Diskusia k téme Fun Rádio
Vyťahovanie sa na diskusiách a hranie sa na "vševeda" bez patričných znalostí nie je normálny názor :)
Normalne slusne napisanie nazoru nie je normalna diskusia?
Tvoje príspevky majú od normálnej diskusie strašne ďaleko :)
Ja som uplna nula? A ty si potom co? Nesnazim sa zaujat, normalne diskutujem..
SDX-nezožral si náhodou Šalamúnovo h***o? Lebo sa tu tváriš nesmierne múdro, ale Tvoje príspevky len dokazujú, že si úplná nula, ktorá tu chce len zaujať a nemá na to!
Pamätám si posledný Free Time s Marcelom a posledný Lovin Fun s Tomášom... Celkom dôstojná rozlúčka...
sa tak lucia iba s vyvolenymi :) si niekto pamata rozlucku s bibou, bebem alebo tomasom ci majlom? hmmmm, opravte ma ak sa mylim :)
ked idu maturantky mestom....
ale nie :P
sak vzdy sa tak lucia funaci s kolegami :) neviem co trepete teraz
FUNIAK: no bral by som na SR take radio ako je francuzske funko ale že by slovenske funko malo ist prikladom toho francuzskeho no neviem.
ja si myslim ze keby si slovenske FUN-ko bralo priklad od francuszkych kolegov,aspon v ramci pesniciek,bolo by na tom ovela lepsie.
Rozhodne to ze oznamis ludom ze ich oblubenych moderator ide inde nemoze pomoct.
sprostost z pohladu pocuvanosti? nemyslis,ze ked je niekto sebavedomy...a najma vedomy si svojich takmer 10%, tak sa nemusi obavat o nejaku pocuvanost.
Vsak ja im to nevycitam, len som napisal ze je to sprostost z pohladu pocuvanosti ;)
Ale pochop, že toto je FUN, stále sa takto lúčia, ak niekto odchádza.
Samozrejme, ale rozlucit sa da aj interne a bez robenia proma konkurencii..
je z ludskeho hladiska pekne, ked si pre spolocnost, pre ktoru si pracoval, bol viac ako len cislo v uctovnictve a kolegovia si ta vazili, nemyslis?
Andy: stranku nemal do roku 2005 a uz v 2004 bol #1 medzi komercnymi (median 3/04).
Inak tomuto luceniu sa vo FUJku nerozumiem... v podstate robia promo ze "vas oblubeny moderator bude v inom radiu"..
jaaj teraz sa lucil Slavo, vsetci teda vela osob bolo v studiu lebo taky potlesk mal no bolo to uprimne a vo funku bude chybat, neviem ci kvoli nebudem rano počuvat okey.
SDX: sa uvedom pozri sa aku malo Expres počuvanost v roku 2001 a vtedy nemali taku stranku ako maju teraz takže myslim že je doležita
Dolezita pre radio dolezita nie je - pozri sa na Expres aku mal pocuvanost aj bez webu. Kazdopadne, web je skvely priestor na zarabanie a pokial to spromujes s radiom, spojis s akciami v radiu a informaciami o radiu mas sancu mat navstevnost = cash.
No mám teraz iné starosti, ajajáááj....
aleeee no, stranka funka nevypadava tak casto teda myslim že ked ja na tu stranku potrebujem ist vždy isla až na dnes a pre radia nie len pre Funko je interntova stranka doležita, ved co malo expres za stranku ked zacinalo nemalo žiadnu a tak to aj vyzeralo s vnimanim toho radia.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň