Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
ludia co sa plasite s dvb-t , este nic oficialne nespustili a uz tu riesite nove a nove anteny. Ved si pockajte co predvedu po 1.1.2010. Ako sa da na nete docitat, tie ich vysielacie anteny maju povacsine na docasnych miestach lebo sa ponahlali a vyborne sa pripravili, tak zanedbali co sa dalo. Tak cakajte co bude o par tyzdnov, potom verim ze to pojde aj na kus drotu.
tak to by ti malo ist vyrobne a priamo michalovce ci mestska cast
Ja som cca 25km vzduchom od Makovice - ked sa postavim na strechu domu tak ju vidim volnym okom. Testovanie som chytil na kus drotu - resp jednoduchy dipol.. a ked to spustili "akoze"" naostro tak mi treba Yagi antenu aby som ju chytil, a i to je dost bidne.... dnes sa chystam zmajstrovat inu antenu, uvidim ci vyjde cas.
Staci na makovicu aj izbova antena?
vertikalna polarizacia na vsetkych dvb-t vysielacoch nebude vynimkou su CH 21 zobor CH 27 rimavska sobota CH 38 torysa CH 55 frankovska hora a preco vo vsetkych ostatnych pripadoch je vertikalna polarizacia aby vraj bol mozny mobilny prijem
ja mam sito horizontalne ako som mal aj na analog a ma sila signalu 69 % kvalita signalu 81 % lokalita humenne CH 64 1. slovensky dvb-t multiplex makovica 10,1 kW V
nerozumiem markiza nema licenciu na dvb-t ale v pilotnom vysielani este stale z bankova a z monobloku ide pretoze to neprevadzkuje towercom ale telecomp s. r. o.
Pozor na prechod na vertikalnu polarizaciu. Komu chodil pilot nemusi mu chodiť pravidelná prevádzka!
Obraz bol stabilny,na plazme Panasonic bol signal 6 z 10,tj cca 60% a kvalita asi 80%.Na tu prutovu antenu som to len vyskusal cca na 1hodinu medzi 17-18h.V bytovke mame kabel a ked chcem DVB,treba celu plazmu nastavit odznova a ide bud DVB alebo Analog.Obe naraz neviem nastavit.
Neviem či je chyba u mňa, keď som zapojil anténu, tak kvalita max. 10 percent, pritom som mával stabilne 100 pri K65, ku*va. :-( :-!
mne v humennom na chvilu zastavuje pri automatickom ladeni na CH 62 inac neviem nic viac
dvb-t z kekesa ti v hernadnemeti ide
Do you use any IM?
Használsz valamilyen messengert? (msn, icq)
kolko mas percent a nevypadava ti signal vraj je teraz chyba na heringesi a makovici mne to vypadava uvidime dokedy
Musis dat v nastaveniach vychodziu zem NEMECKO
V Sobranciach prijem na vertikalny drot 37cm dnu v bytovke na prvom poschodi.(neprilis vhodne miesto)TV plazma Panasonic,kabel k antene asi 2m.Antenka je hore na skrini.Pozor na dlzku drotu,zavisi od hrubky izolacie atd.Radsej trochu viac a potom zastrihavat.Obraz na kanali 64 makovica je stabilny.
Poradi mi niekto,ako konecne rozbehat dvb-t na karte avermedia?Vsetko mi ide,aleked dam prekenovat digitalne tv,tak mi nic nenajde.Ma s tym niekto skusenosti?
Ako som pisal nizsie,tak v Prahe a Brne mi to slo bez problemu.
Lokalita Zilina
From Tokaj - Nagy kopasz in 63 and 68 i have very good signal, unfortunately i can not say exactly stregth data, but the quality is mainly between 70-95%.
Szépen jön Tokaj a ház nagy részén, egy egyszerű szobaantennával is, a minőség általában 75 és 100% körül mozog.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň