Diskusia k téme Fun Rádio
mam otazku... ked financna kriza postihne fun radio a podstate akekolvek radio ktore hra hudbu na zaklade prieskumov tak co to moze preneho znamenat? nebudu sa robit prieskumu tak casto ako je potrebne alebo to je vec na ktorej by radio setrilo ako na poslednej ?
V nimirubrike "Najväčšie hity na tento týždeň" je opäť použitý starý dobrý hlas. Ten "robot" sa asi neosvedčil... A ďalšia vec, myslím že som počul obidva februárové jingle z Reelworld One CHR... A tuším opäť pribudli ale aj odbudli nejaké intrá...
tusim ze sa tak volala a spievala tam.<br />
Inak pise sa Bajnóczi :))
Zaujimalo by ma, ci sa Jana Bajnoci nevolala za slobodna nahodou Olahova a nespievala v kapele Blue Sundown?
Odkialsi mi ten jej hlas je totiz povedomy :)
Vysielalo sa to okolo 18,00 do 21,00 potom išlo Stara natoč gramofon.
/Tomáš, Julo Python, Demeter,Biba,Bebe/ to vysielali...
... takyto nazov ma nova relacia na FMku po zruseni relacie Štefana Hríba... ak si dobre pamatam/te tak takyto nazov mala aj jedna relacia na FUNku
To bude asi Jason Mraz - I´m Yours ...
ja by som sa cela spytat ze ako sa voal pesnicka ktora stale ide vo fun-ku.. spieva sa tam NO MORE a tak dalej..neviem ako sa vola..prosim napiste kto by vedel..dakujem.. :-))
vo vete ... "BoyGirl" a "Frantic" sa mi tak trocha podobaju ....
ma byt spravny nazov noveho jinglu "SoaringWood..."
Ospravedlnujem sa za bludy co pisem:)))
v posledom Mimovom vstupe v dnesnom popoludni bol pouzity podmaz "BoyGirl" ktory som tiez dosial nezachytil ale tiez nie som si isty. Ak ste ho poculi skor, dajte vediet.:))
Kedze "BoyGirl" a "Frantic" sa mi tak trocha podobaju - su pomale,
je mozne ze som sa mylil a predsa len jingel-podmaz "Frantic" este nebol pouzity....
Neviem....
Vyhovorte sa na krízu: Fun Radio spustilo kampaň zameranú na zadávateľov reklamy
http://medialne.etrend.sk/radia/sprava.php?sprava=…
odporucam aj stranku
dneska som zachytil v popoludni tusim dva nove podmazy podobajuc sa na "Frantic," typ "Ramp" Ale naisto to zatial neviem...
Je to urcite daco nove, lebo doposial tieto neboli a ani mi nepripominaju nic z aktuálnych.
@beatmix Just Dance je tam fakt lepsi ako aktualne pouziva Fun
Na stránkach Reelworldu je februárová aktualizácia, ak bude niekto vo Funku počuť jeden z nových dvoch jinglov, nech dá vedieť. Nové jingle majú názvy "Frantic" a "SoaringWood". Na stránkach sú tiež 4 nové beatmixy, napríklad Just Dance je tam lepší ako momentálne používa Funko, páči sa mi beatmix I Hate This Part, skladba nemá tuším až také rotácie aby to bolo použité vo Funku, ale beatmix sa mi páči...
Takze Save the Cookie sa dostali do najvyssej rotacie. Kto by to cakal? :)
poprosim kto prespieval pesnicku "laska necestuj tym vlakom" co hravaju na fun radiu???
Je to len môj názor, ale pravdepodobne chcú mať vo Fun rádiu obmedzený počet skladieb ku ktorým je intro. Keď sa vo vysielaní objaví niekoľko nových beatmixov, niektoré sa z vysielania stiahnu. Pravdepodobne to bude fungovať takto nejako...
ty si to stale nepochopil ??? ved to je ta úplne nová, dynamická filozofia vysielania o ktorej hovorili pred jej spustenim ...
V poslednom čase stále menia a špekulujú s tými intrami, jeden deň sú a na další už nie, chvíľu je také a neskôr zas iné, škoda, niektoré boli dobré...
Rihanna Disturbia celkom vydarene :-) ale akosi neskoro...
A ked zme uz pri tych intrach odkedy sa pouzivaju aj v OTF a WCHS?? Pominule roky sa to nezvyklo.
Napr. Pink - So what sa z denneho playlistu intro vytratilo ale v OTF bolo.
Zaujimave...
Ale inak viac intier pomizlo, skoda :-(
hmm teraz Dida hovorila ze v TOP 20 je kazdy den ine poradie a niektore skladby sa menia...
sa dostal do slovenskeho semifinále eurovizie... dufam ze mu poslete SMS
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň