Diskusia k téme Fun Rádio
Inak k Run Fun- vidno, že Adela so Sajfom sa zatiaľ len stotožňujú s novým formátom. Uvidíme, ako im to pôjde v nasledujúcich dňoch. Určite mi to príde ale ďaleko "šťavnatejšie", než tá "nuda", ktorá sa pod Miňovým vedením tiahla Kokorikom už dobrý rok.
Vidno, že ľudia ako pet.E.R. alebo Maják stále nepochopili, o čom tu bola reč. Tie zmeny boli dosť výrazné už tým, že došlo k rename niekoľko rokov zaužívaných programov. Čo ste čakali, že sa to vráti niekam 6 rokov dozadu?
Helou kamaráti, a čo ste čakali? :-D Fandovia tohto rádia narobili väčší humbuk, než bolo samotné dianie. Tak ako som naladil, tak som zase odišiel späť. Ale keď som tu pred časom poznamenal, že či celá zmena spočíva v zmene názvov pgm blokov a presnun moderátorov, tak kdeže - to bude komplexná zmena. No takže som mal pravdu ;-) Stretneme sa na _FM! Viac k tejto téme nemám čo dodať. A už tu nenariekajme :-), máme _FM, FUN radio je navždy preč.
ten RUN FUN je nejaky zvlastny....rano to rozbehne jeden moderator a od 7:00 prebera stafetu dalsi...to nie su schopni vstavat na 6:00 do prace ???
ked bol zruseny Fun Fatal.. mozno este aj Mastermix.. ale to bolo esste velmi dobre, lenze po Fun Fatale? Amen s nimi... uz sa to zacinalo zvrhavat...
nelubis sa mi, si davaj pozor, aby sa ti dneska nestala nejaka nehoda ;D, ale ne, sak vazne, to co oni tam robia do riti?! Ma to uz fakt nasralo dneska!
a to este zdaleka nie je vsetko..! :/ :(
Adela a Sajfa boli dobri vo freetime.. nie toto.. v run fun ci ako to mam nazvat.. hmm, je to doooooost, neviem sa ani vyjadrit. Ach.. stare dobre kokoriko...
uz len 0 dni :D
ale akoze dneska si to vypocujem ten run fun a aj tu premenovanu muzikolu a aj staronovy lets fun ale inak pre mna dneskajskom to radio uz definitivne skoncilo...
RUN FUN.HOVORENE SLOVO JE DOBRE,ALE TA HUDBA JE OTRASNA.NEBUDEM TO POCUVAT.IDEM SPAT NA _FM
Neviem čo si videl, mala by byť veľká kampaň..neviem či už môžem, napíšem skratku..N.S.
ale neviem ci ide o reklamnu kampan na funko len ma to tak napadlo
tak videl som to aj vonku na bilboardoch alebo vo štvrtkovom Momente co je v Pravde je to celkom sranda taka pečiatka prstov na lici
kde si to cital?hoci uz fun nepocuvam ,ale pozrel by som si to
Caute!
Neviem ci ste si vsimli v casopisoch ale aj ine taku reklamu že Šupa na ráno. Nejde nahodov o reklamnu kampaň na rannu show Funka?
Máš pravdu, skôr by som veru bol za vrátenie starého dobrého FUN-ka ;-) ale to už naozaj nie je možné - ja to chápem. Ale Martin Pes má však tiež pravdu v tom, že z FUN rádia ako takého som nevyrástol. FUN rádio sa jednoznačne mení - veď myslím, že to ani vedenie nepopiera, takže toto skôr vidím ako dôvod, prečo som preladil. Mne vyhovuje spôsob ich moderovania, ale hudba, ktorá sa nasadila a ktorá rotuje mi sedí možno z 15-20% a to je málo. Naozaj mi menej vadilo, keď občas pustili nejaký ten shit, vedel som, že väčšina hudby bude aj tak taká, čo mám rád. Teraz mi hudobne najviac asi sedí _FM, no zase to moderovanie ... hmm, nenavyberám si, čo? :-D Pekný deň, a aby Vám vynovené "FUN" prinieslo to, čo očakávate ;-)
PetE.R., nie Majak... jasne, som si pomylil mena, prepac.
S tými shitmi máš pravdu, boli časy keď sa hralo veľké množstvo skladieb, dnes sa už novinky nasadzujú premyslene a čo sa neuchytí, to sa z éteru stiahne.
To "vyrastenie" som spomenul v súvislosti s PetE.R.-om asi preto, že z jeho príspevkov sa mi zdá, že by chcel vrátiť rádio do minulosti,čo určite nie je možné. Ak si pozrieš aj moje staršie príspevky, môžeš si všimnúť ako ja vnímam to čo sa vo Funku deje. Zajtra sa asi spustí tuto vlna kritiky, sú takí čo to tak vnímajú, ale čo už...
Doplnil by som vašu diskusiu o môj názor. Skôr by som súhlasil s Martinom, že ani nejde o to, že niektorí poslucháči "vyrástli" zo súčasného Fun. Skôr im nesedia tie nové úpravy, ktoré Fun urobilo minulý rok na základe mapping study. Pritom je ale paradoxné, že pred takými dvoma či troma rokmi, hralo Fun oveľa viac tzv."shitov" (síce aj viac progresívnejšej hudby), ale vtedy im nevadili ani tie "shity" ako im teraz vadí tá vysoká rotácia.
Lubo, radio bez formatu nehladam a to, ze radia musia ist cestou profesionalneho formtovania (teda ak ich niekto nedotuje) mi ako cloveku so 6-rocnou medialnou praxou vysvetlovat nemusis. Snazim sa vratit k podstate vzajomnej diskusie medzi Tebou a mnou... totiz snazim sa Ti povedat, ze je to prave tym "profesionalnym naformatovanim" radia a nie tym, ze Majak zrazu z niecoho vyrastol.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň