Diskusia k téme Fun Rádio
LuboTS: no to mas pravdu a neni ich malo ktore sa hravaju len v OTF
Nehovorím, že Sholu Amu - You might need somebody vôbec nehrajú, ale objavuje sa v éteri minimálne. ( mali by ju hrať častejšie, aspoň kus by sa odlíšili od EXPRESu). Častejšie by mali hrať aj Basement Jaxx - Take Me Back To Your House, nielen v hitparáde, veď tento song je na jednotku. Pokiaľ ide Jamiroquai, na tak neviem, či mám toto rádio naladené v nesprávnom čase, ale fakt som ešte nenatrafil na okamich, že by niečo od nich hrali. A predtým ich púšťali dokonca dosť často.
New Order - púšťajú a to hlavne pesničky Jetstream a Krafty. Neviem prečo, ale ja si myslím, že ich testovaním by teoreticky mohli prejsť tieto skladby ako úspešné.
1. Baby D - Let Me Be Your Fantasy
2. All Saints - Pure Shores
3. Air - Cherry Blossom Girl
4. David Gray - Babylon
5. Randy Crawford - Wishing On A Star
6. Olive - I'm Not In Love
7. DB Boulevard - Point of view
8. SWV - Love Will Be Right Here
9. Pink Floyd - Learning to Fly
10. Rachel Stevens - So Good
11. Freak Power - Turn on tune in cop out
12. Fun Lovin' Criminals - Loco
13. Garbage - Stupid Girl
14. Scent - Up And Down
15. Hooverphonic - Wake Up, alebo pesničku Mad about you - doporučujem každému.
Ak sa FUNko bude prispôsobovať vkusu poslucháčom, tak potom by mali hrať aj napr. týchto 15 skladieb, ktoré uvádzam v zozname. Vybral som také pokojné skladby - dávam tip, možno by sa z nich niečo dalo vybrať.
Pokial ide o Underworld, tak to som počul cca 4-5 hod.ráno. Underworld je super, takýto štýl mi vyhovuje, ale nechápem, ako sa to prešmyklo do éteru. Shapeshifters - Lola's Theme je dobrá vec, ale do ich formátu sa to nehodí. Domnievam sa preto, že tieto dve skladby sú nasedené do playlistu omylom. Inak bez pochyby sú super.
Kexxx má pravdu, robiť si v rádiu to čo sa ľuďom z rádia páči by nebolo profesionálne...
Keď je nejaká skladba v Top Fune, ešte to neznamená že sa musí hrávať. Bolo a aj je niekoľko skladieb, ktoré boli a sú v rebríčku ale nie vo vysielaní.
vgmedia: Basement Jaxx sa hrava na funku teraz v Orange Top Fun je ich najnovsi singel na 20mieste ako najhorsia novinka
Praveze Jamiroquai, New Order alebo Sholu Amu pocut takmer kazdy den... Ostatne veci co si vypisal sa nehraju preto, lebo nepresli testovanim... Inak fakt by ma zaujimalo, kedy si pocul ten Underworld- to sa mi nejak nezda :))))
A co sa tyka hud. vkusu ludi, ktori tam pracuju- ten nikoho nezaujima, Fun teraz hra to, co prejde call-outmi tzn. prisposobuje sa vkusu svojich posluchacov a nie vkusu ludi, ktori tam pracuju....
bodmar@gmail.sux ?
Teraz som dal rovnako inteligentný príspevok ako ty :-)
Čau, bolo to počas dňa a v noci, kedy som počul Elán.
Mne sa páčilo pôvodné FUN. Škoda, že sa muselo po hudobnej stránke zmeniť. Neviem, čo tým FUN sleduje, že začína napredovať k EXPRESU. Som si istý, že moderátori vo FUNku sú inak hudobne orientovaní ako vysielajú. Viacerí museli z toho dôvodu z rádia poodchádzať.
Po tom, čo sa FUNko zmenilo, stabilne počúvam FM. Nehovorím, že všetko sa mi páči, čo hrajú, ale je toho podstatne viac ako na FUNku.
Ale občas sa stane, že preladím na FUN, v ktorom ešte ostali stopy z čas pôvodného FUNka.
Ako napr.
Shapeshifters - Lola's Theme
Sonique - It Feels So Good
Underworld - Born Slippy
Basement Jaxx
Everything But the Girl
Toploader - Dancing in the moonlight
Dávno som však nepočul Jamiroquai, Galleon, Run DMC, Stylophonic, Royksopp, Telepopmusik a postupne sa z éteru začína vytrácať aj New Order, Shola Ama a mnohé ďalšie pesničky, čo by som chcel počuť, ale aj ostatní - preto počúvajú FM ! Nech mi nikto nepovie, že to, čo púšťalo staré FUNko sa nedalo stráviť. Som rád, že niektorí moderátori napr. Katika,Biba, Cigi, Tomáš - číta šport sú v FM.
mne sa celkom funko paci.bavilo by ma napriklad byt dakou moderatorkou v radiu..a tu su riadne phodos moderatori..ako ktory samozrejme oni s proste spravaju prirodzene a pritom su vtipni alebo skor komicki, v inych radiach sa snazia vtipkovat dakedy vijde..ale inak je to kus tarapik..aspon podla mna
no praveze minuly tyzden niekedy v noci okolo jednej isiel na funku elan - laska moja, a dost som sa cudoval, ked uz take veci pustaju
Andy, mňa si určite neurazil. Len som napísal odkiaľ to mám, možno sa s tým obrátim na oficiálny zdroj, uvidíme...
sorry LubosTS ak som ta urazil, inak zaujimave Slavo odisiel z Funka a so Slavom ich stale beru ako moderatorsku dvojicu teraz by mali moderovat otvorenie nejakeho nakupneho centra v Trnave
Dik, v blizkej buducnosti ocakavaj mail :)
Raz nad ránom som počul Haberu, mám však info že jeho aktuálny singel sa asi hrávať nebude. A od Elánu ak niečo zahrali, tak asi iba Bosorku, nič iné nezahrajú a aj to len sporadicky.
O tom že Dubnička odchádza som písal ja, čítal som to v Plus jeden deň. Či je to pravda, zistíme časom. V tom príspevku som písal že je to z tých novín.
Nazdar lubosss, nebol ten Elan nahodou vo FUN in czechoslovakia?
Lebo mam info, ze Elan a Habera sa uz do formatu FUN-ka nehodia...
Ale vo FUN in CZ sa obcas zahraju aj taketo veci...
vypnite radia a viete kolko usetrite elektriny? sak zasa pojde elektrika hore, a aj plyn debili
no presne ved aj teraz moderoval funday neviem kto tu kecal take blbosti a nemyslim že by mal odist alebo chcel lebo v jednom rozhovore hovoril že jeho najväčšim snom bolo moderovat v marikze odtial ho vyhodili a moderovat vo funku a nemyslim že to myslel ironicky
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň