Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Nepíš bludy . V CZ je v HD iba verejnoprávna ČT cez vysielače RS7. Zvyšok staníc v SD v natlačených muxoch.
Podobne aj V Maďarsku , Polsku, Maďarsku či Nemecku. V Rakúsku ide ORF HD iba v kóde.

v cesku sú všetky väčšie tv v dvbt HD a na Slovensku lôen STV a pritom Ja a Ty vlastnia aj vysielače a aj televíziu s nič .....

Vsimnite si, ze JOJ HD si v DVB-T volne nenaladite.

Ten baleťák z Kessel Buntes podľa všetkého dostal za úlohu TV Angeliku doviesť k bankrotu, a ide mu to... Fooooor to už má za sebou... aj DVB-The End

Prima informuje, že stanica Prima Plus bude dostupná pre domácnosti využívajúce platené televízne služby, z toho vyplýva, že so šírením v bezplatnom DVB-T nepočíta.

Dnes som zapol TV kedže som sviatočný divák TV ale neviem mne ta markíza vôbec nechýba. Mne stačí dvojka sem tam Wau alebo Joj Plus. Ale pravda je že mohli okrem Family Barrandov ešte niečo zaujímavé dotiahnuť.

od 1. 1. 2017 nebudou mít Towertrollové co žrát…
To je bohova ponuka: 3 infokanály, český teleshoping, monoskop… fakt kvalita a úroveň na e-ntu. Šeckých menedžérov Towertrolu by mali povyhadzovať za tento cirkus

Viem že je už pozde, ale rád by som ťa len informoval, že Markízu si nemusel sledovať ani keď v DBT-T ešte bola.

Co tu diskutujete o cenach ake dava vezacom televiziam ? Zjavne nie vysoke ked TV ako je t.3, l.x, t.8 a regionalne tv nemaju z reklam take zisky ako nenazranica a dokazu si stale udrzat poziciu v dvb-t. Jednoznacne ta uboha mark... je lakoma a su jej ukradnuty ludia ktory nemaju zaujem si platit satelit ked im stacia iba slovenske programy. Ale nech ja si kvoly tejto nenazranej tv satelit kupovat nebudem a aspon ma nebude otravovat 6000000 reklam a jej uboha tvorba.

Skor odhadujem je to len docasne kym nespustia na nich nove TV aby ich zakazníci mali hned naladene .

Prečo vysiela infokanál plustelky duplicitne? Aby to vyzeralo, že tam niečo vysiela? :D

Vypli ju presne o polnoci:
https://ulozto.sk/ !Tn4jteurc1Bh/data0001-ts
Ospravedlňujem sa za zníženú kvalitu..

towercom alebo markíza
- nech prestanú všetci vysielať a bude tma. Im je absolútne jedno, veď Blavaci majú všecko. Nútia obyčajných ľudí platiť za všetko.

No tak toto je terno jeden odpad vystrieda druhý ty blbci v towercome to prenajmú každému toto je úbohosť
http://www.parabola.cz/clanky/6047/s-cim-prijde-ba…

Tie ceny ty nepoznáš, tak sa nepohoršuj. A ešte sa ta opýtam , je pozeratelný nejaký film na Markíze ? Možno pre nejakého duševne nezrelého maniaka.

len koľko tam vydržia pri tých nenažratých cenách a je potrebné si uvedomiť, že ide len o odvary, kde sa vysiela len pôvodná tvorba bez filmov a podobne...

Tak nakoniec bude v SK dvbt Barandov Family.

čo sa na Slovensku spustilo ostré DVB-T vysielanie..

Od 1.1.2017 nenastavaju zmeny vo vysielani Plustelka, takze Markiza od 1.1.2017 nebude zaradena do vysielania Plustelky ( vysielatel Markiza nam stale nedal súhlas k zaradeniu do ponuky Plustelky).
Dakujem za porozumenie..
S pozdravom a prianim prijemneho dna
Monika Sedlackova
Zakaznicke centrum
Towercom, a.s.
Cesta na Kamzik 14, 831 01 Bratislava, SK
+421 650 44 44 00 (tel)
+421 2 6542 7256 (fax)
E-mail: info@volnatelka.sk
www.volnatelka.sk
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)