Diskusia k téme Fun Rádio
supeeeer Funku slape kamera a už aj vidno DJ takže špica len nechapem prečo mi nejde o Explorer ale cez Mozilu ide
neviem co si mam o tom mysliet ale Katika nahovorila reklamu pre NAY elektrodom ktora je aj so sutazou vo Funku a ona o Fun radio tam vyslovuje, musi to byt zvlastne pre cloveka ktori robil vo funku a teraz v inom radiu dost blbe
Neviem, dokedy to tu mam omielat, ze sa hra to, co prejde testami...
Inak tych zmien za posledny mesiac je viac- jednak vo vecernom vysielani sa objavuje coraz viac "odvaznejsich" pesniciek, ktore by este pred polrokom asi nenasadili a jednak ta zmena v Let's Fune, ktora sa urobila od zaciatku novembra- zaujimave, ze si to mnohi vsimli az teraz... zmien bude od noveho roka este viac, ale blizsie info zatial nemam...
Savage Garden - Truly Madly Deeply, Lighthouse Family - Free hrávujú na FUNku dosť často. Ale veľmi som sa čudoval, keď som z éteru tohto rádia počul napr.
Hooverphonic, David Gray, Daft Punk, Shapeshifters, Sonique.
Andy, existenciu FMka riesim ju preto lebo ju zacal riesit niekto predo mnou a chcel som reagovat.
funradio bolo dobre tak pre 2 rokmi.teraz sa z neho stalo obycajne brakove radio
vsimli ste si ze vo funku hravaju niekedy skadby typu: Savage Garden - Truly Madly Deeply,Lighthouse Family - Free
Dost som sa cudoval ked som to pocul
LuboTS: jasne vsimol je to take zvlastne niekedy idu aj 3 za sebou a napr včera nesli ani FunNews ani headline na začiatku a tusim ani hudobne novinky ani cinefun no co už ale je to skoda
Všimli ste si že v Let's Fune už bežne idú 2 skladby za sebou? Nedávno to až také bežné nebolo. Aj keď sa stratili nejaké rubriky...
SDX: a nechapem co riesis existenciu FMka v diskusii o Funku
ale mam to odkial vediet ved sa už robi rozpocet na rok 2007 a tam radio FM je tak neviem o čom je rec o akom zrušeni?
O zruseni _FMka sa hovori uz davno a teraz zacina byt realne, tak nehovor ze ho nezrusia ked to nemas odkial vediet
MAJAK: ty sa zobud funk sa zmenilo neni to funko pred 10 rokmi a Fmko nezrušia
kde sa nam podel Mino :'(
a henti dvaja predsa patria na poobedie.. najlepsie to bolo aj tak za cias, ked chodil fun o piatej, lebo vtedy si pamatam ze chodial aj ten specialny piatkovy freetime - karol & adela freekshow, to bola sranda celkom :) no a tak no :P ale nova struktura istotne nie, ja uz rano bud nic nepocuvam, alebo ked uz, tak FM :) ale asi aj to teraz zrusia tak co mam robit :((
kedysi som pocuval FUNKO stale,ale teraz tam hraju dookola to iste...a nova ranna relacia je straaaasne trapna
SDX: no naraz to neboli miliony ale ked sa spocitali mohli tvorit milion to ano, hehe
Pavol si trapny, az to boli, ale konieckoncov to len dokazuje tvoje nizke IQ :))))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň