Diskusia k téme L-rádio
Tak si pozri túto moju fotku, ak myslíš, že to nie je kolízne http://www.upnito.sk/0/9gpyahrre7w8hchmeze6she728p…
Ak sa moze v RK nieco bit, je to skor fq 104,6... Ak bude L chciet prenikat, skoordinuje si Martin alebo skor Oravu, prip. perspektivnejsie Tatry.
V prvom rade treba verit, ze L zacne vysielat, oslovi ludi a ekonomicky unesie nevyhnutne naklady. Potom bude hladat miesto na rozvoj...
ja o tom premyslam a aj palo zo stankovian
Ty uz nebluzni a nehladaj vsade kolizie! 300 km vzdialeny vysielac snad nebude problem! Aj 100,1 z Krizavy je potom extra kolizna, nakolko na rovnakej fq vysiela Rzeszow 120 kW aj HK Krasny 100 kW! Pritom na vychod to hra za Poprad a na Morave za Olomouc, Prostejov a k Uh. Hradistu... Na juh po NM, NR, ZH...
Ak maju lokalnu frekvenciu, nepremyslaj, ze to moze pri Martine rusit! Prioritou bude isto RK a LM...
a este je aj tato frekvencia kolizna pre zapadny liptov z kojalom 106,5 MHz cro 5 brno tu to uz spominal palo zo stankovian S TOUTO FREKVENCIOU A S TYMTO VYSIELACOM VOBEC NEPOKRYJU CELY LIPOV NA 100 PERCENT AKO SI TO SLUBUJU
vcera som im pisal e-mail ci budu vysielat cez internet odpisali mi ze pracuju na tom tak sa dame prekvapit v plane ma ju ze pokryju cely liptov no z toho vysielaca na 106,4 MHz 0,50 kW H zo zakladnej skoly na ulici ceskoslovenskej brigady asi tazko pokryju cely liptov napriklad liptovsku teplicku v okrese poprad nepokryva ani jeden liptovsky vysielac ani ulozisko ani hajnicovo a toboz nie panelak v ruzomberku
No veľké plány majú a to malo aj Yes radiu v vTopoľčanoch a každý vidí ako dopadli... Ale tak uvidíme je fajn že aj do Liptovského regionu príde konečne nejaké radio...
zacinaju zaciatkom oktobra - uviedla SITA
http://www.ruzombercan.sk/clanky/od-oktobra-zacina…
No a nemam pravdu? Ved clovek klikne na ten ich, ze vraj webova stranka, tak hned mu vlasy stoja. Vsak to keby robilo nejake trafene decko v kancelarskom programe xixixix No hroza! Stranka radia a takto vyzera? Tak to radio potom bude ozaj uspesne.
Aj spustia to vysielanie alebo ako? V máji už vraveli že sú pripravení čakjú už len na frekvenciu a majú ju pridelenú už 3 mesiace a stále nič...
Nechcem si predstavit, ako vyzera kurz "webmaster radia" ktory ponukaju za nie male peniaze, ked takuto hroznu stranku urobim aj vo worde:) Hrozne logo...
Tusim, ze ta ich webova stranka hovori samo za seba!
budú vôbec vysielať? Na ich webe je napísané v lete a to pomaly končí...
Kedy planuju zacat? Na webe maju leto 09:) Pomaly konci... Velmi sa ponahlali zacat a nejak ostalo ticho.
no ak ti idu haje tak byti malo ist aj l-radio v liptovskom mikulasi je cela devatdesiatka volna okrem 90,7 MHz radio viva tam to trocha ide s tej oravy
mňa naštvali výberom frekvencie. Na 106,5 chytám CRO Brno z Kojálu, a ak budú mať silnejší signál aj tu na konci či začiatku Liptova, tak to bude koniec cro brna a aj l-radia, lebo sa to bude neskutočne pliesť. Mohli sa dať niekam na nejakých 90,5 - celá 90-tka je voľná (aspoň tu u mňa, neviem ako v LM)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň