Diskusia k téme Fun Rádio
no ale musi sa pochvalit...
inak toto auto navrhol slovensky dizajner... neviem presne meno ale teraz je sefdizajner v škodovke
No nic ze tam chodieva, ale toto by som na slovenske cesty nevyberal, staci prejst nejaku trasu a uz je nieco poskodene od ciest.
aaaaa cooo???
ved je majitel funka tak tam asi chodieva, nie ???
Nie je to nahodou Kolarove auto pri Funku ?
nove jingle su dynamicke, svieze, chytlave, lahko zapamatatelne a rozoznatelne od inych radii, ked preladujem pocas jazdy autom. A o to myslim ide. Hlasky beriem ako spestrenie. Takze, dajte si radio hlasnejsie, ked vas budia Adela a Sajfa vo vasom najoblubenejsom radiu, ktore milujete :o )
ee ono to nieje ja som si to ties myslel, Carwash CH. Aguilera je ina melodia, iny text.
Musi to byt daco ine...:-)
Carwash - missy elliot ft. christina aguilera
Nic viac by ma nepotesilo keby boli tam na reelworld aj Funradiovske jingle.
Pretoze ich jingle boli vzdy jedinecne a originalne. Mam sice len od roku 2003 az po dnesne nove a omielam ich stale dookola. neviem sa nimi nabazit :-) Len skoda ze v horsej kvalite zo streamu. Neviete ci sa dakde daju na nete najst v lepsej kvalite a kompletne? A aj stare podmazy z roznych relacii? Alebo Jingle Let´s fun, After fun ci Fun day....
A este jedna prosba: V hitmixoch - zostrihanych pesnickach, ktore su pustane zvacsa pred breakom alebo pred dopravou je jedna pesnicka, ktora sa kedysi hravala /naposledy som ju pocul dakedy okolo r. 2004 :-))/, a je druha a v inom mixe tretia v poradi. Myslim ze sa aktualne pouzivaju tri taketo mixy a ta pesnicka je v dvoch mixoch. Za nou nasleduje E.P.-Call on me, potom P.H.-Nothing in t. w... atd. Spieva to daka baba, v texte rozumiem ... car wash.... alebo daco take...:)
Nevie dakdo na co myslim, na aku pesnicku??
Skuste pocuvat :-)) Dik
Niektoré starinky sú fakt obľúbené aj u mladých, keď bol v lete v našich končinách Elán, veľa mladých ľudí tam išlo a veľa chcelo ísť.
Vo Funku je použitý aj ten jingel bez tých áut, do neho sa hovorí že kde treba svoje poznatky z ciest telefonovať. Ináč už som tuším počul vo Funku obidva januárové jingle.. Dopravný servis na nete treba hľadať medzi "speciality".. Je tam napríklad aj podmaz použitý pri headlinoch..
Mas pravdu, aktualna hudpbna dramaturgia je skvela, pocujem plno pesniciek ktore som pocul okolo roku 98, proste pesnicky nie z mojej mladosti ale z detstva.
Bude na reelworld ukazka aj Fun jinglou ?
jj je tam aj dopravny servis a dve verzie jedna kde v podmaze je to "trubiace, prefrciace" auto :-) a jedna bez toho auta. Ale Fun poutiva len ten s tym autom
aktuálna hudobná dramaturgia je podla mna uplne v poho, hra sa vsetko dobre a hra sa aj to co sa Bohusovej ery nehravalo. Aspon si nepamatam, ze by som dakedy v r. 2005 pocul Salt ´n pepa ci Secadu. Alebo Bitter sweet symphony - to bola rarita, ked sa hralo a dnes je bezne v playliste. Alica sa mi vzdy trafi do mojho vkusu:-)
Je prijemne si zaspominat na straré časy mladosti...:-)
Nebude to skor tym, ze niektore starsie veci su mimoriadne oblubene aj u mladych?
Napr. rakuske KroneHit je tiez zamerane prednostne na mladych a hra hlavne novu hudbu, ale pocul som tam aj 80s a early 90s, tak 1-2 skladby za hodinu.
Je na stranke Reelworld jingle z dopravneho servisu ?
Musim suhlasit ze zatial jeden z najvtipnejsich komentarov tohto roka :) skus si spravit prieskum u mladych posluchacov radia expres a zistis kolko z nich vobec vie ako sa ten ktory vysielajuci moderator vola. To Adela a Sajfa je nielen u mladych znacka.
mlady posluchac miluje doda a nora a zikavsku?? :-DDDD to hadam nemyslis vazne
Vo Funku prisli na to ze nema vyznam bojovat o mladeho posluchaca. Ono sa to nemoderovanym programom neda. Mlady posluchac miluje Doda a Nora alebo Martinu Zikavsku. To Funko nedokaze ponuknut mlademu posluchacovi, preto to teraz skusia inac. Pokusia sa oslovit ludi, pre ktorych je znacka Fun radio tradicia. Preto tie starsie skladby. Funko bude bojovat o starsieho posluchaca
Vo Funku od noveho roku bezne pocuvame 80-te roky. Bon Jovi, Eurhitmics, Viac skladieb od Elanu a Teamu, Tublatanku... Ako sa Vam pacia skladby patriace do pop antikvariatu vo fun radiu?
Tie jingle s hláškami sú aj medzi originálnymi jinglami ako Produced ID's. Sú tam tiež použité rôzne hlasy, rozdiel je však v tom, že tie originálne sú takmer všetky iba ako Rapid Fire a sú oveľa stručnejšie, kratšie ako tie funrádiovské.
cim viac pocujem tie nove jingle, tym viac sa mi zacinaju pacit az na niektore - tie kde su tie trapne hlasy ktore hovoria napr. ze "Adela a Sajfa ma budia kazde rano, nikdy neviete co zas povedia" či "dajte si to radio hlasnejsie." Akosi sa mi to tam nehodi. A ak tam uz chcu nieco hovorit, tak by to mal byt len jeden hlas - ich corporate voice - Barbara je najlepsia :-)).
Aktualne sa v jingloch strieda vela roznych hlasov, co mi nejak nepasuje.
A ranna show by si zasluzila lepsi jingel ako len "vykrik" "Adela a Sajfa" - ten povodny mal ostat, a hlavne ten v MRŠ aj s podmazmi.:-)
A nova verzia jinglu "hodina"- dobreee.:-))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň