Diskusia k téme Fun Rádio
Iba tak oneskorene, ale o to jesitnejsie:)) Janka sa pise Bajnoci
Morandi- Angels, ale tiez akosi neskoro...:o))
Ikser, OK, respektujem.
matus, keby si daval pozor na matike v II.rocniku ZS, vedel by si lahko pochopit, ze majitelovi ktorehokolvek radia sa ovela viac paci 14% ako 9% a parameter 'blbec' v prieskume neexistuje, praveze mam pocit ze funradio ma dost kvalitnu cielovu skupinu, to co si myslis ty je, ludom, ktori sa profesionalne zaoberaju radiami akiste ukradnute, lebo len stekas jednoduche nezmysly zjavne bez vzdelania a prehladu. Slovami Forresta Gumpa - Stupid is as stupid does,matus. Je pochopitelne, ze vsetkym nevonia program funka alebo expresu, lebo je nastaveny ako je nastaveny, obrovskemu kvantu ludi vyhovuje, preto tak vyzera. ale uz sa trosku objektivizujte aspon na tejto specializovanej stranke a nerobte zo seba debilov sami, ved je to biznis, komercia, nahananie cisel a nasledne reklamy, to je take tazke sa trosku hodit do nadhladu a vidiet suvislosti? preboha.
lepšie mat 9% super posluchačov ako 14 % blbcov, ktorým
stači dokola 20 pesničiek každých 10 min.reklama.
A k tomu trapny Sajfa s rozumnou Adelou....
To ma zase az tak netrapi, ze nie som cielovou skupinou a naozaj pocuvam co chcem. Len vo svojom mobile mam viac hudby, ako odohra Fun za mesiac:-) Mne je uplne jedno, kolko ludi pocuva Funradio. Ja som len napisal, CO SI MYSLIM JA. Nikto ta nenuti, aby si to cital. A nemusis ma povazovat ani za odbornika na pocuvanie radia. Ja sa za neho tiez nepovazujem.
Zjavne nie si cielova skupina, Ikser, tak pocuvaj co chces, funko je vymakane naformatovane. Ikser:"A len tak pre zaujimavost, najhranejsie skladby boli na Funradiu odohrane viac ako 180 krat za mesiac. Tak tomu sa hovori format:-)" za 3 roky z 9 na 14% tomu sa hovori dokonca kvalitny format, Ikser, alias kral laikov. Konecne uz pochopte, ze funradio je komercne radio, nie dzubox zakomplexovancov. je to biznis a robia ho excelentne.
Nemozes porovnavat neporovnatelne. Radia City a Vysocina su AC formaty, takze tam maju aktualne hity a novinky podiel do 30%. Nehovoriac o tom, ze taka Frekvence 1 alebo Bonton nehraju novinky vobec.A Kiss, tam asi ani samy netusia, co hraju :)
Idealne by bolo porovnavat skupinu podobne ladenych formatov- teda HotAC/CHR- napr z SK radii radia Fun a One, z CZ E2 a Fajn, z AT Kronehit a HitFM + nejake nemecke, napr. Energy
Ja som len napisal konkretne fakty, ktore su velmi lahko overitelne. Neviem ako ty, ale ja si "viac hudby" predstavujem trochu inak. Je to len moj nazor a ty s nim nemusis suhlasit. Ja viem presne, aku vahu tento nazor ma. Ma vahu jedneho posluchaca. A ci to pre nejake radio je dolezite, alebo nie, je vecou daneho radia.
ikser ty si nekompetentny blbec, uz si to tu na radia.sk predviedol 100x. Ak mas cim zamysli sa - 14 percent funradia snad svedci o dobrej praci na fomate. ci? To ze sa tebe nepaci nema ziadnu vahu, zobud sa, gasparko.
To je sice pravda, ale treba dodat aj to, ze za januar odohralo Funradio druhy najmensi pocet roznych skladieb. Najmenej ich odohrala spominana Europa 2. Ostatne radia, co su uvedene na tej stranke, odohrali aj niekolkonasobne viac skladieb ako Fun. A len tak pre zaujimavost, najhranejsie skladby boli na Funradiu odohrane viac ako 180 krat za mesiac. Tak tomu sa hovori format:-)
No veru presiel som si to a nestacim sa divit, ze na FUN-ku sa aspon raz-2x do mesiaca pustia aj Radiohead, Mango Molas a dalsi interpreti tak trochu mimo mainstream :)
Zaujimalo by ma, kedy to hraju :)
Zaujímavé stránky, podľa nich som prišiel napríklad na to že Funko za mesiac použije o sto skladieb viac ako česká Evropa 2...
Myslim ze tuto by si to zistil http://songster.wladik.net/. V zozname mas Fun radio SK a napravo mas funkciu "najdi co sa hralo"
nevie nahodov niekto ako zistim playlist funradia,konkretne 14.2.2009 relacia after fun dik
Tak toho "robota" uz asi dakto zlikvidoval :)))
Vznikli nove uputavky na Fun in CSR, Headliny, Dopravu a cuduj sa svete - narozpravala ich Barbara...:))
su celkom vydarene :-)
@biscuit : Len dufam ze ten "robot" ju fakt nenahradil v divadle....:))
mam pocit ze Coca Cola to s hudbou na SR zabalila... neni su partnerom World Chart Show a prezmenu tento rok nebude ani Coca Cola PopStar...
ale najnovsiu reklamu maju peknu :-)))
To vies, pokrok nezstavis :)
Len aby ten robot raz nenahradil Barbaru aj v divadle :(
nesnaz sa romana pochopit, on "je v pohode":)
koho tym myslis? Neviem kto to bol alebo je.
Spominam si len na jednu osobu ktora ked bola on air, hned som vypinal radio. nastastie tam dlhsie ako tri mesiace nebola.... (WW)
diky:)
Obavam sa že niekto "debilny" už eter Fun radia ovladol pred 3 rokmi...
"Robota" treba zlikvidovat!!!!:)))
Na Barbarku nema:))))
To by tak bolo, aby daky debilny "Robot" ovladol eter Funradia :-)
Robot je zatial testovacia beta-verzia, sak pockajte, ked ho vymakaju :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň