Diskusia k téme Fun Rádio
Hosťami stredajšieho Run Funu budú naši noví kolegovia - Vera a Marcel, ktorí od januára 2007 pribudli medzi moderátorov Fun Rádia. Run Fun vysielame v pracovných dňoch od 06:00 do 10:00 hodiny.
Asi to bola náhoda, v Lovinfune bol prvý vstup tak ako je to klasické, teda do pesničky.
LuboTS: hehe ty si vsimas aj take veci a beres to ako zmenu? Ja somsi skor vsimol a myslim že je to väčšia zmena robili reklamu rubrike Whats Next v OTF aby ludia hlasovali
V Telefune som si všimol 2 vstupy kde sa čítali maily a smsky a čítalo sa to do podmazu a nie do pesničky. Som zvedavý či to bola náhoda alebo nastala menšia zmena.
inak nelubi sa mi funko teda ako lubi ale podla mna robia chybu nemaju tie relacie vyvažene vsetko sprepacenim seru do RUN FUNU a potom cely den nič
inak v dnešnom Lets Fune je More Music More Music to nebolo pred Novym rokom to je tusim od dnes alebo nie?
Myslím že aj dnešný Run Fun dal odpoveď na otázku, prečo v rannom vysielaní muselo prísť aj k personálnym zmenám.
Ano, pravda- po 2 poslabsich Silvestroch sa tohto roku vytiahli.... :)))
Vera v TOP FUNe?
Zeby koniec poslednej schopnej radiohitparady? Skoda
dnes je naozaj vydareny RUN FUN lubi sa mi dufam. že poobede to Zajo nepokazi s tym svojim špecialom. inak neviem ci ste zachytili ale v niektorych parodovanych reklamach je Marcel. MARCEL VITAJ SPAT!!!!
vgmedia. ty si odkial? videl si ty uz radio? asi iba u babky na kredenci - - ake zmeny ocakavas od funka? akoze prerod na format ala rakuske FM4? abo co?. ale sak zijeme komercnu dobu. radio je biznis a nie objekt umeleckeho zaujmu!!!! takze ta potesim: komercia, hity, stale rychlejsie a rychlejsie rotacie, testovane skladby, Justin Timberlike. Nepaci sa? Nuz pusti si internet - - !
By ma zaujimalo, odkial mas info... lebo to je pekny blabol, co si napisal...
Aha, tak sa opravujem, uz bezi aj Bardejov....
Zaujimave je, ze Bardejov zatial nie- vraj tam boli nejake problemy s vystavbou stoziaru. Som zvedavy, kedy spustia Nitru....
Už to tu môžem dať, lebo to odznelo, Top Fun bude vysielať Vera. A nebude to jediná hitparáda, ale o tom až keď to niekde odznie alebo to bude uverejnené.
vgmedia tára, výrazná zmena v hudbe určite nie.
vgmedia: v akom zmysle? bud konkretny ak možes
urcite tobude dobre na silvestra ale musim uznat ze funko bolo lepsie po minule roky teraz hra aj starsie hity ako napriklad anastaciu a to je na nicc
Urcite si robili podrobny prieskum, co chcu ludia na Silvestra pocut. Do 18:00 bude moderovany program, potom je aj tak vacsina ludi prec a radio nepocuva. Kedysi isla na Silvester vecer mixovana tanecna hudba, lenze ta je teraz na ustupe, takze asi by to nebol dobry tah....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň