR zaradí do playlistu...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň