Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Ahojte............
Teraz nedávno som pri náhodnom prepínaní zistil že v muxe 1 na pozíci tv senzi chýba stream.......a vyzistil som že problém o ktorý sa jedná nie je technický ale skôr právny.......a je to tak že towercom vypol stream tv senzi preto lebo sňou rieši či aj naďalej bude táto stanica vysielať v dvbt-čku a zaťial ešte nevedia či táto telka ostane v dvbt.......

Od začiatku augusta 2016 je naplánované skúšobné vysielanie novej maďarskej
verejnoprávnej televíznej stanice M5 HD na ktorej sa bude vysielať
dočasne športový program počas letných olympijskych hier.
Zdroj: www.power.szm.com

Robil som screen toho monoskopu.

Dvojka ide non stop iba počas Olympiady a pod.

by som povedal, ze to je celkom bezny jav na Dvojke :)

Od dnes znovu v prevádzke.

Od včerajšieho krupobitia nefunguje tento vysielač.

Už to opravili na Blatný...
Infokanál (MUX1).

Kvôli zmene majetkových presunou aktuálne nevysielaju.Takže INTV neskončila, len je dočasne pozastavene vysielanie.

Ten "Vlastný vrch" pri Lučenci je bezva :)) Zasa robí niečo človek, ktorý sa vyzná!

K zmene by malo dôjsť 29. júna 2016 okolo 9-tej hodiny rannej.

Vystihol si to presne. Vlastne nie, ono je to na tom este horsie!!!

Ja mam z toho celkovo taky dojem, ze je to hanba obraz ale aj zvuk. Otras. Jedna nekvalitna SD mazanica za ktoru chcu este platit (mam na mysli aj ostatne stanice okrem CT-ciek.

Nezdá sa vám, že zvuk ČT1 cez Plustelku (MUX 4) je taký plechový oproti ČT2, ktorý znie tak sýtejšie, basovo lepšie nastavený alebo neviem to opísať... Kto máte možnosť sledovať ČT1 a 2 cez Plustelku napíšte aký mate pocit z toho a či počujete rozdiel v zvuku medzi ČT1 a 2...

Bol spusteny v marci...na par dni...odvtedy bez signálu-k.36V.Vie niekto čo sa stalo? A kedy to spustia nastálo?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň