Diskusia k téme Fun Rádio
World Chart Show bude mat cely nazov Coca Cola World Chart Show
Slovo propaganda moze byt pre niekoho dost silne. Ale ja rad pouzivam silne slova. :-) Samozrejme, nemyslel som to v zlom.
Marcel bol genialny v let´s fun, mas uplnu pravdu ze to bolo take ozivenie. Len skoda ze nemal viac casu :( ...ale je skvely
Neboj, jasné že neviem o Tebe nič. Dal som tam že napr., myslel som že keby som vedel...A tá propaganda? To je asi silné slovo, či nie?
dnesny Lets Fun s Mracelom bol super konečne to niekto oživil, najlepsie ako zavolali Polakovi jaaj no bolo to super
"Toto fórum je veľa ľudí, ktorí Funko kritizujú. Nie sú dôležití, ale keď niečo naznačím, aspoň sa o to viac zaujímajú."
Ak nieco naznacujes preto, aby sa ludia viac zaujimali o Funradio, tak to znamena, ze robis propagandu pre toto radio. Nie je na tom nic zle, ale som rad, ze si to konecne priznal.
"A tiež tu nebudem písať, napr. o Tebe odkiaľ si, tiež by to nebolo etické."
Ty vies, kto som? Dufam, ze az take kvalitne informacie nemas, lebo to by znamenalo, ze moje sukromie je vazne ohrozene.
A dakujem za prianie do noveho roku. Tiez ti prajem vsetko dobre.
http://medialne.etrend.sk/radia/spra va.php?sprava=2949
LuboTS: mal som pravdu je to licencovany program
Ja viem, ze s nasim expresom nemaju nic (aj ked v minulosti im tusim dodavali CD).. len som srandoval
Bude uvazadzat Jeremy. Je to uz na www.medialne.sk
World Chart Show je z dielne Radio Express a tato spolocnost nema nic spolocne s nasim Expresom. Pochadzaju odtial aj ine programy, napr. Weekly Top 40, viac najdes na radioexpress.com
Sorry, zle som si všimol, to patrilo nižšie.
Necítim sa byť vyvolený, tu ide o niečo iné, nechcem to tu rozoberať. Toto fórum je veľa ľudí, ktorí Funko kritizujú. Nie sú dôležití, ale keď niečo naznačím, aspoň sa o to viac zaujímajú. A prečo nepíšem viac? Nebolo by to etické a mám občas také informácie, čo nemusí vedieť napríklad konkurencia. A tiež tu nebudem písať, napr. o Tebe odkiaľ si, tiež by to nebolo etické. Stačí také vysvetlenie? Ináč všetko dobré v tomto roku.
SDX:
Ty musis byt asi veeelmi zalubeny do toho Expresu :-)
LuboTS:
Mrzi ma, ze moja otazka, kto bude moderovat World Chart Show, bola pre teba podnetom, aby si sa zase vychvaloval. Pokial je to prisne tajna informacia, s ktorou sa riaditel Funradia zveruje len nejakym vyvolenym ludom, tak ma to ani nezaujima. Ved aj tak sa to v nedelu dozviem. Ale tvoje tajnostkarstva ma uz prilis nevzrusuju. To len aby si vedel
Do dvoch hodín sa nezmestia všetky skladby z rebríčka (ten je aj na tejto stránke) takže ak bude nejaká skladba ktorá sa nehodí, tak sa nezahrá. Takže žiadny problém...
Na stránke radioexpress.com by malo byť demo originálnej verzie.
Na jednej strane je pravda ze WCS je celkom fajn hitparada, len niektore piesne v nej mi moc nesedia do formatu FUNka.. kazdopadne sa mi paci ze budu vysielat hitparadu ktoru pripravuje Radio Express :D (keby niekto nevedel, tuto hitparadu pripravuje americka spolocnost Radio Express, inc. ;))
LuboTS: jaaj ty ich tu dobre napinas, ja si myslim že budete asi dost prekvapeny kto to bude moderovat teda ja som bol ked som sa to dozvedel.
Napadlo ma ze Kava lebo ta sa venuje showbizzu ale neupresnil si ci neskoro vecer z fun radia :)
World Chart Show na Slovensku zatiaľ moderoval Ľubo Černák a občas Miro Čief. Tretím hlasom bude hlas... No ešte chvíľu vydržte. Prezradím toľko, že ten hlas môžete počuť napr. neskoro večer.
Nechajme sa prekvapiť ...
World Chart Show nie je zla hitparada. A je aj v dost dobrom case. Len by ma zaujimalo, kto to bude moderovat. To je tiez dolezite.
To vies, nas mily SDX je asi hlavou najrespektovanejsej konzultacnej agentury a ma patent na vsetky formaty a ako ich spravne zrealizovat. :))))
Akurat realita je taka, ze tie jeho kecy tuna su len placanim do vetra a snaha pozdvihnut si svoje nizke ego :)))
Pozor pozor ozval sa profesional ! Preco by podla teba mali byt blazni ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň