Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Teraz nám prosím Vás pekne pán Macko Uško, čo bude predvádzať s izbovou anténou ? ? ? Ako opäť nemôže chytiť to prekonané predpotopné vysielanie cez anténu ? ? ? O čom bude teraz básniť ? ? ? Ako je Anténa OFF ako ju treba vyhodiť ako VHS / MC kazety ? ? ? Sme veľmi zvedaví na tie jeho rozprávky... ako si nas.rie do huby...
Nech sa nedajú vysmiať, že sa po 3 mesiacoch (je začiatok apríla) vracajú späť na anténu po tom čo Macko zatratil anténu, a ešte k Towertrolom... je to trápne a úbohé...
Ach koľko to bolo rečí a žvástov od leta 2016 do Silvestra 2016 ako TV Angelika a spol odchádzajú z terestriálnych pozemných DVB-T vysielačov a že už budú len platení cez satelit, káblovky, IPTV a zrazu ľaľa, sledovanosť klesla na dno a už sa trepú späť k Towertrollom, ale, keď to bude aj v Towertrollingu spoplatnené, sledovanosť im nestúpne, lebo ovčania za to nem budú mieniť platiť ! ! ! Stačí sledovať na mediaboom denne články o sledovanosti a pri TV Angelika sa stále píše, že dno, na dne, úplne dno... To čo bolo niekedy 35 - 40 % sledovanosť, dnes má 17 - 23 % alebo ešte menej, bežne je sledovanosť aj okolo 7 %. Predpokladám, že na prelome jari / leta poletí ten baleťák z Kessel Buntes 3. kozmickou rýchlosťou a na prelome leta / jesene sa vrátia do voľného vysielania, možno MUX1 a budú radi, že sú radi.
Macko Uško - Anténa je OFF: https://www.youtube.com/watch?v=F0NsRxzC7fI
Petícia za presunutie (zrušenie) súkromných slovenských TV staníc: https://www.peticie.com/za_presunutie_zruenie_sukr…
P. S.: Mínustelkový MUX 4 má v Banánovej republike najhoršie pokrytie

aka nahrada? v dvb-t bude to co si tam kto zaplati. narok mas na stanice rtvs, pretoze ich platis. inak ak chces nejaku garantovanu ponuku programov, sup ho na platene sluzby.

Kedy bude konečne v DVB-T náhrada za Doma a Dajto ? ? ? Dva voľné kanály v MUX 1 a MUX 2. Za Markízu je akože „náhrada“ Barrandov Family. A Prima Plus nie je náhrada za nič, lebo je kódovaná. Takže prešli už 3 mesiace, kedy bude náhrada za Doma a Dajto, aby zmizli tie 2 infokanály… Či tie 3 infokanály tam budú naveky ? ? ?

Umiestnenie vysielača na mape vzhľadom k mojej polohe, vždy ukáže trasu od vysielača smerom k Bratislave. V Googli nastavenia som povolil identifikáciu mojej polohy. Môžem meniť ľubovoľne vysielače vždy je ukázaný smer a profil trasy smerom k Bratislave. Škoda, že sa nedá nastaviť GPS miesta príjmu manuálne.

Vysiela znovu K26 z Bratislavy resp ešte stále?

...odtiaľ chytám MusicBox spolu aj s TV Našou (po novom Tv Košice:Dnes). Tuším, že to je divicustomer a vlastní ho mediálny dom Košice:Dnes, ale o tomto nie som si istý, či je fakt vlastníkom. Ale keď som sa pýtal nedávno ohľadom dlhodobej odstávky tohto vysielača, tak mi odpísali, že je to ich vlastný vysielač. Bývam pár krokov od Auparku a príjem tohto miestneho mux. mám oveľa lepší ako ten, čo ide od bane Bankov, kde sú aj programy ako Tv Noe. MusicBox už síce nie je čo kedysi, ale ešte si ho rád pozriem a dosť často mi hraje aj na pozadí pri práci. :D

Majitel Music boxu vlastní už aj Senzi. Vysiela pod Srbskou licenciou. Vo svojom muxe si môže vysielať vlastné stanice v pohode.
JOJ sa jej zbavila ešte v lete a vrátila SK licenciu .

K44 z Furče - vodojem
K41 z Bankov - baňa - zásobník
+ ešte plán pre Košice K42

Hlavne že Senzi sa nekoduje a ide aj na starých televízoroch s MPEG-2,inač skade sa vysiela 44.k z Furče alebo z Bankova?

V KE na K44 spolu s TV KošiceDnes/MusicBox už naladíte aj Senzi TV

...je to presne tak!

stačí sa pozrieť akí nenažratí obrezaní nosatí vydriduchovia vlastnia tieto stoky a vsjo jasno...

...a nehanbím sa za to. Prečo aj? Mám na káblovku, aj satelit, ale prečo by som si mal platiť za niečo, čo nevyužijem. Alebo mám platiť aj za to, čo môžem mať zadarmo? Tv pozerám minimálne, tak mi postačuje aj dvbt. Síce výber tých programov nie je nejaký extra ako v zahraničí, ale mne to postačuje. Chytám v centre KE aj maďarské mux, v ktorých sú tiež niekoľko voľných programov ako m1, m2, m4, m5, rtl klub, tv2, izaura tv, zenbutik, c8... Pre mňa osobne sú tieto kanály síce na prd, keďže nie som maďar a maďarsky viem tak akurát len nadávať. Ale pre iných, maďarov žijúcich v KE, alebo slovákov ovládajúcich maďarsky, to môže byť prínos. Mne stačí Dvojka, TA3, MusicBox a ten nový športový kanál 213. Občas mrknem správy aj na JoJke, markízu som skoro nikdy nesledoval, tam som prepínal hlavne na Dajto na šport. prenosy. Kupujem si originál bluray (predtým dvd) filmy a film si takto pozriem kedy chcem a aký chcem - bez reklám. Je naozaj na zamyslenie, ak si niekto pre markízu dá zriadiť káblovku alebo satelit, len aby ju mohol pozerať a hlavne platiť a podporovať nenažraných v tejto spodine. Musel by som sa naozaj zblázniť a byť nejaký mentálne zúfalý, aby som dotoval komerčnú televíziu a platil nie len za reprízy a odpad, ale aj za nekonečné reklamy. Je rozdiel platiť za káblovú televíziu, ktorá vysiela len minimum reklám (napríklad film+, spektrum...) a rozdiel je platiť za komerčnú televíziu, ktorá vysiela viac reklám ako nejaký plnohodnotný program samotný.

to sa raz zadusia s tými peniazmi... teraz sa ukázala nenažratosť v plnom rozsahu...

myslím že dvbt je určite v každej druhej domácnosti minimálne ako druhá varianta to sa len snažia ľudom nahovoriť, že to tak nie je tý ktorý chcú platiť aj za reklamy nenažratá markíza a spol.

...ze stale lepsie, ako ostat na hanbu v celej EU a nemat v dvbt vobec nic. :D

to tu akoze budeme mat ceske stanice spolupracujuce s tv hnoj?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň