Diskusia k téme Fun Rádio
K tomu stroffekovi - Nedivim sa, najst 5 novych piesni do tyzdna ktore nikto nehra a su dobre sa proste neda...
funko zmenilo zvučku alebo jingel pred reklamou
neprehanas to trosku z obvineniami - len sa ti tak zdalo, ze som to ja? na to kolko sme si vymenili mailov ma prekvapujes.mailme plz.
http://medialne.etrend.sk/radia/spra va.php?sprava=3452
myslim si, ze dokazom trapnosti su prave nizsie napisane invektivy.
To bolo asi skor z recesie, ved hravaju original...
uz sa v tom radiu tak znizili ze dnes hrali stroffeka a jeho nepodarenu slovensku verziu roba thomasa little wonders. a to dokonca ako funsider
Hm, 1 diskusna tema tu zmizla - preco asi :)))
ze je dobre ked je podmaz, ale nech je klasicky telefunovsky a klasicky stary lovinfunovsky a nie tieto blbe co tam teraz pouzivaju miesto nich, dnes v telefune v jednom vstupe bol raz taky a potom zase iny podmaz
Už som o tom písal, robil to len niekto, teraz je to zdá sa že pravidlo, odkazy v Telefune a Lovinfune sa už nečítajú do pesničiek ale do podmazu. Ako to hodnotíte?
Veru, skladbu Wake Me Up Before You Go-Go od Wham! som v poslednom čase počul minimálne 4 krát. A skladieb z 80-tych rokov je viac. Mám taký pocit, že hudba smeruje zhruba k tomu, čo ponúka Okey, teda prestáva byť jasná cieľová skupina. Rád by som sa mýlil, v opačnom prípade môžu byť čísla podobné, ako má Okey.
minuly rok som mal pocit, ze sa veci vo funku hybu spravnym smerom, ale v sucasnosti som toho nazoru, ze nieco nefunguje spravne. je dost pravdepodobne, ze vedenie fun radia tusilo (ako kazdy, kto sa v diani na radiovom trhu trochu vyzna) nastavajuci uspech jemnych melodii. radio expres zasadne chyby pri "programovani" ani hudobnej stranke nerobi, pridajme k tomu planovanu zmenu radia Okey... zacinam mam pocit, ze vela priestoru na trhu neostava a nie som si celkom isty, ci sa chyby budu "tolerovat" tak, ako v minulosti. a vobec nie som si isty, ci je vobec dostatocne velky priestor (12%-14%) pre uspech funradia.
podla mojho nazoru bolo funko velmi dobre vyprofilovane co sa tyka hudobnej stranky - otazkou ostava, preco nastava taky posun v hudobnej stranke B-ckove a C-ckove rotacie?
neviem, mozno je stagnacia v sucanosti uspech - nie je to znak upadku. na druhu stranu, nie je to znak zlepsovania a to je zle.
LuboTS: vies mi prosim dat na seba mailovy kontakt?
o 15:57 isiel na funku Elan nie sme zly.To snad nieje pravda
Wham? To fakt vazne?
Ono sa to casom ustali, podla mna nemozu rotovat az tak siroky balik hudby ako zacali...
Inak k formatu, mozno sa opat posunu k EHR alebo k HotAC.
Dúfam že sa to nedostane tam, kde je Okey, kým idú podľa prieskumov, snáď nie. Pribudli veci ktoré ma potešili, ale aj také (napr. Wham) ktoré by v CHR nemuseli byť. Som zvedavý či sa to ešte posunie inde a či náhodou (čisto teoreticky) nebude po čase CHR formát minulosťou. Som zvedavý...
Na toto Ti odpovedat nemozem, lebo uz davnejsie som s ludmi z FUN-ka nekomunikoval a nemam k dispozicii ziadne vystupy z prieskumov... musis sa informovat u Pata.
biscuit: no dobre ale to manažment vobec s prepacenim nesere že robili vedla toho velke halo waw je tu šupa na rano RUNFUN a počuvanost je taka ako bola aj s KOKORIKOM. funko robi chybu podla mna vo večernom programe mali by ho niečim oživit je prilis jednotvarne, vikend už oživili su tam rozne špecialy, megastar a nedelu worldchart show ale cez tyžden je to slabe
Najväčšie zmeny nastali v hudbe, no nie v ostatných zložkách vysielania - septembrova zmena struktury bola nanič zbytočne vyhodene peniaze na reklamnu kampan
Precitaj si dnesny clanok, s tym nadpisom Dr.Eter a tam je toho dost spomenute...
ale ake veci ved budte konkretny menujte ich chcem vediet o čom stale pišete kde je ta chyba
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň