Diskusia k téme Fun Rádio
Od Noveho roka maju na FUN-ku nastat vyraznejsie zmeny. Som zvedavy, ze ake...
v sekcii frekvencie, frekvencia 107.1 MHz ešte nefunguje....realita je vsak ina.....zatial
vgmedia: Ten format aj je fajn, len ho trochu nezvladaju.
LuboTS: No, taky ludia si pustia CD, podla mna nemoderovane vysielanie na prelome rokov je chyba, chce to zabavu... ale je pravda ze dost zalezi na skupine ktora prevazne dane radio pocuva.. pri FUNku to mozno bude 'prezitelne'.. ale aj tak si myslim ze vstupmi by nic nepokazili..
Na prelome rokov sú väčšinou pokope väčšie skupiny ľudí, ktorí sa bavia medzi sebou, ak majú pustené rádio, tak nech im hrá hudba.
Asi ťažko sa ukáže konkurencieschpný. O tom pochybujem.
Preco by mali od Noveho roka menit format? Najprv musia pockat ci sa tento ukaze ako konkurencieschopny.
Inak Vianoce a Silvester na FUNku su pre mna dost sklamanim.. na stedry den 2x cuco a prelom rokov 2006/2007 nemoderovany.. to bol dost zly napad..
To máš odkial, že Vera odchádza z FMka. A vie niekto povedať či sa formát FUN RÁDIA bude od Npvého roka meniť?
Novú hitparádu (ktorá v našom éteri až tak nová nebude) bude moderovať niekto iný.
zeby novu hitparadu na funku moderovala Vera Wister ktora odchaza z FM/ka?
LuboTS: no ale na stranke funka je toto pisane: 1.január - Nový rok začíname vysielať až o 10:00 hodine reláciu Fun Day, inak je vysielanie nezmenené
tak neviem ci to ma byt nejake prekvapenie alebo co
Jediný nový hudobný program o ktorom viem, je jedna hitparáda, aká a kto ju bude moderovať, si nechám pre seba, koncom roka budú hádam nejaké upútavky.
Ved tomu sa ani netreba cudovat. Ta pesnicka bola hrozna.
Andy, Summerfun naozaj "pohorel" v call-outs. Mam to od Bohusa potvrdene cierne na bielom... :)))
kexxx: neviem mne sa nezda že zhorel v testoch ale nehrali ho preto lebo bol koniec leta a ta pesnička je letna to je blbost pustat letnu pesničku v zime ako zimnu v lete
No vzhladom na to, ze Summerfun zhorel v testoch po 3 tyzdnoch sa uz podobny projekt urcite opakovat nebude...
ved aj ja preto ani Patovi nepisem
inak mohli by naspievat nejaku pesničku ako v lete ak si pamatate TOTO LETO EŠTE NESKONČILO TOTO LETO EŠTE BUDE FUN tak by mohli niečo podobne urobyt aj na zimu
Andy, ale odomna to fakt nezalezi.... a ani od ludi co su v radiu...
Pato mi uz niekolkokrat avizoval, ze nejake hudobne programy budu, ale viac naozaj neviem....
Ja sa necham prekvapit....
kexxx: ved aj mnou a tak sa mi to lubilo, tak co narhujes dat MF typu hrat najnovsiu komerciu + pesničky ktore by mali premieru, nejake rozhovori alebo najnovsiu alternativu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň