Diskusia k téme Fun Rádio
zatial som nepostrehol ziadny novy, akurat pribudlo intro September - Because I love you.
Pocitam ze od pondeka by mohlo daco pribudnut...
Majooo, nevieš či sú vo Funku marcové jingle s Reelworld One CHR? Tento mesiac som to ešte neodsledoval, Ty možno áno..
No Blue Sundown som nazivo pocul a Janka spievala celkom v pohode. Ziadne falosne tony som nepostrehol. Co sa napr. o takej Smatanovej povedat rozhodne neda :)
Ta ide vzdy falosne jak 10 svini :)
on je jej manzel ??? a pockaj kde sa drzi. nerozumiem...
a co sa tyka spevu tak neviem prvykratsom ju videl nazivo spievat v Eurovizii s Lieskovym orechom a to nebolobohovie co... slabota...
podla mna je velmi slaba spevacka ale vdaka bajkovi ako manzelovi tak sa tam drzi aky je vas nazor
nepise sa to Bajnóczi, ale Bajnoci :) vola sa Janka Bajnoci
tak myslel som si ze ide o kratky vypadok ale ked nejde ani teraz tak uz neviem co si mam mysliet a nejde ani stranka http://www.jasomfunradio.sk
ved to by ta malo tesit ze pustia tvoj odkaz vo FUNku a mozes si tam kludne povedat aj ze si FUN radio
Zalezi na tom, v akom case pocuvas. Pokial v case 18:00-24:00 tak nie si az tak daleko od pravdy...
Ja som dlhe roky počuval Fun Radio ale teraz neviem ako vám mňe sa zda že sa z neho stáva viac automat taký nejaký Jukebox mixnutý s odkazovačom a čo vám?
su celkom vydrene len dufam ze nebudu teraz rotovat donekonecna :-)
Ale ako spestrenie je to prijemne, ved su predsa vo FUN.:)))
Ale ak by mali nahradit normalne Intra nebolo by to dobre, pretoze tieto Intra maju tradiciu a patria Funku:-)
Len skoda ze ostatnu dobu s nim stale cachruju - raz su a raz nie / Offishall Kardinall & Akon - bolo dokopy dva-tri tyzdne a teraz je fuč/, a pôvodné, koré este kedysi vytvarala Misha uplne vymyzli co je skoda :( lebo boli super.
Mohli by ich obnovit aj ked sa uz pouzivaju teraz len z ReelWorld
Ved prave teraz su stale v playliste sklaby ku ktorym Intro bolo (Manu Chao, Counting Crows, Twista, ci napr. All Saints....)
Akurat tusim v utotrok, ked isla JLo, bola s pôvodym Introm co bolo prijemne :-))
Nuz 1.januar toho naozaj zmenil velaaaaaaaaaaa...
vsimol som si ze uz aj celebrity sa vyhovaraju na krizu..:D Smatanova chcela nakrutit 4 klipy, aby si kazdy mohol vybrat ten, ktory sa mu paci.. ale nakoniec nakrutili iba jeden, ale pekny!
A Desmod chcel tento rok nahrat minumalne 50 albumov, ale prisla kriza, tak vydaju aspon jeden novy singel..:D...
lepsie ako tie normalne intra....
Áno, odkazy sa opakujú. Zase nemôžeš chcieť aby poslucháč čakal na svoj odkaz 6 hodín pri rádiu a na druhej strane tie odkazy sú viac pre potreby rádiá, ako preto že poslucháč bude celý šťastný že ho niekto pozdravil. Ide viac o to že poslucháči v odkazoch propagujú Fun rádio.
je mozne ze by sa odkazy volajucich vo Fun radii dakedy opakovali???
Lebo prave isiel jeden a ten drist som uz raz pocul ale davnejsie...
Nemyslim si, ze by to dotycny volajuci znova tak isto povedal ako vtedy...
Inak ta kampan "zabavam sa lebo Ja som Fun radio" je super.:-))
vsimli ste si novu kampan vo funradiu, teraz hovoria filmove postavy Ja som funradio, pocul som Derrika, Skarlet Balazikovu a Joiho z priatelov.
len tak medzi nami... SMS brána Fun rádia prístupná už aj klientom O2
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň