Diskusia k téme L-rádio
Je 12 hodin, uz si doma zo skoly, co? :)
mam 205 centimetrov tak uz asi nevyrastiem
Jasne, ved potom to aj tak vyzera :) Sam zo seba robis cloveka, ktoreho ludia nebudu respektovat.. Niekedy je totiz menej - viac.. Pochopis, az vyrasties :)
ty asi nevies co je spam nie som ziadny profesor ale mam pravo sa vyjadrit k vsetkemu
Na tvojom mieste by som radsej o spamovani nepisal :)) Lebo kto tu najviac spamuje, si prave ty :) A to bez urazky..
Mimochodom, si nejaky profesor zo 4 titulmi predmenom a za menom, ked sa tu zapajas do vacsiny diskusii a o vsetkom tu mudrujes?? Lebo mam ten pocit, ved co klikam do piateho fora, vsade vidim tvoje reakcie... O chvilu pocitam, ze si budes pisat sam zo sebou... :)))))
fakt ta asi velmi bavi spamovat tuto diskusiu
zaujimava hiparada, len neviem, ci v dnesnej dobe formatovania bude mat nieco taketo uspech. nieco podobne by som asi daval vo velkomeste ako Praha, alebo na radiu_fm
Páni stále tvrdím jedno že si Vážim a ctím názory iných aj v tomto prípade čo sa L-rádia týka.Viem že si položíte možno otázku ako to rozmýšľam a máte na to právo ale podstata je vtom že možno že aj keď som sám bohovsky verím tomuto rádiu a viete prečo? Pre obyčajnú jednoduchosť!!!! Žiadna frajerina ako na Exprese kde si moderátor robí srandu z ľudí .Pre absolútnu jednoduchosť ktorá chýba Fun rádiu aj keď je tam Adela a Sajfa a porozmýšľajte aký spôsob komunikácie s ľuďmi používajú.To nie je vzťah moderátor a <br />
poslucháč ale je to drzý humor a paródia koľko budem mať za toto odvysielanie a v tom je diametrálny rozdiel ako to vidím ja a ako to vidíte Vy .Preto si vážim toto L-rádio.A nikdy sa nepostavým do radu len preto že je to Expres alebo že je tam Adela.Adela vyniká ako televízna moderátorka nie však ako rozhlasová a nikdy sa nepostavím do radu kde je Expres pretože istým spôsobom jedného moderátora ponižuje poslucháča.Totižto okrem Lumenu a L-rádia sa vytratila úcta k poslucháčom ako aj úcta jeden k druhému.Možno je viac poslucháčov ktorí zdieľajú podobný názor ale aj keď zostanem sám s mojím názorom nikdy ho nezmením presne tak ako ho nezmeníte Vy a to je vlastne dobre pretože vlastníci rádii by mali reagovať na názory svojich poslucháčov.
Pri tom programe a urovni to nie je 10%, ale 0,10%... Par ludi a znamych zamestnancov a tym to hasne.
pre lokalne radia merat pocuvanoct s porovnani s celoslovenskymi nema vyznam, preto tam mnohe nie su, ale to neznamena, ze si radio vramci spatnej vazby v svojom vlastnom zaujme neurobi prieskum. Ja osobne som bol osloveny na ulici v LM a odpovedal som. Ak na celostatny prieskum staci 1600 - 1800 respondentov, tak umerne tomu v jednom regione staci oslovit 250 - 300 aby mala konkretna institucia feedback. O tom ze v prieskumoch su cca 5% odchylky smerom hore a dole vam hovorit nemusim, takisto zalezi na metodike, ale mozem potvrdit, ze priamo v LM som bol zaregistroval nahodne pri obede v restauracii, na nakupe v obchode, pri prezuvani pneumatik v servise, na teras pri kave a dalsich miestach, ze L-radio ludia pocuvaju. Ziaden prieskum nikdy nie je presny, ale keby mi niekto naozaj tvrdil, ze L-radio ma na Liptove 10%, tak by som nepovedal ze to nie je mozne.
Mato, daj link, kde si nasiel, ze maju 0, lebo tu na radia.sk som nenasiel prieskum a viem, ze dokonca ani predtym, ked sa merala pocuvanost stanica ani zaradena nebola medzi stanice.... a neviem preco? a na zaklade coho sa prieskum vykonaval. Mozno stanice maju aj udaje o tom kolko ludi bolo v ankete a hlavne v kt. mestach sa anketa vykonavala.
Ak vies nieco, daj vediet dakujem
Neverím v Tvoje slová a vieš prečo? Už nemôže byť O% pretože počas 14dní kedy sme robili 12-tky počúvalo L-rádio mojím rádiom 12 ľudí vo vekovom rozhraní 20 rokov nehnevaj sa ale je to tak Maťko už nemôže byť O% a aj keby mali O tak zostane mojím rádiom
Netáraj, stanica v MML nemá žiadne % = 0%. To na ich webe je tak ich zbožné želanie a vlastný výtvor, čo možno na niekoho pri predaji funguje...
Posledných 14 dní sme pracovali v predľženych smenách v L.M a tieto dni sme sem tam pri práci ak nebol buchot počúvali to naše L-rádio.Môžem povedať že aj keď sme boli veľmi unavení toto rádio šlo stále a môžem povedať že niektorí chlapi sa dožadovali vysielania L-rádia .Vždy som tvrdil a budem tvrdiť že L-rádio je na najlepšej ceste preraziť medzi poslucháčmi ešte viac len treba trochu počkať a nesúriť to nejako prehnane.Že nevediem plané reči
o stúpajúcej sledovanosti stačí si pozrieť %sledovanosť L-radia na Liptove v porovnaní s inými rádiami a výsledok už je tu či sa to páči niekomu alebo nepáči.Ja viem že sú tu poslucháči ktorí nemajú v láske NAŠE rádio ale nám to nevadí my ideme spoločne do predu aj napriek neprajníkom.Ale takí ľudia sa nájdu všade a vždy. Majú
však na to právo vybrať si svoje rádio a nám nezostáva nič iné len im popriať tú najlepšiu sledovanosť.Ja si želám len jedno : "nech vydrží tá jednoduchosť moderátorov na ktorých leží bremeno úspešnosti vysielania čím najdlhšie" pretože nie je nič krajšieho ako žiť s dobrým pocitom že sa niekto teší na vysielanie nášho rádia. A to je fakt ktorý sa nedá zmazať.
suhlasim stebou co sa tyka toho moderatora. Ale na to, aby moderator dosiahol aspon zakladny profi standard potrebuje odmakat cca 3-4 roky min. 4-5 x v tyzdni, vtedy sa mu vytvori urcity zaklad: artikulacia, dychanie, pohotovost reagovat, dynamika a tempo hlasu. Az ked dosiahne tieto zakladne parametre, potom si ho mozeme zacat vychutnavat. Samozrejme ze po takom case ak bude naozaj stat za to, tak ho lokalka neutiahne a ako sa hovori: Dobru kravu aj v mastali najdu, tak ho nejaka celoploska ukolfne. Taky je zivot....
áno je to nesmierna výhoda mať internet ktorý sa dá bravúrne využiť na
rôzne účeli konkrétne keď spomíname na rádio.Sú však poslucháči ktorí vlastnia len rádio príjimač a je my ich nesmierne ľúto ak sa
boria so signálovým problémom. Áno ja mám síce čistý nerušivý signál a to bývam až z druhej strany Rbk pri futbalovom štadióne ako prichádza signál z L-rádia L.M ale já mám stále predstavu a dojem že ak by sme použili priamku medzi L.M a RBK tak daný horizont terénu je + - 20m rovný alebo to je len dojem ? Už veru neviem ako pomôcť svojím spoluobčanom zvlášť teraz keď rádio naberá ako sa zdá druhý dych. Nech im to dlho vydrží !!!
ozaj stanica ma celkom dobreho moderatora a mozno aj zaujimavu dvojku - v off time co je sobota vecer - tam reaguje tolko ludi!!!
nooo... ktovie co by tento chalan dokazal v rannom, alebo popoludnajsom vysielani
stanica potrebuje pre Rbk svoj vysielac, alebo navysenie vykonu- len to by muselo byt podstatne viac ako maju dnes, aby v Rbk bol signal na dobrej urovni. silne pochybujem, ze je v dnesnej dobe mozne navysit výkon. Takze zostava jedine vzbudit u ludi pocuvanie cez internet. Tiez pouzivat aj Facebook, kt. ma stanica ...neaktivny, nie su fotky, pozvanky...cize nema clovek preco nan ist a touto cestou davat vediet o radiu aj svojim ludom, kt. ma ten kt. jednotlivec vo svojom zozname. stanica by si mala poriesit nejake zmluvy, kde ich budu denne pocuvat cez internet atd. a mozno aspon takouto, bohuzial zlozitou cestou ziskavat posluchacov, ale najidealnejsie by bolo, aby bola stanica jednotkou v LM a potom....
Pred týždňom som písal mail vedeniu L-rádia o tom že v "diskusii na tému " na ich webovej stránke prebieha diskusia medzi poslucháčmi o slabšom signále v okolí Ružomberka a či vôbec môžu očakávať vyriešenie tohoto problému.Pán generálny riaditeľ nás uistil všetkých že L-rádio robí všetko pre odstránenie tohoto problému.Tento problém nastal hneď už pri prvom vysielaní tohoto
rádia a od toho dňa robia všetko preto aby sa odstránil tento problém v prospech poslucháčov.Najväčší problém je údajne v terénnej nerovnosti s kadiaľ sa šíri signál.Ďalej nás uistil že robili robia a budú robiť všetko preto aby signál pre Ružomberok bol dobrý.Čo dodať na záver môjho príspevku? Musíme ešte vydržať ružomberčani a musíme držať palce L-rádiu pri riešení zlepšenia signálu pre naše okolie
noooo, tak to uz ano - na lokalku parada
sutaz s L-Radiom
06.04.2010 20:47, fanda [adsl-dyn208.95-103-133.t-com.sk]
http://www.natgeotv.com/cz/sutaz-s- …
tiez ma to prekvapilo, ale v kazdom pripade je to mile a pre lokalne L-radio vysoko pozitivna reklama.
bez penez do hospody nelez a ked nemas na predplatne jednej z najkvalitnejsich stanic sveta... tak o com to tu tocis
l-radio je po dlhom case kvalitna regionalna stanica, ktora sice potrebuje mierne korekcie v zvukovom obale a z najvacsou pravdepodobnostou berie posluchacov regine a sro, ale prinasa ludom hodnotu a nie len hudbu ako 80percent stannic na slovensku a mozno prave preto tieto dve spolocnosti spolupracuju a PS: poznas nejaku slovensku rozhlasovu stanicu, ktora by sa mohla pochvalit niecim podobnym??? konecne nieco kvalitne - len skoda, ze na to skor pridu spolocnosti v cudzine ako u nas doma.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň