Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

do štvrtka budúceho týždňa...

Spustený by mal byť 08.12.2016 (49. týždeň), pôvodne mal byť spustený už v 47. týždni.

Vyčkaj, aj ja čakám, hoci chytám aj KE Dubník, ale chcem otočiť anténu na Chlmec, kde mám 100% signál

Kedy konečne spustia mux1 malo to byť uš v novembri

Multiplex k37 Kamzík patrí Západoslovenskej TV.

Neviete nahodou,komu patri vysielac vysielajuci na Kamziku 37. kanál (602 MHz) ? Myslel som si,ze je to Avis,ale nie je.

Inak, tí čo máte príjem stanice 213 z Avis vysielačov, viete porovnať aj kvalitu obrazu tejto stanice , priemerný dátový tok je 7 Mbit/s. Mne sa ten obraz celkom pozdáva.

Neviete kedy bude RTVS navyšovať dátový tok na Skylinku? Tuším to má byť navýšené z 12 na 16 Mega ( dva kanály). Mne sa zdá , že by to malo byť od 17 nov.

sa vyjadril tak, že na satelite Astra 3B v SD skončia k 31.12.2016, neplánujú to predĺžiť.

V Poprade sa dajú chytiť v DVB-T všetky poľské muxy

Tak v Plustelke budú nakoniec ČT1 a ČT2 v HD. Dobrá správa .

Pracujem v Prahem,bývam v dome u kamarádky,ktorá má 165 tv staníc prostredníctvom balíčku O2.Mám tam i Markízu ale napr.na Teleráno sa nedá pozerať.Stále tie isté dvojice moderátorov,nič zaujímavé.Tel.noviny prerušené reklamami ,nekonečné Búrlivé víno.V Poprade mám iba 6 staníc,v žiadnom prípade nebudem priplácať za magio a podobne

sa čoskoro objaví i na K44 v BB...

Moja reč dávam palec hore treba sa venovať užitočnejším činnostiam ako je TV !

Kedysi mali ľudia kopec inej roboty a nemali čas vysedávať pred TV! Dnes na dedinách málokto obrába pôdu a chová zvieratá, ako tomu bolo generáciu-dve dozadu. Rovnako nároky boli minimálne - nič nedávali, tak človek koľkokrát niekoľko dní ani nezapol telku. Sme rozmaznaný množstvom programov a v každom okamihu očakávame, že si nájdeme v TV to svoje - nech je 8 hodín ráno, či 6 podvečer. Koľkí však boli za posledný mesiac na prechádzku za mestom/dedinou?! Sme pohodlní a rozmaznaní lenivci... asi toľko.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň