Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
Kanal 55 bol preladeny na K37.Vysielac je umiestneny na Kamziku s vykonom 1KW :-) :-)Prevadzkovatelom je Crystal Trade.
Ja som v Kvetoslavove pri Samorine a chytam K37 a K32 bez problemov s perfektym signalom.Chytam aj K26,aj ked ten je uz podstatne slabsi ako K32 a K37,ale ide stabilne.Ten slaby signal K26 je sposobeny urcite tym,ze z Gerecse K26 sa vysiela som silnym vykonom madarsky MUX.Takze idu vsetky tri Muxi.
Je z Kamzíka ako priama náhrada K55 na ktorý už nedostali znovu povolenie.
Ide znova minimálne od včera. Naladené na chalupe okr.Sala. V BA mi to tiež cez týždeň nešlo.
K26 a K 32 som v mestskej časti N.mesto pri Poluse ešte nenaladil. 4 posch.
K26 - áno, nechytám.
Nie kanál 27 ale K37, ospravedlňujem sa.
Takže v skratke K26 ani K37 momentálne nejdu chápem správne?
K27 - je už aktívny.
K26 - ani ťuk. Aké máte skúsenosti? Som vzdušnou čiarou cca 1.5km od vysielača a nič, naproti tomu problematický K32 chytám bez problémov. Petržalka - Zrkadlový Háj, nižšie poschodia v 12. poschodovom paneláku, zatiaľ pasívna izbová anténa.
Všetky ostatné muxy sú aktívne.
Napadá ma v prípade K26, rušenie K27 alebo som mimo pole pokrytia, nakoniec samotná anténa:)
K26 normálne ide a K37 má výpadok už 4-5 deň.
Tak MUX1 na kanáli 50 z Prešova, je v prijateľnej kvalite chytený v Šarišských Michaľanoch. Sila 65% a kvalita okolo 70%. Jozef
Pozrel som dostupné údaje na stránkach Úradu pre reguláciu.
K26, ukončená platnosť pre vysielanie 31.8.2015 a evidujú žiadosť na vydanie individuálneho povolenia. Čiže K26 by malo byť aktuálne off.
Pridelené K32 je miestny MUX, K55 je už off, K37?
Ako je to s tými K37/K26.
Na oboch ani škrt, skutočne sú aktívne?
K26 som z centra Petržalky a nič, niekde som čítal, že mali povolenie len do 31.8.2015, pritom problematický K32 bez problémov. K37?
Ďakujem!
Tak to sa poteší moja mama. Tej chýba TV LUX v kuchyni. Na Veľkú noc bude potešená, keď jej to preskenujem.
1.mutiplex v presove uz bezi,prave som pozeral
Konecne bude aj v presove Dajto.Dik za info
Ale včera 37 K bez problemov isiel.Asi maju teraz nejaky vypadok.
Viete mi povedať, či v BA fungujú K26 z Petržalky a K37 z Kamzíka? Včera som bez úspechu sa ich snažil naladiť. Dik
Zajtra ofiko začína INTV aj cez DVBT (AVIS), Zvedavý som ako to zvládnu, aj keď ten štart bude z chybami , čo je prirodzené, nik nespadol z neba učený. Držím im palce , nech sú objektívny, a nech pracujú pre všeobecné dobro Slovenska. Nech odhaľujú všetky mafiánske bandy, čo nám tu vládnu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň