Diskusia k téme Fun Rádio
S tym pocitaj, ze na alternativu urcite nevsadi, ved je tu Radio_Fm a aj to ma dost velky problem s pocuvanostou, nebyt verejnopravne, tak by ho uz urcite preformatovali.
Vznik relacie podobnej byvalym Music Files nie je vyluceny, ale blizsie info zatial nemam...
ale podla mna FUN nevsadi na alternativu, to im asi nevyjde ani v prieskumoch
Fakt neviem, jediného Vila ktorého som vo Funku počul, bol Vilo Raček, mal na starosti šport.
Ani Nikodym, Rozboril, Zablacka a neviem kto este vsetko nezišli z Markizy ale z Funka
lenze tak ci tak,takyPYCO,BRUNO...vzisli skade,z Markizy?
Marcel nebude moct presadit to, co sa nepotvrdi v prieskumoch. Staci takto?
myslite ze Marcel ako sef kreqativy bude presadzovat az tak alternativu do eteru, co ja viem , mne sa to az tak nezda, zeby islo hned tak vsetko lahko v tejto republike..no neviem....najlepsie by nm to sam vedel povedat :-))
Mozno ste si ani nestihli vsimnut, kedze to Funradio tak "casto" a "pozorne" pocuvate, ze taky PYCO nema uz dlhsiu dobu ani vlastnu moderovanu relaciu - pripravuje/pripravoval jednu rubriku o hudobnych novinkach. A rovnako Bruna som uz z Funradia velmi dlho nepocul moderovat. Takze na ake cisla, ak si to tak nazval, teda Funradio stavilo?! Podla mna na take, ktore chce ich cielova skupina pocut. A vy dvaja nou evidentne nie ste.
Úplne súhlasím. FUN RADIO ani nemôže byť úspešné v počúvanosti, ak nedôjde k zmene.
Vy si fakt vsetci myslite,ze to nase Funko sa zmeni k lepsiemu??? Bo ja uz mam taky pocit,ze co tam potom,ze ma Fun 9 % pocuvanoti.Ja si myslim,ze vedenie Funradia stavilo,uz davnejsie na ine cisla a to na ADELU,SAJFU,PYCA,BRUNA.....len pozabudli na jednu malickost,ze FUNRADIO nema taku uspesnost aj v pocuvanosti,ako uz samotni moderatori na tv obrazovkach.
ešte doplním, že rádio sa vyvíja, aj hudba ale zmeny sa nerobia tak, že si v rádiu povedia, skúsme dať viac alternatívy.
Tak sa to nerobí že do rádia príde človek a začne si niečo presadzovať. Toto si nedovolí ani riaditeľ, ani hudobný dramaturg a určite ani Marcel. Smerovanie rádia sa už nerobí podľa vkusu ľudí z rádia...
vgmedia: ty si myslis že Marcel si ziskal taky rešpekt že by prehovoril vedenie radia aby do eteru pustilo alternativu?
Aj napriek tomu, že FUN RADIO je presne naformátované rádio vzniká predpoklad, že po nástupe Marcela Forgáča sa dostane do vysielania alternatíva. Teraz nechcem povedať, že FUN RADIO sa bude rovnať RÁDIU FM, ale vzniká tu predpoklad, že sa tam v minimálnom množstve objaví alternatíva. Naprosto je veľa interpretov, ktoré by prešli testovaním a skladby by výrazne nenarušili súčasný formát stanice. Tak prečo nie?
Napr.
Crystal Waters, Basement Jaxx, Hooverphonic, Moloko, David Gray, All Saints, Baby D, Shola Ama, Jamiroquai, Olive, Röyksopp, Rachel Stevens, Nate James, Scent a mnohé ďalšie.
Aj napriek tomu, že FUN RADIO je presne naformátované rádio vzniká predpoklad, že po nástupe Marcela Forgáča sa dostane do vysielania alternatíva. Teraz nechcem povedať, že FUN RADIO sa bude rovnať RÁDIU FM, ale vzniká tu predpoklad, že sa tam v minimálnom množstve objaví alternatíva. Naprosto je veľa interpretov, ktoré by prešli testovaním a skladby by výrazne nenarušili súčasný formát stanice. Tak prečo nie?
Napr.
Crystal Waters, Basement Jaxx, Hooverphonic, Moloko, David Gray, All Saints, Baby D, Shola Ama, Jamiroquai, Olive, Röyksopp, Rachel Stevens, Nate James, Scent a mnohé ďalšie.
dobre ale u nas neni žiaden PARTYFUN alebo to chcete aby bolo na Funku?
FUNIAK: asi som nepochopil ale vysvetli mi co to ma spolocne s nasim Funkom?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň