Diskusia k téme Fun Rádio
Možno počúvaš Funko xyz rokov, ale zober si že toto rádio vyzeralo napr. v roku 1997 ináč ako v roku 2001 a ináč ako teraz. Ale viem že teraz čo vo Funku robia, robia lepšie ako napr. v roku '97.
Fun radio je uzasnym prikladom toho, ze aj dobre veci sa pokazia, ak ide o prachy. Funko som pocuvala roky, ale toto co hraju teraz...Mozu sa premenovat na Expres2
inak je to zaujimave Buena Vista hrava viac menej ina FMko, Funko ma tymto prekvapilo aj ked je pravda že su medialnym partnerom ich koncertu takže sa to dalo cakat
Tento vikend bude patrit zoskupeniu Buena Vista - som vazne zvedavy, co od nich budu hrat...
urcite 1000x lepsie nez "repetacky" vikend na Exprese :))))
zaujimave teraz v antifune bol podmas z autofunu
bolo je a dufam ze aj zostane to najlepsie v SR
aha,dikes za info,tak to to som fakt ani len netusil.Uz mi to funguje :)
funak: funguju, ale ked sem niekto napise odkaz, tak tato stranka automaticky robi medzery v linku, ktore treba zmazat
Ten hura system vo FUN-ku uz podla mna vobec nepanuje. Mam pocit, ze maju este tvrdsie pravidla nez v Exprese.
Inak suhlas...
Fun je komerčné radio a keby hralo a fungovalo tak,ako pred rokmi dnes má čísla na úrovni Rádia FM a nepredáva reklamu. Len vďaka neschopnosti, nepružnosti a obmedzenosti vtedajšieho vedenia Fun Radia Expres získal taký predstih lebo hurá systém panoval dlho a aj dnes funguje ale už je toho rapídne menej,kedysi sa robilo viac chýb.
Aj mne velmi chyba stare FUNko, lebo z toho sucasneho ma boli velmi hlava - tak ho vobec nepocuvam. Naposledy pred mesiacom som ho pocuval asi hodinu a v priebehu nej neodznelo nic normalneho. Radsej si pustim cd alebo Radio_FM, kde ma nebude boliet hlava.
Je dobre, ze sa zrusili. Nemam sice velmi rad cenzuru, ale v tomto pripade to bolo spravne.
WAW, zrušili sa 2 diskusie....ehm
igorinho: ty fakt ako na to pozeram hlavne hod si to alebo hotline ty to boli dobre relaciu, hehehe normalne placem že sa už nevysielaju
mne chyba ich stara programova struktura a hudba aku mali kedysi
http://www.funradio.sk/templ y/program.php
Dnes som na bulharskom Energy (alebo ak chcete tak NRJ) počul Big City Life. Už mi táto skladba na Funku chýba.
S tou skladbou ich oslovilo vydavatelstvo, ze ci to nechcu mat exkluzivitu (aj ked im ju vlastne nemohli zarucit)..
SDX: tak ano ale to je šikovnost Funka že dokaže vybrat taku skladbu ktora este nebola zahrata a to neni ich starost praveže vyhoda
..pre mňa je FUN mŕtve a prispievať musím
Heh, ze exkluzivity. Exkluzivity lebo to zatial nikto iny nechce hrat. Vsak tie songy uz su na CD takze keby ine radio chcelo tie piesne zahrat, tak ich zahra a Fun ma po exkluzivite.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň